# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'da !

resmi olmadna inanmam işallah diyorum..

bizim takım cidden TSL in 2 gömlek üstünde bir kadro ve yönetim yapısına sahip olmaya başladı gibi geliyor :))

Cevap: # Lucas Neill

Lucas Neill seneye %99 Galatasaray'da top koşturacak.

Çok çok büyük büyük bi aksilik çıkmazsa eğer..

Hayırlı uğurlu olsun.

Peki bu Neill için çok iyi hatırlıyorum bu geçen sene,"Kazma,sağ tarafımız göçer" gibi felaket tellallığı yapanlar olmuştu.Şimdi ise;tam tersine ihtiyacımız olan futbolcu deniliyor ? Bir senede nasıl bir performans gösterdi de herkesin fikri değişti ? (:

Resmi sitede açıklanmadan neden sabit yapıdı anlamadım ama yöneticilerin bi bildiği vardır heralde:rolleyes:

Peki bu Neill için çok iyi hatırlıyorum bu geçen sene,"Kazma,sağ tarafımız göçer" gibi felaket tellallığı yapanlar olmuştu.Şimdi ise;tam tersine ihtiyacımız olan futbolcu deniliyor ? Bir senede nasıl bir performans gösterdi de herkesin fikri değişti ? (:

4 Maçını izledim:) Güzele benziyordu :):) Yada ben izlediğim için o 4 maçta güzel oynadı :):):):)

noluyoruz arkadaslar konu sabitlendi co konusuda sabitlenmisti ona gore:m26::m26:

Çok iyi olur Lucas.Hem sağbek,hem stoper ihtiyacımız bir çırpıda gitmiş olur,hemide bonservissiz..Daha ne istiyorsunuz anlamadım !?

Lucas Neill seneye %99 Galatasaray'da top koşturacak.

Çok çok büyük büyük bi aksilik çıkmazsa eğer..

Hayırlı uğurlu olsun.
Çocukmu kandırıyon be kardeşim..Yoksa yazının bile bile forumlarda alıntı yapılmasınımı istiyorsun..Sen saatde vermiştin galba..

resmi olmadan sabitlemek ilginç. varsa %100 kaynak ve garanti tamam da hiçbir basın da orada burada fol yok yumurta yok!!

peki bu kadr eminsiniz resmen ne zaman belli olacak?

Bence resmi aciklama gelmeden Neill Galatasaray´da demeyelim.

Görüsüyor olabilirler, belki anlasmaya yakin olabilirler ama daha belli olmadi.

Ingiltere´de uzun yillardan beri oynuyor, Ingiltere´de kaptanlik yapmis bir oyuncu.West Ham´in en cok kazanan futbolcusu.Mutlaka faydasi olacaktir.

Ama Rijkaard gercekten istediyse sevinirim bu transfere.Bosa transfer yapmayalim.

Unutmayin..Rijkaard Rüstü´yü istemedigi icin oynatmamisti.O da takintilidir yani.

Affetmez.Bastan, sevkini kirmayalim adamin.Alinmasini istiyorum dediyse eyvallah

abi konuları böyle sabitliyosunuz sonra burda kalbimiz tekliyo heyecandan. bu konuda durum nedir tam olarak (kaynak falan)??

Arkadaşlar,

Haber banada İngiltere'den geldi. Bir arkadaşımın kardeşi İngiltere'de futbolla çok içli dışlı. Oradan ben haftalık kendisinden bilgi alıyordum. Bunun kesin olduğunu West Ham ile zaten sözleşme yenilemeyeceği biliniyormuş. Kendisinin bana kurduğu cümle şudur : "Lucas seneye %99 Galatasaray'da oynar."

Konu sabitlemesine takılmayın. İstiyorsanız indireyim hemen aşağıya. Hatta konuyu sileyim.

Co konusu sabitlendi Rijkaard geldi. Neill konusu sabit olsun belki Daniel Alves gelir. :D

Geri
Üst Alt