# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

# Cristian Zaccardoo

Cim Bom'un yeni stoperi Zaccardo

Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro

18_265141_4FAN1AAAA-B-Y.jpg

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan

İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:Fanatik

# İşte Galatasarayımızın Yeni Stoperi

Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan

İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:Fanatik

Link:https://fanatik.ekolay.net/fanatik/...ni-stoperi-Zaccardo_4_HDetail_32_140895_3.htm

Kendi fikrimi söyelemem gerekirse gerçekten çok sağlam topu oyuna iyi sokan bir adam inşallah haber doğrudur.

Cevap: # İşte Galatasarayımızın Yeni Stoperi

Kaynak ve wolfsburg un şampiyon kadronun defansını bozmak istemiyceğinden dolayı pek gerçekçili olmayan bir haber bana göre.

stoper mi bu adam sağ bek değilmi yoksa benmi çok içtim :D

Kaynak ve wolfsburg un şampiyon kadronun defansını bozmak istemiyceğinden dolayı pek gerçekçili olmayan bir haber bana göre.

Wolsfburg'da geçen sezon sakatlıkları sebebiyle 11 maçta görev yapabildi bu yüzden tam olarak as oyuncuları değil.

Son 2 senedir Gazetelerin yazdığı hangi transfer doğru ki bu haber doğru olsun ?? (alamayız demiyorum ama gazetelerdeki transfer haberlerine de sadece gülüyorum :D )

Yarın da başka birini alıyor olacağız bu gazetelere göre :)

Bir duyumunu yazan biri de söylemişti, ciddi ciddi inanmaya başladım.

Cevap: # Cristian Zaccardo

zaccardo yerine barzagli olsun :) ,fakat zaccardo 10milyon€ etmez:confused:

Çok ilginç bu ultrAslandan bir duyum değilmiydi?

Oda aynen böyle yazmıştı.

Fanatik haberi forumlardan alarak yapmış.Pazar gece'si uA'da bir renkdaşımız bu bilgiyi verdi..Onlarda ya tutarsa diye haber yapmışlar..

Hemen bilgi dogrudur demeyin..Kolpa olma ihtimali büyük..

Adamın asıl bölgesi sağ bek ancak eski takımında zaman zaman stoper'de oynadığı biliniyor ii bir futbolcu bu iki bölge dışında gerekirse sol bek ve ön libero bölgesinde de oynuyabiliyor...çok uzun boylu olmamasına karşın hava toplarında etkili..sabri'den süratli değil ama ortaları sabriye göre çok ii bir futbolcu..Sabri gibi uzaktan şutlar atabiliyor hatta sabri'den daha fazla isabetli şut atıyor ;)

Zaccardo iyi güzelde 10 milyon euro etmez.Etse bile Haldun Üstünel bu parayı vermez.

Geri
Üst Alt