# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

merak etmeyin rijkaard adam eder. çok yetenekli bir adam. iki kanatta da oynayabiliyor. bence çok iyi transfer olur.

Cevap: # Lucas Neill

Bu adamı sagbek alırsak uğur serkan hatta sabri ne olacak yası 31 olmus bence hiç gerek yok stopere ise bence senderos çok daha iyi gider ayrıca neill cok fazla maliyetli bu kadar sağbek varken gereksiz bence bizimkiler sadece iyi bir stoper alıp defansa takviyeyi bitirsinler unutmayalım daha bu takımda semih var murat var onlarada yer açmalıyız çok fazla adam alıp bu kadroyu şişirip bu çocukları kulubede çürümeye terk etmeyelim

neill hem stoper, hem sağ bek oynayabilen bir oyuncu böyle çok yönlü oyunculara ihtiyacımız olabilir ayrıca senderos neill'den daha maliyetli, neill bonservissiz, eğer yıllık 2m euro'dan daha az bir rakama gelmeyi kabul ederse (west hamın 1.6m euroluk teklifini redetti) ben neill'i senderos'a tercih ederim...

neill hem stoper, hem sağ bek oynayabilen bir oyuncu böyle çok yönlü oyunculara ihtiyacımız olabilir ayrıca senderos neill'den daha maliyetli, neill bonservissiz, eğer yıllık 2m euro'dan daha az bir rakama gelmeyi kabul ederse (west hamın 1.6m euroluk teklifini redetti) ben neill'i senderos'a tercih ederim...

Hay agzina saglik, + Avustralya ve West Hamin kaptaniydi. Bizim defansda lider karakterli oyuncu yok, bence Neill super olur

yokmu yeni haber her bilgisayarı açtığımda umutlanıyorum ama umutlarım sönüyor daha sonra

Bunca zamandır bekleyıpte neill i almayız heralde.Bence zor isimleri ikna etmenın cabasındalar neill falan b planında dır.

Hadi bir neticelenseydi çok iyi olacak çok yükselir bizde süratli bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var..

Keşke dediğin gibi Hasan Şaş olsa.

Düşünsenize 22 yaşına yeni basmış bir Hasan! Nerde o günler !

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Resmi siteyi devamlı F5 liyoruz.Sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Bunca zamandır bekleyıpte neill i almayız heralde.Bence zor isimleri ikna etmenın cabasındalar neill falan b planında dır.

valla bence neill şu an ismi geçen bütün stoperlerden daha kaliteli bir isim (senderos dahil), üstelik bonservisi de elinde, ayrıca bütün isteklerimizi de karşılıyor; sağ bekte de oynayabiliyor, vasatın üstünde bir top tekniği var, lider bir oyuncu defansı toplayacak bir isim... yaşını da dert etmemek gerekir bunu tecrübesiyle avantaja çevirebilir beni tek düşündüren nokta daha önce belirttiğim gibi paragöz bir futbolcu olması...

ayrıca Neeskens'in raporu doğrultusunda Barcelona'ya transferi gündeme gelmiş bir isimdir Neill. Avustralya'da Hiddink'in yardımcısıyken, Neill'le çalışmış bir adamdır Neeskens. Neill için iyi şeyler diyorsa, Neill iyi bir adamdır.

Daha önce Carrusca'yı Aslan'a getiren Ülker, Neill için 5 milyon euro destek sözü verdi. İmza her an atılabilir.

Kaynak hazır

Servet Çetin ve Meira'nın yerine stoper arayışını sürdüren Galatasaray, Lucas Neill'in transferini bitirme aşamasına geldi. Bonservisi elinde olan Avustralyalı savunmacının istediği yıllık 2.5 milyon euro'yu çok bulan sarıkırmızılıların imdadına Ülker yetişti. Ülker'in bu transferde Cimbom'a 5 milyon euro destek sözü verdiği

öğrenildi.

Tecrübe abidesi

Bu gelişme üzerine Neill'in her an imzaya çağrılabileceği bildirildi. Yönetim, 31 yaşındaki stoperin ücretini 2 milyon euro'ya indirmeye uğraşıyor. Avustralya Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu olan Neill; İngiltere'de 2001-07 arası Blackburn, 2007-09 arası ise West Ham'da oynadı. 1.86 boyundaki oyuncu 264 maçta, 6 gol attı.

TOTOMAÇ

.....

Neill çok iyi bir isim. Ayrıca sağ bek olarakta oynayabilen birisi.

Nolmaz nolmaz. İki yönlü bir oyuncu bizim için gayet iyi olur...

Geri
Üst Alt