# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

muhtemelen satabilirler.Hatta ardayı bile..

şöyle bir açıklama yaptı Osman tanburacı : bonservis değerini veren her kulüp oyuncularımızı alabilirmiş.

Her kulup??? fb de bu kuluplerin arasında mı:)

Bir yerde duymuştum aklıma geldi söylenti de olabilir:

Azize:Arda yı bize kaça verirsin... diye sormuş...

Adnan Polat:Semih,Uğur Boral,Gökan Gönül bide 10 m euro verin verelim size ardayı demiş:D:D:ka05::2aloh1:

Yani:Rüyanda bile zor görürsün demeye getirmiş...

Adnan Polat:Semih,Uğur Boral,Gökan Gönül bide 10 m euro verin verelim size ardayı demiş:D:D:ka05::2aloh1:

o 3 kuş+10 m euro Arda'nın gözümdeki değerinin yarısını bile karşılamaz..

Aziz kabul edermi bilmiyorum ama ben buna bile satmam..

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır..

Nasıl ki Del piero juventus

Roma Totti

Barça Messi

Galatasarayın simgesi Arda'dıır..

bu adam gelirse var ya rijkaardı bile gölgede bırakır D:

Bu Emana ile ilgileniliyor mu, yoksa sadece basın kaynaklı haber mi ? :D

Ben faal olarak bahsettim..Yoksa tabiki Metin Oktaydır..!!

Aziz kabul edermi bilmiyorum ama ben buna bile satmam..

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır..

Nasıl ki Del piero juventus

Roma Totti

Barça Messi

Galatasarayın simgesi Arda'dıır..

Diyelim ki Gökhan Gönül bizdeydi Arda'da fb'de, ben samimi söyleyim Gökhan Gönül'u hic bir oyuncuya degismezdim Türkiye'de(Arda dahil), bu benim dusuncem yani.

cok kaliteli avrupa standartinda bi sag bek bulmak bence daha zor.

Arda'miz olduguna bin sükür ediyorum fakat Gökhan Gönül'de bizde olsaydi diyorum ve bir ahhhhh cekiyorum valla :/

Not: Konu Emana madem bi yorum yapalim---> imkansiz bence, adamin pesinden ingiltere, ispanya, italya'nin top4 takimlari kosuyor=impossible

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Aman diyorum, aman gelmesin.Sağ beke koyalım desek, sağ taraftan bizi rezil ederler, stopere koyalım desen acayip yavaş bir adam, hantal.Servet-Neill ikilisinden oluşan bir savunma hattı saatli bir bomba gibidir.Bir hızlı adam, savunma arkasına bir pas, hooppp bakmışssınız haşat etmişler bizi.Bizim daha hızlı, daha çevik bir stopere ihtiyacımız var.Sağ bek için düşünüyorlarsa zaten, ben Sabri'ye razıyım.O derece yani.:)

Lucas Neill mı hantal?:)bence çok iyi hücuma çıktığı için westham'ın en çok kazanan futbolcusu.Yani iyi hücuma çıkıyor ve esas görev yeri olan bölgeye iyi dönüyor???Ve premier ligde oynuyo... Ama ağır...

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Aman diyorum, aman gelmesin.Sağ beke koyalım desek, sağ taraftan bizi rezil ederler, stopere koyalım desen acayip yavaş bir adam, hantal.Servet-Neill ikilisinden oluşan bir savunma hattı saatli bir bomba gibidir.Bir hızlı adam, savunma arkasına bir pas, hooppp bakmışssınız haşat etmişler bizi.Bizim daha hızlı, daha çevik bir stopere ihtiyacımız var.Sağ bek için düşünüyorlarsa zaten, ben Sabri'ye razıyım.O derece yani.:)

Yok artik:confused::confused: Sakaci seni:rolleyes:

Gökhan Gönül demişken...

Kendisi baya Galatasaray'lıdır..

1 hafta Florya'da yatmış, oyalanmış, daha sonra da Adnan Sezgin tarafından "vazgeçtik" denilerek kapının önüne konmuştur.

Bu olayı takip eden hafta Metin Diyadin'in büyük katkılarıyla Fener'e imza atmışır..

Fener'de şu an anormal mutsuzdur. Aziz'le hiç anlaşamaz..

Sözleşmesi seneye bitiyor.. Alınabilse yüzyılın kazığı olur febeşe..

Ah şu yazını Haldun Üstünel görse alsa Gökhan Gönül'ü...

İşte o zaman kimse bizi tutamaz...

Hücum hattı tamam

Ortasahayada takviye yapılacak

Sağ bek sorununuda Gökhan ile hallettikmi düşünemiyorum...

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'da(mı?)

haftalık 60.000 £ alıyordu West Ham'da. %50 indirim istedi yönetim, o da kabul etmedi. vergisi de çok İngiltere'nin. vergiler hariç 1,5 milyon £ civarı alıyordu tahminen. 1,7 milyon € civarı. şimdi West Ham yönetimi bu parayı yarı yarıya indirmek isteyince kabul etmedi adam. yine de biraz indirim yapmak zorunda. 1,5 milyon €'ya gelir tahminen. Kewell 1,8 milyon €'ya oynuyor şu anda bizde.

bu arada Lucas Neill çevik bir adam. ayağı da bizdeki defanslara göre oldukça iyidir.

Gökhan Gönül demişken...

Kendisi baya Galatasaray'lıdır..

1 hafta Florya'da yatmış, oyalanmış, daha sonra da Adnan Sezgin tarafından "vazgeçtik" denilerek kapının önüne konmuştur.

Bu olayı takip eden hafta Metin Diyadin'in büyük katkılarıyla Fener'e imza atmışır..

Fener'de şu an anormal mutsuzdur. Aziz'le hiç anlaşamaz..

Sözleşmesi seneye bitiyor.. Alınabilse yüzyılın kazığı olur febeşe..

Kardes sözlesmesi 2011e kadar.

Konu Gokhan Gonul'e gelmisken. Karisi bir derbi macinda Ali Samiyen'e gelecek kadar Galatasaray'lidir. Adnan Sezgin'in "o siralar maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayit oldugu ve yine o siralar solbek sikintimiz oldugu icin Volkan'i Gokhan'a tercih ettik" deyisi hala kulaklarimdadir ve ayni sezon ikinci bir solbek Hakan'i almasida cabasidir :)

Zira dua edelimde, Ugur iyilesip takir takir futbolunu oynamaya devam etsin bizimde Gokhan Gonul'e uzulecek firsatimiz olmasin.

Geri
Üst Alt