# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

yau dün sabah 6dan beri aradaki uyuduğum 4 saati saymazsam forumda nette tvde transfer bekler durumdayım bu gecede uyurum diyodum ama yine bir heyecan bastı şu son duyum ile ilgili ufak bir ipucu verin uyuyamam yoksa renktaşlar yau nedir şimdi son durum?

Valla ben cözemedim, bu gibi seylere kafam basmaz. Siz sevgili gencler, gelecekte tutunacak dallarimiz, cözüverin su bulmacayida rahatlayalim artik :D

GMB is A Campaiging trade union focused on protecting GMB members in tHeir workplaces and growİng the number of GMB members in order to strengthen the Union's power. This website refLects GMB's aims and ideaLs, and shows what GMB WorkplacE REps and GMB Organisers do every dAy for GMB members.

GMB is a geNeral union - which meAns that anyone can join us. GMB has almost 600,000 members working in every part of the economy. One in every 32 people at work in the UK is a member of GMB and GMB is organised in 34 of the UK's biggest 50 companies

Şifreyi daha 2 paragrafta çözdüm :):)

A.song o song ahada yazıorum buraya daha h.üstünelin bile haberi yok bu transferden:D

Yaw beyler su sitenin girisndeki gemide yildiz felan var, hangi ülkenin gemisi o belki isimize yarar :D

60092.jpg

emana değil halil'in söylediğine göre. anladığım kadarı ile ingiltere'den siyahi bir oyuncu ama arsenal'den olacak diye bir kaide yok.

Sitede kardesin birtanesinin yorumuna bakin.

Serdar Keskin Says:

Gemi resmi gözükmüyor. Gemiye ne oldu?

Emrah galiba senin somalili korsanlar yine kacirmislar gemiyi:2aloh1:

emana değil halil'in söylediğine göre. anladığım kadarı ile ingiltere'den siyahi bir oyuncu ama arsenal'den olacak diye bir kaide yok.

Biri yazmıs bak mantıklı

Önce diğer resme bakın demiş daha sonra da değiştirmişsiniz. Ama asıl konu ise biz İngiltere demedik yazmanız. İlk resimdeki tabanca gunners yani Arsenal konusunda şüphelendirse ikinci resim ile emin oldum. GMB Londra merkezli bir sendika. Bilindiği üzere Arsenal Londra’daki işçiler tarafından kurulmuş bir kulüp.

İngiltere demedi iseniz neden ipuçları Arsenal ‘e çıkıyor. İkincisi ise tabii ki isim nedir?

bence

song bu defansda oynuyor ortasahadada oynuyor hemde 2 yönlü song bu beyler hayırlı olsun kac numara giyer acaba:D

hayrına birsi şuraya bulduklarını yazsın yaaaaaaa

Geri
Üst Alt