# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

2 side gelirse harika olur... sonra bi sag bek lazım musa aydın olur orhan sam olur ugur kavuk olur...

4 transfer.... Kameni, saglam defans, Giovani Dos Santos, Emana

2-3 Türk oyuncu da aldik mi tamamdir.

Eren Güngör´ü cok isterdim.

Emena falan derken Aurelio gelmesin.

ben de ondan şüpheleniyorum :)

duyum aldım 2 tane betisli oyuncu ile görüştüğümüz şeklinde.Birinin emana olduğunu da duydum.Diğeri aurelio veya oliveira'dır.Forvete rijkaardın eski öğrencisi geleceğini düşünürsek emana ve aurelio ihtimali kuvvetleniyor.Tabi bunlar sadece benim tahminim.Ayrıca aurelioya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.

Cevap: # Lucas Neill

Aslan olmaya çok yakın!

West Ham United'dan ayrılma kararı alan Lucas Neill'in Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

07/06/09 0:26

Geçtiğimiz yıllarda da Galatasaray'ın transfer gündeminde olan ancak sarı-kırmızılı kulübe transfer bir türlü gerçekleşmeyen Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill, bu kez yeni Aslan olmaya çok yakın.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray'ın, Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın ardından vatandaşı Lucas Neill'i de renklerine bağlamak üzere olduğunu okurlarına aktardı. Gazetede yer alan haberde, Lucas Neill'in Premier Lig ekiplerinden West Ham United'la kontratı bittiği için yollarını ayırdığına vurgu yapılırken, sarı-kırmızılıların teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getirmesi de haberde belirtildi.

Bu arada 31 yaşında olan ve Avustralya Milli Takım kaptanlığını da yapan Lucas Neill için Yunanistan Şampiyonu Olimpiyakos'un da devreye girdiği bildiriliyor.

İHA

Rijkaard perşembe günü gelecekmiş İstanbul'a izlediği maç cdlerinden edindiği bilgiyle mutlaka eksik bir bölgeye transfer yapar 3-4 gün içinde(muhtemelen forvet olur,yada sağbek)ama diğer bölgelere takımla çalışmalara başladıktan sonra oyuncuların kapasitesini belirledikten sonra transfer yapar 1 eylüle kadar yolu var nasıl olsa,hemen 2 haftaya kadar transferin biteceğini sanmıyorum.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Hüseyin Cimbom'a yakın

Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir’in Bordo-mavili yöneticilere gelecek sezon için sözleşmesini uzatmayacağını ilettiğinin öğrenilmesinden sonra Florya’da hareketli saatler yaşandı.

Trabzonspor'un altyapısından yetişen, daha sonra Sakaryaspor ve Antalyaspor gibi takımlarda forma giydikten sonra 2002 yılında tekrar bordomavili takıma dönen Hüseyin Çimşir'in bonservisinin elinde olması sebebiyle Galatasaray’a bedelsiz gelebileceği bildirildi. Hüseyin Çimşir’e, Galatasaray’ın yanısıra Bundesliga takımlarından Hoffenheim, Herta Berlin ve Hannover gibi takımların talip olduğu da iddia edildi

Fotospor

Rijkaard perşembe günü gelecekmiş İstanbul'a izlediği maç cdlerinden edindiği bilgiyle mutlaka eksik bir bölgeye transfer yapar 3-4 gün içinde(muhtemelen forvet olur,yada sağbek)ama diğer bölgelere takımla çalışmalara başladıktan sonra oyuncuların kapasitesini belirledikten sonra transfer yapar 1 eylüle kadar yolu var nasıl olsa,hemen 2 haftaya kadar transferin biteceğini sanmıyorum.

2-3 hafta, en geç 4 haftada bitirilip kampa tüm transferlerle gitmek istiyor yönetim.

valla kulağıma gelenler de bu yöndeydi bilmiyorum tabi ne kadar doğru.

Kulagina gelmesi gerek yok 4 haftaya kalmaz Temmuz ortasinda macimiz var.

Lucas Neill’a onay çıktı

West Ham United’la sözleşmesi biten ve boşa çıkan Lucas Neill, uzun bir süredir Galatasaray’ın gündemindeydi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, FANATİK’e yaptığı açıklamada Avustralyalı oyuncuyla görüşme yaptıklarını doğruladı. Son olarak Aslan’ın hocası Rijkaard’ın bu transfere onay verdiği ve tarafların birkaç gün içinde anlaşma sağlayabileceği öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcu, hem savunmanın sağında hem de stoper olarak görev yapabiliyor.

Kaynak:Fanatik

Cevap: Lucas Neill’a onay çıktı

Bu tür konuları diğer konuların altına aç arkadaşım Lucas Neill konusunun altına birleştirilir sanırım

Cevap: Lucas Neill’a onay çıktı

Her habere ayri baslik acmasan..!

dsdfm.jpg
neil_gallery__263x400.jpg

Sert oyunu dönüşümlü olarak iki mevkide de oynayabilmesi ve istikrar abidesi olmasıyla bilinen bir oyuncu ile anlaşmaya yakın Galatasaray. Kontrat yenilemeyi reddetti ve serbest kaldı. Kariyeri iyi bir oyuncu bu. Eğer bu futbolcuyu takıma kazandırırsa Galatasaray uzun yıllar süren bir problemini iyi birşekilde kapatacaktır.

Son macini izledim baya bir formda ayrica defansimiza gercek bir BEYIN gerektigini biliyoruz ve bu adam bunu karsilayabilir...

Agir hizli tartismasina girmem gecen yil Meira ile Avrupa da nerelere geldik ki Meira nin Ingiltere Premier League gibi bir hiz matinasida maci yok bu adam kac yildir orda...

Forza Neill...

Geri
Üst Alt