# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Rijkaard´in bunda büyük bir etkisi var ama:D

Istemeyenlere biraz hak ver..Bugün bütün gün Puyol´lar, Ronaldinho´lar, Deco´lar konusuldu burda.Neill´e ilk etapta burun kivirmak normal:D

:D o da doğru ama rijkaard'ın barca sağ bekinde oleguer'i oynattığını düşünürsek neill'ı öpüp başımıza koymamız gerekir:D

senelerdir premier ligde oynayan takım kaptanlığı yapmış bir ismi kazma diye istemiyoruz çok ilginç:D

alan alır,benimki kendi görüşüm, neill i bir kac mac izleseniz eminim bu kanıya varırdınız,yani ileri cıkmayan,sert oynayan bir oyuncu ,belli bir seviyesi olan vede o seviyeyi koruyan bir oyuncu ,öte yandan her premier ligde oynayan türkiyede başarılımı oluyor acaba,yıllar önceyi hatırlarımda venison vede marsh vardı dean saundersle birlikde gelen...

Neill'ı sağ bek oynatmaya kalkışırsak büyük hata olur ama stoper için iyi bir oyuncu olduğunu kabul etmek gerekir.

Servet ile uyumu da yakalarsa oh oh. :D

Stoper neysede sag bek'de iş yapabilir..Deminki maçta çok iyi oynadı..

Uğurun yedeği olarak düşünüyorsan 6 nın +2sine kullanacaksak hadi neyse de...Uğurun yerine Neill gibi bir kazmayı düşüneceğini sanmam Rijkaardın. Bize gelirsede ne dediğimi anlarsınız her maç sabrinin ruhunu çağırırsınız. Deminki maç dediğin de Katar maçı renktaş yabancıları oynatmıyorlar has be has katarlılarla oynadılar. Avustralyadan çıkan kaleciler hariç adam gibi topçu çıkmadı kewell haricinde...Ha birde Emerton vardı. Bu avustralyalılar U.K nin bir nevi sömürgesi olduğundan Premierde oynuyorlar ve şans buluyorlar. Al neill'i gençlerbirliğine koy antepe koy bu kim lan dersin. Ümit Özattan tek farkı adı...Neilide beğense beğense Daum beğenir,zaten iyi olsaydı bize kadar Premierden teklif alırdı.

:D o da doğru ama rijkaard'ın barca sağ bekinde oleguer'i oynattığını düşünürsek neill'ı öpüp başımıza koymamız gerekir:D

Rijkaard futbolcudan anlar.Barcelona takimini komple kuran kendisidir.

Dandik futbolcu önerecegini veya kabul edecegini sanmiyorum.

Neill gelsin dediyse güvenirim.Yoksa düsünürüm...

Ayrica arkadaslar, düsündüm de Rijkaard sistemini asiri teknik oyuncular üstüne kuruyor.Barcelona´daki sistemi teknik olmayan oyuncularla yakalamasi imkansizdi zaten.Galatasaray´da bu sitemi benimsedigine göre, Carrusca´nin kalma ihtimali hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Rijkaard onu adam edemez mi?Bence Rijkaard´in begenecegi tipte bir futbolcu...

neill i bomba transfer olarak görenlerin westham taraftarının bu oyuncu hakkında yaptığı yorumları okumaları lazım - kısaca - çok yaşlı,çok yavaş,cok şişman -

Rijkaard futbolcudan anlar.Barcelona takimini komple kuran kendisidir.

Dandik futbolcu önerecegini veya kabul edecegini sanmiyorum.

Neill gelsin dediyse güvenirim.Yoksa düsünürüm...

Ayrica arkadaslar, düsündüm de Rijkaard sistemini asiri teknik oyuncular üstüne kuruyor.Barcelona´daki sistemi teknik olmayan oyuncularla yakalamasi imkansizdi zaten.Galatasaray´da bu sitemi benimsedigine göre, Carrusca´nin kalma ihtimali hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Rijkaard onu adam edemez mi?Bence Rijkaard´in begenecegi tipte bir futbolcu...

Ben herzaman Carrusca'nın yetenekli bir futbolcu olduğunu söyledim. Rijkaard eğer kendisini izleyip beğenirse,Galatasaray'ımıza çok güzel bir futbolcu kazandırabilir. Umarım Carrusca'yı düşünme fırsatı olur.

Uğurun yedeği olarak düşünüyorsan 6 nın +2sine kullanacaksak hadi neyse de...Uğurun yerine Neill gibi bir kazmayı düşüneceğini sanmam Rijkaardın. Bize gelirsede ne dediğimi anlarsınız her maç sabrinin ruhunu çağırırsınız. Deminki maç dediğin de Katar maçı renktaş yabancıları oynatmıyorlar has be has katarlılarla oynadılar. Avustralyadan çıkan kaleciler hariç adam gibi topçu çıkmadı kewell haricinde...Ha birde Emerton vardı. Bu avustralyalılar U.K nin bir nevi sömürgesi olduğundan Premierde oynuyorlar ve şans buluyorlar. Al neill'i gençlerbirliğine koy antepe koy bu kim lan dersin. Ümit Özattan tek farkı adı...Neilide beğense beğense Daum beğenir,zaten iyi olsaydı bize kadar Premierden teklif alırdı.

