# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Evet transfer çalışmalarımız bi yandan devam ederken Keita transferinde sürpriz bi olay yaşandı..

Galatasaray ve Lyon takımları arasında henüz ödeme planı konusunda anlaşmaya varılamadı dolayısıyla Lyon klübüne teminat mektubunu gönderemiyor Galatasaray ve Lyonda bonservisini hala vermedi Keitanın Türkiye Futbol Federasyonunda resmi sitesinde Keita Galatasaray'ın oyuncusu gözükmüyor şu an Galatasaray klübü oyuncuyu henüz TFF ye bildiremedi umarız en kısa sürede Galatasaray bu olayı açıklığa kavuşturur..

Kaynak : futbolfirtinasi.blogspot.com

ne diyor bu ya :mad:

Şu blogta çıkan hiç bir bilgi tutmadı?

Bu sabah transfer olucak dedi.

Rosicky dedi.

Kuyt dedi.

Daha onlarca şey.

boş yere beklerioz gibime gelio tobol maçından önce zor açıklanır

onda bunda şundadırr şunda bunda ondadırr fenerbahce bu sene senin kocan Emanadır:D

528D29C2-E3EA-4C9B-BC9E-B836C03CCA11_AA-banners.gif

Öndeki siyahi Emana'nın Amcası :D , tanışmışlığım var benim keratayla! :D

oha son dk şifresi çözdük az önce arkadaslarla adamın üzerinde ki t-shirt de kare içine alınmıs harfler malum kişinin ismini teşkil ediyor. az önceki sifreyide göz önünde bulundurursak GMB -------> Galatasaray midfielder'ını buldu

yeni transferimisiz

: Achille EmanA

oha son dk şifresi çözdük az önce arkadaslarla adamın üzerinde ki t-shirt de kare içine alınmıs harfler malum kişinin ismini teşkil ediyor. az önceki sifreyide göz önünde bulundurursak GMB -------> Galatasaray midfielder'ını buldu yeni transferimisiz

: Achille EmanA

Geliyor geliyorr kara bela geliyorr:ka05:

arkadaş arsenall olayına falan pek takılmayın

site yöneticileri 2 oyuncuyla anlaşılmak üzere olundugunu söyledi sadece

ipucu olarak önce ismi archille olan bi gemi konuldu resme

ardından ateş eden bi silah amatör çizim :D

silahın altında gangsta mastermids black yazıodu

son resimde de gmb yazan tabelalar

aynı şekilde gangsta masterminds black in kısaltması

gangsta yı çözemedim

masterminds oyun kurucu

black siyah oldugunu açıklıyor

Verdikleri şifrelere göre İngiltere'den Siyahi bi futbolcu gelecek ben onu anladım.!

Bence sürpriz bir ülkeden çıkabilir. Baş harflere dikiz. GMB... Üç isimli bir cengaver olabilir. :)

Siyahi...

:)

Ya da geldiğinde hayal kırıklığıda olabilir. Umutları büyütmeden çıtayı fazla yukarı da çekmemek lazım. Sürekli Keita, Kewell, Baros alacak değiliz yıldız adayı genç yabancı da olabilir gelen.

Bi bize şifre kırdırtmadıkları kalmıştı o da oldu.:DŞu transferler bitse de rahatlasak.:)

Geri
Üst Alt