# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

osman abi nin yazisindan yola cikarsak ozellikle Deco ya we Snejder e asiri vurgu yapmis, bence ikisinden biri Gs formasi giyecek ins:)

Dos Santos

İşte Frank Rijkaard'ın Lincoln'ün yerine istediği isim..

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Frank Rijkaard'ın gelişiyle birlikte heyecanlanan taraftarlarını daha da mutlu etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı çalıştırıcının istediği oyuncularla görüşmeye başladı.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Times, G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın, gönderilmesini isteyeceği Lincoln'ün boşluğunu, Barcelona'dan eski öğrencisi Giovani Dos Santos ile doldurmayı planladığını yazdı.

Haberde Dos Santos transferinin 4.7 milyon pounda biteceği de yer aldı.

Kaynak : HaberTürk

insan inanmak istiyo bu habere:(

Cevap: # Achille Emana

Emana,Essien kadar kaliteli bir oyuncudur ve gelirse ülke yerinden oynar.Betiste tek başına oynadı ama yetmedi...

Kizma ama, dedigin gercekten sacmalik.

Emana'i alipta, 2 ay göndermek mantikli görmuyorum. Ozamanlar da tam UEFA kupasi var, birak Emana'i, baska birisi gelsin.

Hangi 2 ay olduğu önemli...Eğer biz kamptayken 2 ay ise problem yok iyi bir ayhan yeter.Uefa'da köy takımlarıyla oynıyacağız.

şubatta olur byük ihtimal

2 yı lda bir yapılıyor

Kizma ama, dedigin gercekten sacmalik.

Emana'i alipta, 2 ay göndermek mantikli görmuyorum. Ozamanlar da tam UEFA kupasi var, birak Emana'i, baska birisi gelsin.

Sana göre sacmalık olabilir bana göre degil.

İsterse uefanın ortasında olsun emana kadronda bulunsunda ne zaman oynarsa oynasın benim derdim o her türlü idare ederiz biz ortasahada onun yoklugunda ama geldigini dusundugun zaman takım sınıf atlar anlatabildimmi;)

Kalitesini zaten tartışan yok arkadaş yokluğunda onun boşluğunu doldurmanın önemli olduğunu dile getirmek istemiş o yokken onun görevini en az onun kadar yapabilecek bir bulunabilinecek mi??? bunlar asıl sorun olan yoksa Emana zaten iyi bir futbolcu.

Kalitesini zaten tartışan yok arkadaş yokluğunda onun boşluğunu doldurmanın önemli olduğunu dile getirmek istemiş o yokken onun görevini en az onun kadar yapabilecek bir bulunabilinecek mi??? bunlar asıl sorun olan yoksa Emana zaten iyi bir futbolcu.

Bende diyorumki alalımda gerisini hallederiz:) 2 senedir tobiyi arayan varmı yok 2 ay daha idare eder topal ayhan barıs sabrın sonu selamet:D

Mustafa sarp ta geldi hem bende gelmesinden yanayımda çok uzak bir transfer bana göre çok zor.

Para para para varlıgı bi dert yoklugu yara;)

cok zor bir transfer degil üstüne düsülürse ısrarcı olunursa alınır.

Piquionne

G. SARAY'DA YENİ HEDEF PİQUİONNE

GELECEK sezon için Milan Baros ve Shabani Nonda ikilisinin yanına bir yabancı golcü daha almak isteyen G.Saray, listeye Olympique Lyon’un forveti Frèdèric Piquionne’u da aldı.. Rijkaard’ın gözdesi Dieumerci Mbokani’yi kulübü Standard Liege’in satmaması üzerine Hollandalı hocanın önerdiği diğer isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz transfer dönemlerinde ismi Beşiktaş’la da anılan Piquionne’a yöneldi.

TEKNİK direktör Rijkaard’ın kanat için Giovani Dos Santos’u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.

DHA

renkdas kimdir PİQUİONNE? GS imiza faydali olur mu??

Geri
Üst Alt