# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

@Batuhan Turan

Baros'a ve Kewell'a yazılan yorumları da oku istersen,gelmeden önce neler diyordu taraftarları.

Neden bazıları neil'ı kötülemeye çalışıyor ?

Fikirleriniz yöneticileri yaptığı transferden caydırmayacağına göre, bence susalım ve olanları izleyelim.

kimseyi caydıramayız,bunlar sadece benim görüşlerim ama iki kelime ingilizceniz varsa westhamm taraftarlarının yorumlarını okumanız rica olunur...

kimseyi caydıramayız,bunlar sadece benim görüşlerim ama iki kelime ingilizceniz varsa westhamm taraftarlarının yorumlarını okumanız rica olunur...

tabi ki renkdaş senin görüşlerin bişey demiyorum, ama geçmişe sünger çekip önümüze bakalım :)

leo'yu da çok kötüledik bakalım ne yapacak gelirse.

Kimin gelecekte ne yapacağını bilemeyiz.

Neill'e premier ligden teklif vardır zaten. Ama onun istedigi ucreti verebilecek kulupler 4 buyukler Everton, Porsmouth, M.City gibi sahibi yabancı orta sınıf takımlar falan... Oteki verebilecek takımlar ise sag bek için o kadar maası goze almaz.

İngiltere'de vergi %45 biz de %15. Yani 100 birim ucret alsa, bizde 85 orada 55 gecer eline. Kısacası aynı maliyette, 1.5kat fazla kazanır burada. Yıllık 3m euro istiyor. W.Ham 1.6-1.8 arası onerdi en son kabul etmedi. Belki de Arap ulkelerine gider. Eger futbolu kafasında bitirmişse...

Yıllık 2m euro net versek takla ata ata gelmesi lazım. Tabi M.City, Porsmouth, Everton'ın Arapları uçmazsa...

Messi nerdee :D:D:D:D:D

Hee 5. sınıfı yazmamışşın o yüzden mesii yok :P:P:P:P:D:D:D:D:D

Messi 5.sınıfı bitirip mezun oldu :)

Saka bir yana 1-2 maç dısındaki o maçlarda bile surekliligi yoktu. Bu Carrusca hayranlıgı nerden geliyoır anlamıyorum. Arjantinliler karizmatik ama... Carrusca Meksika Liginde bile oynamayadı. Estetuandes'de de yedekten oyuna girermiş.

Hani onu da geçtim, 10 numara oynayacak yurek yok adamda Delgado gibi silik. Asıl yeri sol açık, Kewell ve Arda varken yabancı kontenjanını Carrusca'ya harcamak ??

haftalık 90bin pound alıyormuş...

yarısı vergi olsa adam 45bin pound kazanıyor haftalık..

şimdi bu rakamın altına inmek istemediği icin imzalamamış...

lucas neill in gercek değeri en fazla yıllık 1 milyon eurodur...

Cevap: # Achille Emana

Yanlız Kewell gelecegi belli bile degildi..Dolayısı ile kimse nöbet tutmadı..

haftalık 90bin pound alıyormuş...

yarısı vergi olsa adam 45bin pound kazanıyor haftalık..

şimdi bu rakamın altına inmek istemediği icin imzalamamış...

lucas neill in gercek değeri en fazla yıllık 1 milyon eurodur...

Dedigin dogru sayılır ama bonzervisi elinde oldugu için maası artar. Gecen sezon Onder Turacı boşa dustu, Bizden ve fb'den 1.6 istedi 1.3'e imzaladı. Nobre yıllık 2.2m eurodan sozlesme uzattı.

Eger meraklısı cıkmazsa, Neill'in alabilecegi max ucret 1.5m euro civarıdır. Ama Rus ve Arap pazarı ilgilenmezse, Neill acısından da son buyuk transferi, parayı dusunecektir. Yonetim teklifini yapmıştır zaten. Neill'in kararını bekliyordur. Neill'de zamanı sonuna kadar kullanıp yağlı musteri için bekleyecektir. Ama bizim date-line'ımız kısa bir sure. Haziran sonuna kadar netleşmeli hersey.

Neill'e kalmış anlaşılan...

Neill'in en onemli artısı DRC olması. Simic gibi Onder gibi. Bence ikisinden de iyi. Yabancı kontenjanı ve Sabri'nin sag bek, Emre Gungor'un sakatlıgı ve sakarlıgı neticesinde 1 taşla 2 kuş vurup DRC almalıyız.

Emana'nın sahip olduğu özellikler, yazıda belirtilen gibiyse, düşünmeye gerek yok. Hemen alalım. Nasıl olsa bu hızla bizi kim tutar..:D

acaba olurda emana yada ortasahaya bir oyuncu alınarsa mehmet topalı yurt dışına satarlarmı.

Aman diyorum, aman gelmesin.Sağ beke koyalım desek, sağ taraftan bizi rezil ederler, stopere koyalım desen acayip yavaş bir adam, hantal.Servet-Neill ikilisinden oluşan bir savunma hattı saatli bir bomba gibidir.Bir hızlı adam, savunma arkasına bir pas, hooppp bakmışssınız haşat etmişler bizi.Bizim daha hızlı, daha çevik bir stopere ihtiyacımız var.Sağ bek için düşünüyorlarsa zaten, ben Sabri'ye razıyım.O derece yani.:)

Geri
Üst Alt