# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Konu Gokhan Gonul'e gelmisken. Karisi bir derbi macinda Ali Samiyen'e gelecek kadar Galatasaray'lidir. Adnan Sezgin'in "o siralar maddi durumumuz bir oyuncu almaya musayit oldugu ve yine o siralar solbek sikintimiz oldugu icin Volkan'i Gokhan'a tercih ettik" deyisi hala kulaklarimdadir ve ayni sezon ikinci bir solbek Hakan'i almasida cabasidir :)

Zira dua edelimde, Ugur tamamiyle iyilesip takir takir futbolunu oynamaya devam etsin, bizimde Gokhan Gonul'e uzulecek firsatimiz olmasin ;)

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'da(mı?)

arkadaslar bakin ne buldum:

Australia assistant coach Johan Neeskens, who is linking up with Barcelona after the World Cup, admitted he would like to bring Neill with him to Camp Nou.

Neill has another chance to catch the eye on Monday when Australia play Italy and the 28-year-old has put off all talk about his future until after the finals.

"All I'm worried about is Italy," said Neill. "All the speculation is very flattering, but I'm not thinking of my future.

"My future is with Australia at the moment and that's all that counts."

müstakbel yardimci hocamiz sanirim Avustralya milli takiminda calismis bir aralar ve Lucas Neilli Barca da görmek isteriz demis. bu is olur insallah gibi geliyor bana.

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Aman diyorum, aman gelmesin.Sağ beke koyalım desek, sağ taraftan bizi rezil ederler, stopere koyalım desen acayip yavaş bir adam, hantal.Servet-Neill ikilisinden oluşan bir savunma hattı saatli bir bomba gibidir.Bir hızlı adam, savunma arkasına bir pas, hooppp bakmışssınız haşat etmişler bizi.Bizim daha hızlı, daha çevik bir stopere ihtiyacımız var.Sağ bek için düşünüyorlarsa zaten, ben Sabri'ye razıyım.O derece yani.:)

arkadaş doğru diyor belliki izlemiş keza aynı yorumları westham taraftarları yapıyor...

dsdfm.jpg

Sert oyunu dönüşümlü olarak iki mevkide de oynayabilmesi ve istikrar abidesi olmasıyla bilinen bir oyuncu ile anlaşmaya yakın Galatasaray.Kontrat yenilemeyi reddetti ve serbest kaldı.Kariyeri iyi bir oyuncu bu.Eğer bu futbolcuyu takıma kazandırırsa Galatasaray uzun yıllar süren bir problemini iyi birşekilde kapatacaktır.

kaynak:https://wizardofon.blogspot.com/

neil_gallery__263x400.jpg

Emana bence imkansız bir transfer olmaz duydugumuz kadarıyla 10-15 mi euro transfer butcesı vaadedildi teknik direktörümüz Rijkaard a.Aslında onu istememizin bi nedeni de bizim bu güne kadar hiç Emana gibi oyuncumuz olmayısı.

Kewell---------Pizzaro----------Baros

--------Arda------------Emana

---------------Topal

Hakan--Servet--P.Ibanez(L.neil)--Ugur

---------Leo Franco(Kameni)

Hayal değil zor olabilir ama imkansız değil

15 mil euro butce ile

-Pizzaro(kiralık) bazı bloglarda anlaştığımız denilen kiralık oyuncu kendisi bence.

-Leo yada Kameni bildiğim kadarıyla ikisininde boservisi elinde ki ben de Kameni yi tercih edrim

-L.neil yada P.ibanez inde bonservisi elinde diye biliyorum aynı şekilde

-Emana için Betis in kume düştüğünü düşünerek 7-8 mil euro ya anlaşılabilir bence

----Yurt içinden ise:

-Eren Güngör+İsmailKöybaşı+Ufuk Ceylan +Ömer Aysan 5-6 mil euro ya mal olur diye düşünüyorum

Türk oyuncuların transferi konusunda Rijkaard ın yaklaşımı nasıl olur bilemiyorum yada 10-15 mil euro bütçe varken ne kadarı yurt içinden gelecek isimlere verilebilir ama bu trasferler bizim açıklarımızı kapatır, altarnetifli ve kaliteli bir kadro olur bence.Hatta biraz daha iyimser bi tablo ile ;

Emana +yurt içi transferler 11 mil euro ya yapılabilir ise kalan 4 mil euro ile Rijkaard ın da sevdiği G.Dos Santos da alınabilir.Biraz fazla optimist oldu ha :)

Not:yukarda yazdığım kadroyu Barcelona nın kadrosuna benzetebilirsiniz bizim Baros Messi ye benzemez ama Arda ile Emana İniesta Xavi etkisi yaratır bence

Emana bence imkansız bir transfer olmaz duydugumuz kadarıyla 10-15 mi euro transfer butcesı vaadedildi teknik direktörümüz Rijkaard a.Aslında onu istememizin bi nedeni de bizim bu güne kadar hiç Emana gibi oyuncumuz olmayısı.

