# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Transferi olması durumunda Türkiye ligi şampiyonluğunu garanti yüzde yüz olarak görüyorum UEFA da final:D

hiçbir şeyin garantisi olmaz ama şampiyonlukta en büyük favori konumuna geliriz orası doğru.

efsane kadrolar kurup da beklenileni bulamayan takımlar çok oldu, önemli olan takım ruhunu yakalabilmek.

galatasaray ruhu yakalandığı zaman cihan'la, sabri'yle, volkan'la da şampiyon olduk, önemli olan bu ruhu yakalamak. ;)

Cevap: # Volkan Şen

Kluple ilgili arada bir bilgiler versede ,en kucuk bir kalite ve gercek bilgisi yok.

Klupte onu takan seven de oldugunu sanmiyorum.

Hele ki transfer haberleri tam bir fiyasko...

Kluple ilgili arada bir bilgiler versede ,en kucuk bir kalite ve gercek bilgisi yok.

Klupte onu takan seven de oldugunu sanmiyorum.

Hele ki transfer haberleri tam bir fiyasko...

Keita transferinden önce bir yazısında GALATASARAY transfere para harcayamaz filan yazmıştı birkaç gün sonra keita açıklandı daha sonrada nasıl para verdiler anlamadım filan demeye başlamıştı...

Abdul Kader Keita mükemmel ama o da arıza!

İbrahim Yatara gibi...

Hatta daha da öte...

Keita, ikinci bir Lincoln olursa kimse şaşmasın.

Keita’nın devamlılığı yok!

Lyon’da bir var bir yok!

Süper yetenek ama disiplinsiz!!!!!

Yabancı kayıtlarda "ingerable" geçiyor...

Gittiği her kulüpten neredeyse kovulan bir oyuncu...

Galatasaray yeni bir Lincoln fenomeni yaşamaya hazırlanmalı...

Bir tek Fransa Lille'de biraz başarılı olmuş onun üzerine de Lyon'un dikkatini çekmiş ve Keita 2007’de 16 milyon euroya Lyon’a gitmiş, Sidney Govou'nun arkasında kaybolmuş!

Biz de bekliyorduk ki Govou gelecek...

Dublörü geldi!

arkadasım ben işim dolayısı ile fransa olsun ingiltere olsun gider gelirim.çokta maç izlemişimdir.şimdiye kadar keitanın ne sorunlu olduğunu ne disiplinsiz olduğunu duymadım görmedim.senin lincoln ile kıyaslaman çok anlamsız.lincoln tamamen sorumsuz isteksiz oyuncu.sağolası canaydın başkan öyle bi sözleşme yapmışki bende olsam lincoln gibi davranırım. adamın tek sorunu var maç içinde bencil davranıyor.okadarda olsun nasılsa rejkaart düzeltir

devamlılığı olmayabilir ama hele bi oynasın.futbolcu huzur bulduğu kafasının rahat olduğu yerde istikrarlı oynar.hangi takımdan kovulmuş merak ettim?lyon başkanı bile söyledi kaliteli ve iyi oyuncu ama adapte olamadı takıma diye.

benim anlamadığım konu f5 medyasının lafı ile hareket edip futbolcumuz hakkında böyle konuşman.lütfen rica ediyorum istirham ediyorum medyanın oyununa gelmeyelim.bunların derdi bizim daha fazla güçlü olmamızı istememesidir

bu aralar medyada adı çıkmadı.istediğim oyuncuların başında geliyor.müthiş fiziği var.ayaklarına hakim.topu hızlı ve dikine oynuyor.tekniği fena değil.özellikle uzaktan iyi şutları var.inşallah alınır

Aydın Yılmaz 22 maç 3 gol 1 asist 858 dk

Volkan Şen 31 maç 1 gol 4 asist 1929 dk

Her şey rakamlar değildir biliyirom ama ; benim izlediğim Volkan enine çalım atmayı seven,ayağında top tutmayı seven birisi. Öyle sonuça giden biri değil.

Volkan'a zaman tanıyacağımaza Serdar ya da Aydın'a zaman tanınsa daha iyi.

Hele 4-3-3'un açıklarında oynıyacak biri hiç değil.

