Transfer Yolunu Amrabat Açıyor!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
transfer-yolunu-amrabat-aciyor-1022851.Jpeg

Malagalılar dün Florya'da Amrabat'ı istedi. İşte iki kulübün anlaşmaya vardığı transfer teklifi...

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Eboue, Dany, Ontivero dururken yer açma işi de mi Amrabat'a kaldı? Kimi almayı düşünüyorlar bilmiyorum ama Amrabat'tan iyi ve yedek oturmayı sorun etmeyecek kanat alabileceklerini sanmıyorum.

Fener macinda oynasa diger oyunculardan faydali olurdu ben bu adami suanki kadroda yeterli buluyorum fakat sinan gumus oynayacaksa gitsin

Ya gözünüzü seviyim Dany, Eboue Ontivero dururken Amrabat'ı göndermek nasıl bir kafadır. Sanki mükemmel hücum gücümüz varmış gibi azda olsa bişeyler yapmaya çalışan bir adamı gönderiyolar Allah akıl versin...

Valla müthiş klubüz şu transfer ve oyuncu planlamalarımız harika

Yedegi zorun etmeyen

1mio kazanan

belirli bi standardin asagsina nadir dusen( cogu zaman ustte oynadi bana gore )

bulun bakalim.

te Allahim Eboue,Onti,Dany verken neden Amrabat

Her maç Bruma 60 dakika civarı oynasa, oyuna sonradan taze güç olarak kullan işte Amrabat'ı.Hem yedek oynamayı da sorun etmiyor.Maaşı da az.Lig de büyük katkılar verir bence

Bizim kadroyu düşündükçe içime fenalıklar basıyor. Allah bu sene ruh sağlığımıza şifa versin ne diyeyim..

Fenerbahçe maçında Telles-Yasin değil Hakan-Amrabat ikilisi oynasaydı ne Kuyt ne Gökhan Gönül etkili olabilirdi. Hatırlarsanız Selçuk'un frikiğiyle 2-1 kazandığımız maçta Amrabat maçta çok etkili olamamıştı ama Gökhan Gönül'ü kilitlemişti hiç ileri çıkartmamıştı. 4-4-2 sol kanadı olamaz ama 4-2-3-1 ve 4-3-3 için bence elimizdeki en iyi kanat oyuncusu. Şuan Bruma'dan daha hazır ve sürekli ileri geri koşuyor. Gerekirse Bruma gelişeceği bir kulübe kiralansın ama Amrabat kalsın.

Çok pişman oluruz. Ne yapıyor yönetim?

Şu adamdan önce gitmesi gereken çok isim var. Eğer doğruysa saçma saçma işler yapıyor yönetim.

Geri
Üst Alt