# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Neill'ı istesek alamayacağımızı düşünmüyorum. Bonservis bedeli olmaması, Kewell ve Rijkaard faktörü beni böyle düşündürüyor.

31 yasinda ve kendine iyi bakan bir oyuncu.

En az 4 sene oynar.

şu adam cidden iyi Defans işallah alırız ya. Servet e sağlam bir partnet gerek.

hayırlı olsun demeye az kaldı.

wizardofon.blogspot bir yazı geçti ve resimdeki oyuncu lucas neil.tabi yazının işaret ettiği oyuncu da o.. :)

bence Servet'le cok iyi bir ikili olurlar insallah gerceklesir...

hayırlı olsun demeye az kaldı.

wizardofon.blogspot bir yazı geçti ve resimdeki oyuncu lucas neil.tabi yazının işaret ettiği oyuncu da o.. :)

Evet bende bu blogda okudum blogun sahibi yazmis yorumlara

https://fossacimbom.blogspot.com/

"Defansın hem sağında hemde ortasında oynayabilecek bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor, alma durumumuz var. Rijkaard takım hakkında birkaç rapor vericek ve eksik oyuncular ona göre tamamlanacak."

Bloglara fazla inanmam ama Wizardofon teknik direktörün kim olduğunu bildi bu transferler içinde doğrumu diye düşünüyorum.

Cevap: # Achille Emana

Takimi ligten dustugunden dolayi fiyatinda indirim yada kolaylik fln olmuyormu??

Show'un haberine göre Emana ile anlasmisiz, Rijkaard'in tamam demesini bekliyormusuz.

Betis küme düştü..Yağmala Haldun Üstünel..En başta Emana'yı al ama..:) Yaparsın sen bu işi..Touluse'den beri bize gelecek bu adam..:)

Betis küme düştü..Yağmala Haldun Üstünel..En başta Emana'yı al ama..:) Yaparsın sen bu işi..Touluse'den beri bize gelecek bu adam..:)

Diarra da gelecekti song ikna etmisti:D

ben en cok kalstrom a uzuluyorum gerets illa alin dedi bizimkiler almadi obur sezon lyon aldi

Takimin bir kac macini izleyip Ayhan'i gordukten sonra pasa pasa ister :)

Diarra da gelecekti song ikna etmisti:D

ben en cok kalstrom a uzuluyorum gerets illa alin dedi bizimkiler almadi obur sezon lyon aldi

Rigobert Song direk kendi yeğenini ikna etmişti..Arsenal'de aynayan Alexandre Song..Ama almamıştık..:)

Fotomaç..:)

Kallström şimdide Wolfsburg'da galiba..Daha bizim İnsua, Rui Costa, Pires, Gallardo, Locatelli falan vardı..:)

Geri
Üst Alt