# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Ustad ben hic izlemedim Emana yi bilgim yok o yuzden bir sorum var.

Yani bu adam Julio Baptista gibi bir adammi yoksa daha fazla defansif mi kesiciligi daha cok mu?

Julio cunku artik son yillarda iyice forvet oynuyor Brezilya milli takminda ama orta sahanin ortasinda oynamisti...

Hocam şöyle diyim,top rakipteyken tam bir ön libero,top ayağındayken tam bir maestro...

https://www.youtube.com/watch?v=BCpBlK2gI2k

Çok güzel bir tanımlama adam tam bir orta saha oyuncusu ya her iki yönüde var

Nesli tükenen cinsten bir adam,ve umarım çok büyük kulüpler istemez ve işimiz zorlaşmaz!

Aslında alacaksın appiahla birlikte ortasahaya arkalarında da topal oynayacak bak bakalım adam geçebiliyor mu :D

Topal en geride Arda solunda sağında Emana ileride sağda Gudjonsen solda Kewell en önde baros süper olur bence

Cevap: # Lucas Neill

Neill imzaya yakın

10 Haziran 2009 Çarşamba * 08:27

Yönetimimiz, İngiltere'nin West Ham United kulübünde forma giyen Lucas Neill ile her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

Bu transferde aracı olan Kewell vatandaşını ikna ederken, yönetimin son noktayı önümüzdeki hafta koyacağı ve futbolcuyu İstanbul'a getirterek imza attıracağı ileri sürüldü.

Kaynak: Fotomaç

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Galatasaray Spor Kulübü, Standard Liege Forveti Dieumerci Mbokani Ile 99% Anlasmaya Vardi..

diye bi duyum aldım..

tribündergiden alıntı.

Bende www.gsbasket.org'dan alıntıladım!

Çok fazla izledim diyemem ama izlediğim maçlarda da hayran kaldım.

Bu yıl gelebileceğine inandığım ve gelmesini istediğim iki orta sahadan birisi.

Diğeri kim derseniz A.Bilbao daki Javi Martinez o hem genç hem harika bir oyuncu ama Emana kadar yüksek değil gelme ihtimali.

Olsun böyle bir oyuncu almamız lazım.

Şuanda tam Galatasarayın ihtiyacı olan bir futbolcu inşallah alırız

babel e Kewell aracı oluyo.

bari Emanaya da song aracı olsun ya:)

Almanlar da peşine düştü,Werder Bremen,Stuttgart, Hamburg ve Schalke 04 ilgileniyormuş.

Achille Emana, le meneur de jeu du Betis Séville, serait dans le viseur de plusieurs clubs allemands, dont le Werder Brême.

Sous contrat jusqu'en juin 2013 avec le Betis Séville, fraîchement relégué en deuxième division espagnole, le meneur de jeu Achille Emana (27 ans) serait courtisé par une flopée de formations de Bundesliga. Le Werder Brême serait notamment très intéressé par son profil. Stuttgart, Hambourg et Schalke 04 seraient aussi notamment sur les rangs pour récupérer l'ex-Toulousain.

Des négociations auraient actuellement lieu avec l'entourage de l'international camerounais mais les dirigeants andalous se montreraient toutefois particulièrement gourmands.

Bayern Münih haricinde hiçbir alman takımı bizden daha cazip olamaz!

Geri
Üst Alt