Kewell---------Pizzaro----------Baros

--------Arda------------Emana

---------------Topal

Hakan--Servet--P.Ibanez(L.neil)--Ugur

---------Leo Franco(Kameni)

Hayal değil zor olabilir ama imkansız değil

15 mil euro butce ile

-Pizzaro(kiralık) bazı bloglarda anlaştığımız denilen kiralık oyuncu kendisi bence.

-Leo yada Kameni bildiğim kadarıyla ikisininde boservisi elinde ki ben de Kameni yi tercih edrim

-L.neil yada P.ibanez inde bonservisi elinde diye biliyorum aynı şekilde

-Emana için Betis in kume düştüğünü düşünerek 7-8 mil euro ya anlaşılabilir bence

----Yurt içinden ise:

-Eren Güngör+İsmailKöybaşı+Ufuk Ceylan +Ömer Aysan 5-6 mil euro ya mal olur diye düşünüyorum

Türk oyuncuların transferi konusunda Rijkaard ın yaklaşımı nasıl olur bilemiyorum yada 10-15 mil euro bütçe varken ne kadarı yurt içinden gelecek isimlere verilebilir ama bu trasferler bizim açıklarımızı kapatır, altarnetifli ve kaliteli bir kadro olur bence.Hatta biraz daha iyimser bi tablo ile ;

Emana +yurt içi transferler 11 mil euro ya yapılabilir ise kalan 4 mil euro ile Rijkaard ın da sevdiği G.Dos Santos da alınabilir.Biraz fazla optimist oldu ha :)

Not:yukarda yazdığım kadroyu Barcelona nın kadrosuna benzetebilirsiniz bizim Baros Messi ye benzemez ama Arda ile Emana İniesta Xavi etkisi yaratır bence

Ben tez konusu transferler diye bir konu acmıstım cok guzel bi takım olur.

Kendi fikrim ortasahaya murat ceylan şart forvete bianchi tarzı bi adam sag tarafa mutlaka 2 transfer sart beke ve acıga ugura ne kadar guvenebiliriz orası soru işareti gelip hemen formasını kapacak bir bek almalıyız orayada beck+nicolita ikilisi guzel olur

lucas neil ağır ve hantalya o yüzden ingilltere liginde yıllardır düzenli olarak oynuyor.

İlk olarak Neill'i istemem çok ağır oyuncu onun dışında biraz daha genç olmalı bu ikincisi,

üçüncü olarak ise bu Lucas Neill transferinden yönetim bence çoktan vazgeçti medya sürüklüyor..

İkinci Basinas vakası..

bence servetin yanına neill gelirse defans patlamaya hazır bomba olur. iki ağır adam, avrupa maçlarında iki tane süratli forvet ile darma dağın olur o defans...

Ben tez konusu transferler diye bir konu acmıstım cok guzel bi takım olur.

Kendi fikrim ortasahaya murat ceylan şart forvete bianchi tarzı bi adam sag tarafa mutlaka 2 transfer sart beke ve acıga ugura ne kadar guvenebiliriz orası soru işareti gelip hemen formasını kapacak bir bek almalıyız orayada beck+nicolita ikilisi guzel olur

Evet gerçektende Banel Nikolita iyi bir isim alınabilir:)

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

arkadaşlar hiçbir yazılan oyuncular gelmeyecek rijkaard gibi medyada hiç çıkmayan isimler gelecek göreceksiniz

Cevap: # Lucas Neill

Adım adım Lucas Neil

Frank Rijkaard'ı takımın başına getirerek Avrupa'yı ayağa kaldıran Galatasaray yönetimi geçen sezon da kadrosuna katmak istediği Avustralyalı Lucas Neill için bir kez daha düğmeye bastı.

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın önerisiyle Galatasaray'ın gündemine gelen Neill ile Avustralya Milli Takımı'nda iki yıl birlikte çalışan G.Saray'ın yeni antrenörü Neeskens'in de olumlu rapor verdiği öğrenildi.

West Ham ile sözleşme yenilemeyen 31 yaşındaki Neill hem stoper hem de sağ bekte görev yapabiliyor. Öte yandan sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak tamamlayan ve Galatasaray'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Necati'ye Yunanistan'dan İraklis kulübünün talip olduğu, kaleci Aykut'un da G.Antepspor ile görüştüğü bildirildi. Bu arada Servet ise tatilden yararlanarak Umre'ye gitti.

Kaynak : Sabah

Emana gelirse kaleci forvet hattında bir köprü kurar

Cevap: # Lucas Neill

Ben bu transferin yakın zamanda gerçekleşiceğine inanıyorum;)

Geri
Üst Alt