# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

iyi aksamlar, saim abi bu gece önemli bir haber var mi? Cevaplarsan sevinirim. editör.. Transfer olarak haber yok.. G.SARAY'DA GEÇEN SENE İLE BU SENENİN transfer görüşmelerini, stratejilerini ve sonuçlarını anlatan, sizlerin bütün sorularınıza cevap niteliği taşıyacak, G.Saray'ın bundan sonraki transfer görüşmelerinde bakış açınızı değiştirecek önemli bir araştırma inceleme yazısı var..

bakicaz su yalanspor A ...NET;)))

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Rüya görmem ama 2. kez Yaya Toure'nin Galatasaray'a geldiğini görüyorum, hayırlar olsun :)

fener sercan'ı alıyorsa bizim volkan şen'i almamız lazım..ismail köybaşı'yı bjk'ya kaptırdık..:( keşke gelse diyom Galatasaray'da yıldızı parlardı..

fener sercan'ı alıyorsa bizim volkan şen'i almamız lazım..ismail köybaşı'yı bjk'ya kaptırdık..:( keşke gelse diyom Galatasaray'da yıldızı parlardı..

İbo seneye işi biter 2 yıl uzuttı ama orda oynucak bizde Hakan Balta var daha genç orda önü daha açık burda hem Hakan Baltayı kesemezdi.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Her baktığımda bi 20 isim gelmiş oluyor.İlginç!;):).

Ismail'e fazla takılmayın, Alparslan'ın ondan mac eksigi dısında tek bir eksigi yok. Rijkaard'la hayatının topunu oynar.

beyler su trtde duyan var mi ne diyolar birisi anlatsin hadi yaaaa

Trt haberde simdi izledim de Aydin Volkan +1.5 m verip anlasmisiz diyorlar. Madem bu 2 oyunucuyu vericez para niye verelim.Turk transfer piyasasi cok uctu. Azize sagolsun.

Yukaridaki yazdiklarimi duydum sozlesme suresini bile soyledi trtsporda ama onu tam duyamadim . Fiyat ta yanlis duymadiysam 1.5 m ama diger oyuncularin verilmesi ve anlasma saglanmasi konusunda herseyi dogru duydum.

Kaynak:Kulaklarim ve Gozlerim

Bence Aydin verilsin Bursaspor'a. Bizde bir is yapacagi yok. Gecen sene yeteri kadar sans buldu.

Volkan Şen ısrarı

Cim-Bom, Bursasporlu Volkan Şen konusunda sona yaklaşıyor

Başkan Adnan Polat’ın, Kulüpler Birliği toplantısından önce bir araya geldiği Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı’ya, “Volkan Şen bizim kadromuzda düşündüğümüz bir oyuncu. 1 milyon euro+Mehmet Güven teklifimize kararınızı verin” dediği öğrenildi.

Yazıcı ise Ertuğrul Sağlam’ın kararına göre hareket edeceklerini söyledi. Sarı-kırmızılılarda Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ise transfer çalışmaları için İspanya’ya gitti.

Kaynak : Milliyet

O zaman olabilir ve bence dediğin gibiyse ilk 11de de oynar.Kaliteli diye biliyorum bursalı bi arkadaşımdan.

Gerek yok yaaaa.

Gidelim alalım Valbuena'yı...

Zaten mutsuzmuş,ayrılmak istiyomuş..

Ooooofffff,offffffffffff.

İşte bu çocuğu kaçırırsak o zaman yıkılıcam..

Geri
Üst Alt