# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Sadece iyi bi stoper olduğunu düşünmüyorum.. Emre Güngör'ün sakatlığı tam anlamıyla geçerse o oynasın..

Benim bu konudaki düşüncem süper bi oyun kurucusu bi stoper almalıyız.. Bu konuda Bilica'nın bizim için süper olacağını düşünmüştüm ama fbye gitti ve çok üzülmüştüm onlara gittiğinde.. Bize de Bilica tarzında oyun kurucu uzun stoper lazım.. Bunu Servet'ten bekleyemeyiz çünkü oyun kurmak demek teknik demek bu da Servet'te yok o yüzden yanındaki adam iyi olmalı.. Abartıyorum şu anda ama mesela Marquez ya da Carvalho bu konuda müthişler.. Bu tarzda bi oyuncu anca bizi kurtarır.. Neill'le olcak iş değil bunlar ;)

sen bilicanın iyi oyuncu olduğunumu düşünüyorsun.sivas gibi takımda 5 kişi sabit savunma yaparak oynadı.bilicanın yerinde bende olsam bende iyi görünürüm.f5 e gittiğine çok sevindim

Bu adam zaten sağ beke alınıyor.

Siteden uzak kaldım int. yeni geldi konunun başını bilmiyorum o yüzden stoper olarak zannediyordum.. Sağ bek içinse hiç gerek yok o zaman.. Uğur yeter orada.. Sağ bek bi sürü war alt yapıda yani bence oraya büyük bi isim almaya gerek yok..

Dediğim gibi Bilica iyidir bunu seneye de göreceksiniz.. Onun gibi oyun kuran adamı zor görürsünüz.. Cidden çok iyi oyun kuruyor.. Hayallerimin gerçekleşmesi çok zor fakat Marquez ya da Carvalho alınsa seneye olsa yne razıyım yeter ki 2 sene içinde alınsın takıma monte edilsin..

Neyse daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum bekleyip görelim hep beraber.. Ben bu transferin gerçekleşmemesi taraftarıyım o kadar ;)

Hoşgeldin Lucas Neill !!

Çok ama çok öncelerden belirtmiş olduğumuz Lucas Neill transferi sonunda gerçekleşti.

Merakla beklenen transfer sonunda gerçekleşti.

Bonservisi bugünden itibaren elinde olan, West Ham United takımında serbest kalan 30 yaşındaki Avustralya'lı defans oyuncusuyla anlaşma sağlandı.

Oyuncu yıllık 2,5 milyon euro alıcak.

Hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak:fossacimbom.blogspot

Siteden uzak kaldım int. yeni geldi konunun başını bilmiyorum o yüzden stoper olarak zannediyordum.. Sağ bek içinse hiç gerek yok o zaman.. Uğur yeter orada.. Sağ bek bi sürü war alt yapıda yani bence oraya büyük bi isim almaya gerek yok..

Dediğim gibi Bilica iyidir bunu seneye de göreceksiniz.. Onun gibi oyun kuran adamı zor görürsünüz.. Cidden çok iyi oyun kuruyor.. Hayallerimin gerçekleşmesi çok zor fakat Marquez ya da Carvalho alınsa seneye olsa yne razıyım yeter ki 2 sene içinde alınsın takıma monte edilsin..

Neyse daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum bekleyip görelim hep beraber.. Ben bu transferin gerçekleşmemesi taraftarıyım o kadar ;)

Bilicadan cacık olmaz

Sağ bek oynuyabiliyorsa iyi olur ama senelik 2.5 çok fazla ya arda bile o kadar almıyor..

Artık oyuncularla maç başı anlaşmayı ögrenmemiz lazım..

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Dogru transfer nedir size göre ?

Bana göre, genc oyuncular almamiz lazim, yani istikbal vadeden genc futbolcular. Gelecegin yildizlarini bulmaliyiz, öyle yetenekler transfer etmeliyiz ki, ileride büyük paralara satalim. Riskli ama ne olur sanki Ingiltere'ye gitsek 18-23 yas arasi genc oyunculari alsak. Söyle 2-3 milyon bastirsak. Hem ingiliz stili bize uyar, adamlar tam bir proffesyonel küpü ! ingiliz derken icinde su ülkerlerde var Avustralya, Iskocya, Yeni Zelanda, Galler. Yani bu tiplerde genc oyuncular alinirsa süper olur bence. Size bir proffesyonel futbolcu örnegini vereyim: Harry Kewell.

Lincoln geleli, medyada gündem yaratiyor, yok söyle, yok böyle. Hep negatif. Ama Kewell topunu oynuyor, taktir aliyor, ve medyada TIK yok :)

Dogru transfer nedir size göre ?

Bana göre, genc oyuncular almamiz lazim, yani istikbal vadeden genc futbolcular. Gelecegin yildizlarini bulmaliyiz, öyle yetenekler transfer etmeliyiz ki, ileride büyük paralara satalim. Riskli ama ne olur sanki Ingiltere'ye gitsek 18-23 yas arasi genc oyunculari alsak. Söyle 2-3 milyon bastirsak. Hem ingiliz stili bize uyar, adamlar tam bir proffesyonel küpü ! ingiliz derken icinde su ülkerlerde var Avustralya, Iskocya, Yeni Zelanda, Galler. Yani bu tiplerde genc oyuncular alinirsa süper olur bence. Size bir proffesyonel futbolcu örnegini vereyim: Harry Kewell.

Lincoln geleli, medyada gündem yaratiyor, yok söyle, yok böyle. Hep negatif. Ama Kewell topunu oynuyor, taktir aliyor, ve medyada TIK yok :)

Yanlis forumda yayinlandi :asd: hay aksi

yerlere göklere sığdıramadığımız lincoln brezilya milli takımının yanından geçemezken beğenmediğiniz bilicayı çağırdılar. ben de inanıyorum izlemediklerine.

Lucas Neill geçen sene premier ligi 9. bitirmiş West Ham ın 34 lig maçından 33 ünde görev yapmış. Üstüne West Ham ve Avusturalya nın kaptanı ve bonservisi elinde.Ayrıca Kewell sayesinde uyum sorunuda çekmez. Olsa iyi olur gibi duruyor zaten son kararı verecek olan rijkaard olduğundan içim rahat açıkçası yabancı transferinde

ne zamandır gazeteler nistelroyu yazmıyolar yakında yazmaya başlarlar yine :D

artık gel neill...yollarını gözlüyoruz burada!

Bence gelse cok iyi olur, hem sag bek hem stoper olarak yararlanilabilir.

Geri
Üst Alt