transfer sezonunun durgun gecmesi

Galip Özgür

Sarı Üye
ligimizde şuan yaşadığımız olaydır. takımların yaptığı çoğu transferler gereksiz takımlarında düşünülmeyen isimler.
ayrıca bu kadar kısır geçen bir transfer dönemi hatırlamıyorum.

ligimizde şuan yaşadığımız olaydır. takımların yaptığı çoğu transferler gereksiz takımlarında düşünülmeyen isimler.
ayrıca bu kadar kısır geçen bir transfer dönemi hatırlamıyorum.

Hocam şöyle düşün Avrupa'da transfer piyasası uçtu ama aynı şekilde bizde de döviz uçtu yani bizen giren 2 kat girdi herşey üst üste geldi

belkide daha iyi olacaktır, fener mesela mantıklı hamleler yapıyor bizde öyle genç oyunculara yönelmeliyiz

Kazik yiyecegimize boyle olmasini tercih ederim.Yalniz su Belhanda'dan kurtulsak iyiydi

Hele bir Premier League başlasın. Transfer dönemleri bitsin, o zaman buralar yanacak.

Zouma’lar, N’Diaye’ler, takımlarında düşünülmeyen 3. forvetler.

FB’de bu yüzden Janssen’i bekliyor eminim.

Bizim en az 10 futbolcuya resmi kiralama teklifimiz gitmiştir. Ancak bir kulüp herzaman futbolcuyu elden çıkarmak ister bonservisiyle, şu an o surecin bitmesi bekleniliyordur.

Bende geçtiğimiz günlerde biraz olumsuz düşünüyordum, ama durum gerçekten böyle. Nagatomo’da son gün geldi, fiyatı iyice düştü. Naga’nın tutması, yönetimi rahatlattı. Tutmamış olsaydı, medya baskısından korkarlardı. ‘Yine son dakika kazığı’ başlıklarını düşünemiyorum bile.

Yani az daha sabır..

Geri
Üst Alt