# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Ugrasmayalaım senelerdir birileri geliyor gidiyor ama 2000den bu yana bir arpa boyu yol gidemedik . Takım raydan cıktı artık o basarılar mazide kaldı . Rijkaard gelmeden bu takımda duran topları sabri kullanıyordu geldi hala o kullanıyor ben deli olcam bisey degismiyor biz de 10 sene daha sabriyi izleriz ... 1 tane elle tutulur düzgün yabancı yok ... 007 üstünelmis kewell'i oynatmak icin bu sene belki arda'yı ortaya alarak onu yok edicez ...

:rolleyes:

abi obodo nerden çıktı durup dururken? rastgele bi isim söyleyip sorarak olmaz bence. bu adam gerçekten bi şeyler biliyorsa -şüpheliyim aslında- olabildiğince ipucu almak gerek. nereli olduğu en önemlisi.

Ugrasmayalaım senelerdir birileri geliyor gidiyor ama 2000den bu yana bir arpa boyu yol gidemedik . Takım raydan cıktı artık o basarılar mazide kaldı . Rijkaard gelmeden bu takımda duran topları sabri kullanıyordu geldi hala o kullanıyor ben deli olcam bisey degismiyor biz de 10 sene daha sabriyi izleriz ... 1 tane elle tutulur düzgün yabancı yok ... 007 üstünelmis kewell'i oynatmak icin bu sene belki arda'yı ortaya alarak onu yok edicez ...

Vallahi bizi kimse zorlmıyor Galatasarayı sevin diye...Taraftarız tabi ki başarı istemek hakkımız ama ben Galatasarayı Uefadan önce de 4 sene şampiyonluktan öncede kewell dan rijkaardan ardadan veya şimdi gelecek oyunculardan öncede seviyordum..Yeterince açıklayıcı oldu sanırım..

abi obodo nerden çıktı durup dururken? rastgele bi isim söyleyip sorarak olmaz bence. bu adam gerçekten bi şeyler biliyorsa -şüpheliyim aslında- olabildiğince ipucu almak gerek. nereli olduğu en önemlisi.

hangi lig olduunu öğrenicez insallah ..

renktaş sakin, nedir bu hışım? bu sene eğer düzgün iki transferle transfer dönemini kapatıp gerçekten sabır gösterirsek rijkaarda ben geleceğe o kadar karamsar bakmıyorum...

BULDUUUMMMM

ADMIN IKINCI RESME ODAKLANIN DEDI

musluman, fransiz ve afrikali, liverpool da yetisti buyudu,

mohammed sissoko

deniz-gemi: italya

mafya- gangsta-silah: italya

emana dan genc

juventus gondermek istiyor

MOHAMMED SISSOKO

deniz silah gemi siyahi falan diyince italyaya uzadım:)

BULDUUUMMMM

ADMIN IKINCI RESME ODAKLANIN DEDI

musluman, fransiz ve afrikali, liverpool da yetisti buyudu,

mohammed sissoko

deniz-gemi: italya

mafya- gangsta-silah: italya

emana dan genc

juventus gondermek istiyor

MOHAMMED SISSOKO

juvenin göndermek istedigine emin misin 10 sayfa önce yazdım bunu ama juvenin gönderceginden süpheliyim

renktaşlar aslanyureklilerin adminide deiydi akşam onuda yazdılardı forumda o cephede bir ipucu yokmu? off bu gecede uyku yok...

Geri
Üst Alt