# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Arkadaşlar bizim 4 hatta 6 tane stoperimiz var.Bunlardan Servet-Emre G. ikilisini oynatır Emre A. ve Semih yedek oynar.Nedir bu yabaNCI Stoper merakı.Ayrıca Emre G. geriden oyun kurabilir.

Arkadaşlar bizim 4 hatta 6 tane stoperimiz var.Bunlardan Servet-Emre G. ikilisini oynatır Emre A. ve Semih yedek oynar.Nedir bu yabaNCI Stoper merakı.Ayrıca Emre G. geriden oyun kurabilir.

Stoper hattı sağlam olmayan takımlar başarılı olmazlar çünkü...Türk oyuncu var diyeceksin ama leverkusen maçını filan hatırla(emre güngör-servet çetin)...Ne olursa olsun defansı sağlam bir takım 5 yemez...Duvar pası yemez...Türkiyede iş yaparlar ama edirneden sonra zorlaşıyo işler biraz.Yabancı fubolcular daha alt yapıdan itibaren pozisyon bilgisi vs gibi savuma bilgisini daha iyi aldıkları için yabancı tercihini stoperden yana kullanmak mantılı bence...

NEILL İÇİN HARRY KEWELL DEVREYE GİRECEK!..

Galatasaray'ın uzun süredir takip ettiği Avustralyalı futbolcu Lucas Neill'in transferine yeni teknik direktör Frank Rijkaard'dan onay çıktı.

İngiliz basınında çıkan bir habere göre daha önce Neill için 2 kez girişimde bulunan Galatasaray yönetiminin West Ham United ile yollarını ayıran 31 yaşındaki oyuncu için bir kez daha devreye gireceği iddia edildi.

Haberde ayrıca Rijkaard'ın Neill için olumlu rapor verdiği belirtilirken, Kewell'ın da milli takımdan arkadaşı olan Neill'in Galatasaray'a transferi için devreye gireceği iddia edildi.

LONDRA -AA- İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'la olan sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılma kararı alan Avustralyalı savunma oyuncusu Luca Neill'in Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz yıllarda da Galatasaray'ın transfer gündeminde olan ancak Sarı-kırmızılı kulübe transfer bir türlü gerçekleşmeyen Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill bu kez yeni Aslan olmaya çok yakın. Dünyaca ünlü teknik adam Frank Rijkaard'ı takımın başına getirerek büyük sükse yapan Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük sıkıntı yaşadığı savunma bölgesine tecrübeli bir isim almak için çabaları sonuç veriyor.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray'ın, Avustralyalı yıldız Harry Kewell'ın ardından, vatandaşı Lucas Neill'i de renklerine bağlamak üzere olduğunu okurlarına aktardı. Gazetede yer alan haberde, Lucas Neill'in Premier Lig ekiplerinden West Ham United'la kontratı bittiği için yollarını ayırdığına atıfta bulunulurken, Sarı-kırmızılıların teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getirmesinin de haberin içinde belirtilmesi dikkat çekti.

Bu arada 31 yaşında olan ve Avustralya Milli Takım kaptanlığını da yapan Lucas Neill için Yunanistan Şampiyonu Olimpiyakos'un da devreye girdiği bildiriliyor.

Aman Allah'ım Samba ! :D

Derdim ama bence bu transfer gerçekleşmiyecek :)

Biraz önce maraton.com.tr denilen Kadıköy'ün resmi organı olan siteye girdim.Neill haberini okudum.Altta bir BJK'li yorumcunun yorumu vardı;

Serhat-Beşiktaş

"Naile gelse nolur gelmese nolur hocaniz hoca degilki..."

Ulan önce yorum yazıyorsun adam gibi yazmayı öğren.Hemen iki satır yukarda orjinal ad duruyor.Neyse bende cevap yazdım bakalım ezik maraton.com.tr yayınlacakmı?

"Serhat- Beşiktaş. Sizin durumunuza Öğretilmiş eziklik denir.Tıpkı başkanınızın karşı yaka için kullandığı ezik tabiri gibi"

Not:Bir taşla 666 kuş vurma çabasında olan Dimmu.

Şu anki oyuncuların hiçbiri geriden oyun kuramaz.Ve bu savunmayla asla Avrupa'ya gidilmez.Kaliteli bir stoper şart.Uğur tam hazır dönmeyecekse sağ bek de şart.

Cevap: # Achille Emana

Emana'yı bu forumda herkez istiyor inşallah alırız ve yüzümüz de kara çıkmaz :D

Bu adama olan aşkımız kaç yıldır var hatırlayamadım.Keşke zamanında alsalarmış.

Resmi siteye baskı yapsak işe yarar mı acaba? :D Özer transferinde baya uğraşmıştık. Tabii bizim baskı sonucu mu alındı bilinmez... Gerçi alınamadı:D

Şu anki oyuncuların hiçbiri geriden oyun kuramaz.Ve bu savunmayla asla Avrupa'ya gidilmez.Kaliteli bir stoper şart.Uğur tam hazır dönmeyecekse sağ bek de şart.

ben de katılıyorum. Stoperlerimiz iyi ama sadece kesicilikleri iyi.

Bir kere rijkaard kesinlikle servetin yanına bir stoper isteyecektir.Ayrıca semihi de bir maden gibi işleyecektir.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

G.Saray'da rota Van Buyten!

3711_B_Vanbuyten001.jpg

Yabancı transferinde son sözü yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'a bırakan Galatasaray yönetimi, Daniel Van Buyten için Bayern Münih'in kapısını çaldı.

Üst üste sakatlıklar yüzünden stoper mevkiinde bu sezon büyük sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusunu kadrolarına katmak istiyor.

2001- 2004 yılları arasında Fransa'da Marsilya forması giyen, Bundesliga'da ise iki sezon Hamburg tecrübesinin ardından Bayern Münih'in renklerine kattığı Van Buyten için eski kulübü Marsilya'nın hocası Deschamps'ın da da ısrarcı olduğu öğrenildi.

Bayern Münih'in yollarını ayırmayı düşündüğü Belçikalı yıldıza Galatasaray'ın yıllık 1.4 milyon euro teklif ettiği öğrenildi

Kaynak : Sabah

Defansın hem sağında hemde ortasında oynayabilecek bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor, alma durumumuz var. Rijkaard takım hakkında birkaç rapor vericek ve eksik oyuncular ona göre tamamlanacak.

https://fossacimbom.blogspot.com/

blog'dan alintidir. Bahsedilen oyuncunun Neill oldugunu düsünüyorum. Haziran sonu sözlesmesi bitiyormus. Premier Lig'de bir kac macina denk geldim ama hic alici gözle izlemedim acikcasi. Nasil bir futbolcudur pek bir fikrim yok. Ama 2 senedir pesinde oldugumuz, yillardir premier ligde oynayan bir oyuncu da bos degildir heralde.

Bu adamı da isterim.Çok müthiş takım oluruz o zaman.Ama zor almak bu adamı.

Geri
Üst Alt