# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

gecensenede boyle muhabbetler vardı ama olmadı bence bu oyalama transferı olarak goruyorum galatasarayımız cok suprız kalıtelı oyuncular alacak bence

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Gudjohnsen'ü de ekleyebilirsin listeye :D

İlk hediyesi Gudjohnsen!

Galatasaray´ın çiçeği burnunda hocası, imzayı atar atmaz transfer çalışmalarına başladı. Hollandalı teknik adam, Barcelona´dan eski öğrencisi İzlandalı yıldızın alınması için harekete geçti.

Teknik direktör olarak Barcelona’da 2 lig şampiyonluğu kazanan, 1 kez de Şampiyonlar Ligi’nde kupa sevinci yaşayan Frank Rijkaard’ın gelişiyle, Aslan’da transfer rotası İspanya’ya çevrildi. Hollandalı hocanın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, Beşiktaş’ın da çok istediği Eidur Gudjohnsen’in işini bitirmek için düğmeye bastı. İzlandalı golcünün Barcelona’yla sözleşmesi sürüyor. Ancak Katalan kulübünde büyük etkisi olan Johan Cryuff’la sıcak ilişkilerini devreye sokacak olan Rijkaard, Galatasaray’ın işini kolaylaştıracak. Tecrübeli futbolcunun, Cim Bom’da Baros’a partner olması planlanıyor.

Marca da okurlarına duyurdu

Kadrosuna İbrahimoviç’i katmaya çalışan Barcelona bu transfere oldukça sıcak bakıyor. Gudjohnsen’in de, kulüplerin anlaşma sağlaması halinde, Rijkaard’la çalışmak için can attığı gelen haberler arasında. İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Marca da, Galatasaray’ın İzlandalı golcüyle flört halinde olduğunu okurlarına duyurdu.

GUDJOHNSEN KİMDİR?

Yaşı: 30

Ülkesi: İzlanda (57 maç, 23 gol)

Boyu: 1.85

Pozisyonu: Forvet/Hücuma dönük orta saha

Takımı: Barcelona (73 maç, 10 gol)

Önceki takımları: Chelsea (182 maç, 54 gol), Bolton (55 maç, 18 gol), Reykjavik (6 maç), PSV (13 maç, 3 gol), (V. Reykjavik 17 maç, 7 gol)

Kaynak: https://fanatik.ekolay.net/fanatik/...-hediyesi-Gudjohnsen!_3_HDetail_32_135495.htm

Cevap: # Achille Emana

EMANA TAMAM GİBİ

Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard’ı getirerek ilk bombasını patlatan G.Saray, şimdi de futbolcu transferine yöneldi. Yönetici Haldun Üstünel’in geçtiğimiz hafta gittiği Madrid’de Real Betis’in başarılı orta saha oyuncusu Achille Emana ile prensip anlaşmasına vardığı, bu oyuncunun imza atmasının an meselesi olduğu bildirildi. Betis’in ikinci lige düşmesiyle birlikte, Emana’nın sözleşmesinde “Takım küme düşerse bedelsiz ayrılabilir” maddesi olduğu ifade edilirken, G.Saray’ın bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyeceği iddia edildi.

https://www.turkiyegazetesi.com/haberdetay.aspx?haberid=410217

HOLLANDALILAR VE NEILL

Öte yandan Rijkaard’ın önceki gün gerçekleştirilen imza töreni sonrası yöneticilerle bir toplantı yaptığı ve bu görüşmede Real Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan dünyaca ünlü golcü Ruud Van Nistelrooy ile sol kanat oyuncusu Drenthe’nin de ismini verdiği öğrenildi. Bu arada West Ham United’la olan sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılan Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill’in G.Saray’la anlaşmak üzere olduğu bildirildi. Geçtiğimiz yıllarda da G.Saray’ın gündeminde olan Neill için Kewell’ın aracı olduğu öğrenildi.

https://www.turkiyegazetesi.com/haberdetay.aspx?haberid=410217

bakiniz burda Drenthe transferi olabilir... kendisi madride cok erken gitti ve hic kendinde degil, Frank Rijkaardin altinda yine o eski formuna cikabilir.. sol bek sol acik, orta sahanin ortasinda oynayabilecek bir oyuncu.

ama gecelim..

Arkadaslar Lucas in Bonservissiz olacagi gercegi de cezbediyor yonetimi bence...

Bu arkadaş bizi keklediğini sanıyomu acaba merak ediyorum?=) Boyun uzadımı Nuricim eylendinmi? Bizde Florya Metin Oktay tesislerine karşı FIFA'yı almışız artık dünya futbolu Galarasaray'dan sorulacak hahaah

Sizi eğlencenizden alıkoyduğumuz için üzgünüz. Nuri Kavel bir süre aramızda olamayacak...

Cezası bittiğinde tavırlarına devam ederse, bu kez "İHRAÇ" alacak...

Sizi eğlencenizden alıkoyduğumuz için üzgünüz. Nuri Kavel bir süre aramızda olamayacak...

Cezası bittiğinde tavırlarına devam ederse, bu kez "İHRAÇ" alacak...

Teşekkür ederiz...

Renkdaşlar ciddi ama ya hergün birisi geliyor.:)Acaba kac sayfa olacak transfer döneminde bize gelenler :)

Konu başlığına aykırı mesajlar atmayalım lütfen.

Konudaki mesajlar konu sahibinin isteği üzerine silinmiştir.

Caner, büyük eforlarla oluşturduğun bu konunun içine istenmeden edilmiş oldu.

Temizlenmesini istediğin mesaj numaralarını bana yada bir moderatör arkadaşa bildirirsen, o mesajları kalıcı olarak sileriz.

Bu konunun linkini takip etmesi için kulübe verdik, şu anki içeriği bize yakışmıyor...

Edit : Tamer aynı şeyleri düşünmüşüz...:)

ya ben ne güzel bir haber yapmıştım ama ya :D

Her geçen gün kesinleşiyor transfer..

Yavaş yavaş kadrolarınızın sağ bekine yazmaya başlayın Neill'i.

Biliyorum.

2 gün öncede söyledim. Bu transfer bitti. Rijkaard'ın onayına kaldı. Belki şu saatlerde onay verdi. Belki henüz karar aşamasında..

Neeskens´in Neill´i cok begendigi gercekten dogru mu Meric?

Dünyanin en büyük kulplerinde rahatlikla oynayacak kapasitede dedigini?

Galiba dün bir link konmustu buraya.Ingilizce.

Neeskens begeniyorsa, Rijkaard´da begeniyordur yaniliyormuyum?

Sen sahsi olarak Neill hakkinda ne düsünüyorsun?

Sag bek olarak mi düsünüyoruz yoksa stoper mi?

Geri
Üst Alt