Neill kazmamı..Yapma be renkdaş..Biraz önce maçı vardı..İzledim gayet iyi oynadı..

Neiill kazma olsa ingilterede uzun yıllar oynarmı..Adam kaptan oldu üstelik en çok parayı alıyordu..

Her oyuncuya 1 ton bonservis parası verecek durumda degiliz...

Neili bedavaya getiririz diger bölgelere yükleniriz..Mesela Emana'ya para saçarız..

Meira alınınca çok sevimişdik ama fos çıktı..Neiil kötüde olsa iyide olsa ne oynayacagı belli olmaz..Belki bizde maya tutar..

Ha belki yönetim yine ters köşe yapar..

I never felt he was worth the money he is getting. He's just in it for the money not because he loves football. He's over-rated and always get pulled out of position, we have conceaded so many goals through him being out of position or not being able to pick up players.

yüzlerce yorumdan sadece biri :)

Ben herzaman Carrusca'nın yetenekli bir futbolcu olduğunu söyledim. Rijkaard eğer kendisini izleyip beğenirse,Galatasaray'ımıza çok güzel bir futbolcu kazandırabilir. Umarım Carrusca'yı düşünme fırsatı olur.

Abi carusca yetenekli olabilir..Ama hersey yetenekle olmuyor be;)Abi nedenmi cruz azulda bile yedek oynadı..Varki birseyler oynatılmıyor..

Carrusca Arjantin'liler arasında bile 3. hatta 4.sınıf bir topçu.

1.sınıf: Riquelme, Tevez, vb..

2.sınıf: Insua, D.Montenegro, Palacio, L.Ponzio,C.Delgado, Lavezzi vb.

3.sınıf: M.Delgado, J.M.Torres, L.Somoza vb.

4.sınıf: Carrusca, Ilgesias, Avendano, Escobar :) S.Hurma Kayseri'ye kiralamak istemişti. Alsın hayrını gorsun. Kayserinin basını az yakmadı Arjantinlilerle...

Arjantin'de F.Cangele, Carrusca'dan daha parlak bir oyuncu olarak bilinir.

Neill kazmamı..Yapma be renkdaş..Biraz önce maçı vardı..İzledim gayet iyi oynadı..

Neiill kazma olsa ingilterede uzun yıllar oynarmı..Adam kaptan oldu üstelik en çok parayı alıyordu..

Bazı şeyleri mantıklı düsünün her oyuncuya 1 ton bonservis parası durumda degiliz...

Neili bedavaya getiririz diger bölgelere yükleniriz..Mesela Emana'ya para saçarız..Almagueri mi alalım...

Göbeğe düşünüyorsak; teknik yok pas yok ...Eee Servette de yok. Kim çıkarıcak topu? Servet-Neill ikilisi olmaaaz...

Sağ beke düşünüyorsak direk vazgeçelim zaten. Ha illa alacaksak alalımda 6+2 yedek dursun diyorsanız birşey demiyorum. Neill'e kadar bonservisi elinde olan tonla defans var Fransada onları alalım derim.

@Batuhan Turan

Baros'a ve Kewell'a yazılan yorumları da oku istersen,gelmeden önce neler diyordu taraftarları.

Neden bazıları neil'ı kötülemeye çalışıyor ?

Fikirleriniz yöneticileri yaptığı transferden caydırmayacağına göre, bence susalım ve olanları izleyelim.

Bazı şeyleri mantıklı düsünün her oyuncuya 1 ton bonservis parası durumda degiliz...

Neili bedavaya getiririz diger bölgelere yükleniriz..Mesela Emana'ya para saçarız..Almagueri mi alalım...

90bin poundan aşağı inmediği icin imzalamadığını biliyormusunuz???

neill kesinlikle bedevaya gelmiyor ..

Carrusca Arjantin'liler arasında bile 3. hatta 4.sınıf bir topçu.

1.sınıf: Riquelme, Tevez, vb..

2.sınıf: Insua, D.Montenegro, Palacio, L.Ponzio,C.Delgado, Lavezzi vb.

3.sınıf: M.Delgado, J.M.Torres, L.Somoza vb.

4.sınıf: Carrusca, Ilgesias, Avendano, Escobar :) S.Hurma Kayseri'ye kiralamak istemişti. Alsın hayrını gorsun. Kayserinin basını az yakmadı Arjantinlilerle...

Arjantin'de F.Cangele, Carrusca'dan daha parlak bir oyuncu olarak bilinir.

Messi nerdee :D:D:D:D:D

Hee 5. sınıfı yazmamışşın o yüzden mesii yok :P:P:P:P:D:D:D:D:D

Şayet haberin doğruluk derecesi yüksekse, ihtiyacımızın olduğu yere çok önemli bir transfer gerçekleşiyor demektir. Bu sene ne çektiysek savunmamızdan çektik. İnşaallah bu sene aynı şeyleri yaşamayız ve sakatlıkların az, hatta hiç olmadığı bir sezon geçiririz..

Geri
Üst Alt