# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Sarı-kırmızılı yönetim, attığı gollerle de dikkat çeken 27 yaşındaki Kamerunlu'nun bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalışıyor.

"GELİRİM" DEDİ

G.Saray transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da küme düşen Real Betis'in ön liberosu Emana ile el sıkıştığı belirtildi. Kamerunlu'dan "Evet" yanıtını alan Aslan, Vieria'nın transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşın bu ismi yedekte tuttuğu belirtildi.

SONA

DOĞRU

Bonservis pazarlığına girişen Galatasaray'ın, Betis'in düşmesi ve oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakması nedeniyle pazarlıkları noktalamak üzere olduğu iddia edildi. Ön libero olmasına rağmen attığı gollerle de dikkat çeken Emena üst düzey tekniği ve gücüyle göz kamaştırıyor.

Süleyman GÜLTEKİN

fotomaç ;):D:D:D:D:D:D

Sarı-kırmızılı yönetim, attığı gollerle de dikkat çeken 27 yaşındaki Kamerunlu'nun bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalışıyor.

"GELİRİM" DEDİ

G.Saray transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da küme düşen Real Betis'in ön liberosu Emana ile el sıkıştığı belirtildi. Kamerunlu'dan "Evet" yanıtını alan Aslan, Vieria'nın transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşın bu ismi yedekte tuttuğu belirtildi.

SONA

DOĞRU

Bonservis pazarlığına girişen Galatasaray'ın, Betis'in düşmesi ve oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakması nedeniyle pazarlıkları noktalamak üzere olduğu iddia edildi. Ön libero olmasına rağmen attığı gollerle de dikkat çeken Emena üst düzey tekniği ve gücüyle göz kamaştırıyor.

Süleyman GÜLTEKİN

O zaman bu trasnfer yatmıs diyebiliriz.:)

Bu adan gelirse ben heyecandan uyuyamam.Topal,Ayhan,Emana,önlerinde Kewell,Arda,önde Baros.Tadından yenmez.

Lanet olsun ya Fotomac yine bizim forumu takip ediyor galiba.O kadar çok istedik ki bizi kıramayıp hemen gazetelerine yazmışlar.Tebrik ediyorum.

Cevap: # Lucas Neill

Gelirse iyi olur saglam bir isim.

bu adamı hiç izlemedim ama servetle ikisi birde arkada leo iyi bir hat olabilir

"GELİRİM" DEDİ

SONA

DOĞRU

Süleyman GÜLTEKİN

viera gerceklesmezse mi :eek: tam tersi olmasın emana olmazsa viera cunku emana yı tercıh ederım :D

Bende izlediğimi söyleyemem alıcı gözle.Topu oyuna sokabiliyorsa sorun yok.

Emana'yı pek izlemedim ama ileri-geri oynaması 4-3-3 de bize baya bir katkı sağlar.İnşallah Kameni-Emana-kanat oyuncusu transfer ederiz.

Geri
Üst Alt