Skorerlik konusunda çok zayıf.

arkadasım ben işim dolayısı ile fransa olsun ingiltere olsun gider gelirim.çokta maç izlemişimdir.şimdiye kadar keitanın ne sorunlu olduğunu ne disiplinsiz olduğunu duymadım görmedim.senin lincoln ile kıyaslaman çok anlamsız.lincoln tamamen sorumsuz isteksiz oyuncu.sağolası canaydın başkan öyle bi sözleşme yapmışki bende olsam lincoln gibi davranırım. adamın tek sorunu var maç içinde bencil davranıyor.okadarda olsun nasılsa rejkaart düzeltir

devamlılığı olmayabilir ama hele bi oynasın.futbolcu huzur bulduğu kafasının rahat olduğu yerde istikrarlı oynar.hangi takımdan kovulmuş merak ettim?lyon başkanı bile söyledi kaliteli ve iyi oyuncu ama adapte olamadı takıma diye.

benim anlamadığım konu f5 medyasının lafı ile hareket edip futbolcumuz hakkında böyle konuşman.lütfen rica ediyorum istirham ediyorum medyanın oyununa gelmeyelim.bunların derdi bizim daha fazla güçlü olmamızı istememesidir

renktaş bu osman tanburacı'nın yazısından, arkadaşın görüşleri değil. ;)

futboldan anlamayan etmeyen yazarlar yine atıp tutuyor işte.

ismet tongo da sakat dedi hayatında hiç ciddi sakatlanmamış bu adama. takmayın lütfen. :)

Aydın Yılmaz 22 maç 3 gol 1 asist 858 dk

Volkan Şen 31 maç 1 gol 4 asist 1929 dk

Her şey rakamlar değildir biliyirom ama ; benim izlediğim Volkan enine çalım atmayı seven,ayağında top tutmayı seven birisi. Öyle sonuça giden biri değil.

Volkan'a zaman tanıyacağımaza Serdar ya da Aydın'a zaman tanınsa daha iyi.

Hele 4-3-3'un açıklarında oynıyacak biri hiç değil.

Skorerlik konusunda çok zayıf.

hasan şaş gibi diyorsun yani yana çalımlar, topla oynaması falan derken. :)

Cevap: # Lucas Neill

Bu transfer olmayacaksa eğer Neill gerçekten çok para istemiştir.

Çünkü 2 senedir bu oyuncuyla ilgilendiğimiz belli gibiydi.

Volkan Türk futbolu için büyük bir yetenek olma potansiyeline sahip bir futbolcu fakat sürekli forma giymesi halinde bunu gerçekleştirebilir. Bize transfer olamasını çok isterim fakat gelmesi durumunda sadece alternatif futbolcu gözüyle bakılıcak o yüzden böyle bir yeteneğin körelmemesi için şimdilik gelmemesi iki taraf için de hayırlısı olur.

Ama umarım gelecek senelerde kadromuza bir yıldız olarak katarız Volkan' ı.

Naaptınız yahu... 2. lige düşmüş bir takımın oyuncusu Emena.

Galatasaray'a Hagi geldi, Popescu geldi. Bu takımda Kewell oynuyor. Kim ne derse desin Lincoln bu takıma geldi. Taffarel yıllarca Galatasaray'da oynadı.

Yaşadığı şehir Sevilla, Galatasaray'a gelirse yaşayacağı şehir İstanbul.

Betis küme düşmemeye oynayan bir takım. Galatasaray her sene şampiyonluğun en büyük favorisi ve neredeyse her sene şampiyonlar liginde oynayan bir takım.

Şimdi ne kadar büyük futbolcudur ki Emana Galataray'a gelmez diyorsunuz. Kupa görmek istiyorsa koşa koşa gelir...

Cevap: # Lucas Neill

Gerçekleşecek olsaydı boşuna bu kadar beklenmezdi diye düşünüyorum. Ama Neill'ın henüz bir takımla anlaşmamış olması ve en ciddi transfer haberlerinin Galatasaray'la ilgili olması, bu transferin gerçekleşebilme ihtimalinin hala az da olsa var olduğunu düşündürüyor.

Geri
Üst Alt