# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

bence büyük hata olur van nisterroy.1 sene top oynamamış adama bide bonservis ücreti verecez.bence hata olur

Tabi cosacaz pesimistligin alemi yok ! HEP DESTEK TAM DESTEK

transfere gore degil takim ve renk ASKINA§§§

NEIL HOSGELDIN:

Servet gitmeden bu transfer netlik kazanmaz...

Servet giderse eger Neill aninda imzayi atar diye düsünüyorum..

Anlasilmis olabilir, ama Servet´in durumu önemli olan...

27 Haziran 2009 Cumartesi

Lucas Neill Galatasaray'da !! (Son Dakika)

Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill Galatasarayla anlaşmaya vardı transfer henüz resmiyet kazanmadı ama aldığımız bilgiler doğrultusunda Neill'ın önümüzde ki sezon Galatasaray formasını giyiceğini söyleyebiliriz..

Bu arada Babel haberi geçiyor yazılı-görsel basında kaynaklarımızdan aldığımız habere göre Babel'le hiç bir şekilde ilgilenmiyoruz..

Kaynak : https://futbolfirtinasi.blogspot.com

Geçen sene de R. Oliviera G. Saray'da demişlerdi. Durun bakalım resmi açıklamanın gelmesini bekleyelim. Radyoda da ( hiç dinlemedim ama) büyük ihtimal atıp sıkılıyolardır. Öyle olmasa zaten transfer programı yapmazlar.

Eyvallah Hakan coş tabi ama şimdi bu haber doğru değilse ne yapacaksın? Kesin olsun hepberaber coşalım :ka05:

Futbolfirtinasi denen blog kendini ne sannediyorsa? O blog'a degil, radyodakilere inanirim belki. 1 Temmuz'u bekliyelim hep birlikte.

Servet gitmezse, bencede savunma'a transfer yapilmayacak.

Eyvallah Hakan coş tabi ama şimdi bu haber doğru değilse ne yapacaksın? Kesin olsun hepberaber coşalım :ka05:

Neill´in bizi costuracagindan emin degilim..Galiba tek bir transfer bizi sevindirecek bu sezon..O da forvet transferi olacak..

Umarim bize yakisan futbolcuyu alirlar..

Bu oyuncu agirlikli olarak sag bek oynuyor. yani servet ile alakasi yok.

nisterroy gelmesin aman uzak dursun.gelmiş 33 yaşına 1 senedirde top oynamıyor.performansı nasıl olacak belli değil.bence sallama haber gibi duruyor.ümiti gönderip nisterroyu almak !!:063::077:

Bazen atıyorlar , bazende gerçekten biliyorlar ama transfer son anda gerçekleşmeyince onlarda yalancı durumuna düşüyor , belli olmıyor bunların işi , ama Neill transferi doğru gibi , bonserviside yok zaten . Ama dediğiniz gibi çoğu site atıp tutuyor , 1 temmuzu bekliyelim ;)

Bence Servet gitmeyecek Luas Neill alınacak ve sağ bek olarak oynatılacak.

nisterroy gelmesin aman uzak dursun.gelmiş 33 yaşına 1 senedirde top oynamıyor.performansı nasıl olacak belli değil.bence sallama haber gibi duruyor.ümiti gönderip nisterroyu almak !!:063::077:

Herkes adina tapiyor olabilir Nistelrooy´un ama bende hic ama hic istemiyorum bu transferin gerceklesmesini..

Tabi alacagimiz oyuncuya da bagli bu..Gidip Tikitishvili tarzinda bir adam getireceklerse tabiki Nistelrooy gelsin..Lafi bile olmaz...

Ama hayal ettigimiz oyuncularin katkilari Nistelrooy´dan cok daha büyük olur.

Yok eger hic böyle bir düsünceleri olmadiysa ve adi duyulmamis kariyersiz biri gelecekse Nistelrooy gelsin..1-2 sene adiyla avunuruz en azindan

Bizim takımda 3,4 oyuncu hem sağ(sol) hemde stoper oynayabiliyor geçen seneki tecrübe sayesinde :)

Neill´in bizi costuracagindan emin degilim..Galiba tek bir transfer bizi sevindirecek bu sezon..O da forvet transferi olacak..

Umarim bize yakisan futbolcuyu alirlar..

Tabi ki Onur, sadece Neill kesmez. Ama cuk oturur bu transfer. Oyun karakteri çok sağlam. Çok sert ve kazma değil. Transferde doğru olmayan heberler artık çorba oldu. Birşey artık doğru bile olsa insanın inanası gelmiyor :)

sağ bek olarak alınmışsa güzel olur. stopere ise eğer servet gidiyo demektir ayrıca. stoper olarak da oynasa ben bek olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. hakan balta gibi stoperde de sırıtmaz ama asıl yeri sağ bek.

daha önce de dediğim gibi büyük bir nistelrooy hayranıyım ama bu durumda galatasaray'a gelmesi yanlış ve mantıksız olur. yalan haber olduğunu düşünüoyrum ama bir yandan da transfermarkt.de'de nistelrooy'un gerçekçilik yüzdesi gün geçtikçe artıyor, duyumlar mı var diyordum. bence nistelrooy yanlış tercih olur. hem baros'u mu kesecek, bize sağ winger-forward bir oyuncu lazım. babel gibi, govou gibi çok yönlü oyuncular.

sağ bek olarak alınmışsa güzel olur. stopere ise eğer servet gidiyo demektir ayrıca. stoper olarak da oynasa ben bek olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. hakan balta gibi stoperde de sırıtmaz ama asıl yeri sağ bek.

Neill sağ beke geçer Servet de göbekte kalırsa bizim defans taş olur (TSL'de) :rolleyes:

daha önce de dediğim gibi büyük bir nistelrooy hayranıyım ama bu durumda galatasaray'a gelmesi yanlış ve mantıksız olur. yalan haber olduğunu düşünüoyrum ama bir yandan da transfermarkt.de'de nistelrooy'un gerçekçilik yüzdesi gün geçtikçe artıyor, duyumlar mı var diyordum. bence nistelrooy yanlış tercih olur. hem baros'u mu kesecek, bize sağ winger-forward bir oyuncu lazım. babel gibi, govou gibi çok yönlü oyuncular.

Nistellroy u almayız renktaş rahat ol , yaşı kemale ermiş zaten , bizimkiler genç dinamik birisini arıyolar en azından forvet hattı için.

Geri
Üst Alt