S.Onur Demirci
Sarı Üye
- 18 Mayıs 2009
- 202
- 0
- 1.286
Cevap: # Lucas Neill
Tööbe tööbe... coştu millet.
Tööbe tööbe... coştu millet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
27 Haziran 2009 Cumartesi
Lucas Neill Galatasaray'da !! (Son Dakika)
Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill Galatasarayla anlaşmaya vardı transfer henüz resmiyet kazanmadı ama aldığımız bilgiler doğrultusunda Neill'ın önümüzde ki sezon Galatasaray formasını giyiceğini söyleyebiliriz..
Bu arada Babel haberi geçiyor yazılı-görsel basında kaynaklarımızdan aldığımız habere göre Babel'le hiç bir şekilde ilgilenmiyoruz..
Kaynak : https://futbolfirtinasi.blogspot.com
Eyvallah Hakan coş tabi ama şimdi bu haber doğru değilse ne yapacaksın? Kesin olsun hepberaber coşalım :ka05:
nisterroy gelmesin aman uzak dursun.gelmiş 33 yaşına 1 senedirde top oynamıyor.performansı nasıl olacak belli değil.bence sallama haber gibi duruyor.ümiti gönderip nisterroyu almak !!:063::077:
Neill´in bizi costuracagindan emin degilim..Galiba tek bir transfer bizi sevindirecek bu sezon..O da forvet transferi olacak..
Umarim bize yakisan futbolcuyu alirlar..
sağ bek olarak alınmışsa güzel olur. stopere ise eğer servet gidiyo demektir ayrıca. stoper olarak da oynasa ben bek olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. hakan balta gibi stoperde de sırıtmaz ama asıl yeri sağ bek.
daha önce de dediğim gibi büyük bir nistelrooy hayranıyım ama bu durumda galatasaray'a gelmesi yanlış ve mantıksız olur. yalan haber olduğunu düşünüoyrum ama bir yandan da transfermarkt.de'de nistelrooy'un gerçekçilik yüzdesi gün geçtikçe artıyor, duyumlar mı var diyordum. bence nistelrooy yanlış tercih olur. hem baros'u mu kesecek, bize sağ winger-forward bir oyuncu lazım. babel gibi, govou gibi çok yönlü oyuncular.