# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Sercan Yildirim

Dogruya dogru...Sercan Yildirim bu yasinda o kalitede bir futbolcu.

7 degilde, 5 Milyon Sercan icin verilir.Gercekten bu fiyati hakediyor.

Tabi öbür yerli futbolcular icin istenilen para cok fazla.

Ama bakildiginda Sercan gercekten 5 Milyonluk adam.

Loic Remy icin 6-7 Milyonlar konusurken iyi, Sercan icin kötü.

Kaliteyi karsilastirdigimizda farklar göze carpmiyor.

Cevap: Galatasaray Volkan Şen'in peşinde

Açıkcası en potansiyelli ikinci futbolcu gözümde Türkiye'de Sercan.Eren Güngör'den sonra.Müthiş iş çıkarır Sercan alınırsa.

7 milyon € ise istemem, 3 e verirlerse yollasınlar.

Cevap: # Volkan Şen

Sercanla birlikte gelseler ne güzel olur ya :) Necati + Carrusca + M.Güven + Linderoth + 3 Milyon € civarı bi paraya 2 side alınabilir aslında :)

Konunun başlığının değişim hızı başımı dönderdi :D

Az once forumda Baros'u yedekleyecek oyuncu almaliyiz diyordum. Van Nistelrooy topicinde. Ilk tercihim Sercan olur diyordum. Yanliz Bursa'nin yuksek maliyet isteyecegi yuzunden transferinin olmayacagini izah ediyordum. Adnan Polat bakalim ne onerecek Bursaspor'a Sercan icin. Gercekten cok istiyorum Sercan'i takimimizda. Adnan baskan gitmis ise, sonuclandirabiliriz. Umarim olur.

Sercan ise hic dusunmeden gelmeli. Nedeni ise Rijkaard. Fenerbahce'ye gider ise kendini harcar. Ilhan Parlak gibi. Bize gelir ise, Rijkaard'in 4-3-3 sisteminde, Baros'u yedekler. Ftk maclarinda oynar, Baros iyi performans vermez ise oynar. Umarim Sercan'da diger Bursaspor'dan aldigimiz Mustafa Sarp gibi ikinci transferimiz olur.

Yerli transferi bende istiyorum ama Türkiyede yerli transfer yapmak bu bonservislerle akıl kari değil!

azize hayvan gibi piyasayı yükseltti silah kaçakçılığından kazandığı paralarla

azize hayvan gibi piyasayı yükseltti silah kaçakçılığından kazandığı paralarla

azize saçıyor paraları sonra diğer takımlar iki pas yapabilen futbolcularına deli paralar istiyorlar.

sercanı+volkan şeni+ismaili+murat ceylanı alsın da rahat etsin keriz.

Her sene 50 milyon eurodan fazla para harcıyıp bu kadar başarısız olmak tez konusu olur valla.

azizeyi bence bir ünv. araştırsın.

birde bu kadar para nereden geliyor.

türkiye şartlarında Stad ve ürün satışından bu kadar gelir elde edilemez. bu işin altında illegal birşey var

Bence Sezer Öztürk daha iyi Volkan'dan.Hem daha az maliyete halledilebilir.

Bursa'nin altyapisi saglam.

Sercan-Serdar,A-Eren,A-Muhammed Demir gibi oyunculari var.

Volkan'ın sercan'dan cok gelmesini istiyorum bu cocukta hayat var sag da volkan solda arda kimse durdurmaz bizi gercekten diyorum . Türkiyde'den tek alınmasını istedigim oyuncu kendisidir . İnsallah GS'a gelirsin volkan !!!

Bursa'nin altyapisi saglam.

Sercan-Serdar,A-Eren,A-Muhammed Demir gibi oyunculari var.

eskiden beri Bursaspor'un altyapısı sağlamdır zaten. seçmelerde torpil olayı olmasa daha da iyi olurdu aslında. bu arada son günlerde gündemimizde olan Ediz de Bursapor altyapısından çıkmıştır...

İkinci bir Sabri'ye ihtiyacımız yok... Çok ahlaksız topçu...

G.Saray'da Sercan ve Volkan harekatı!

Galatasaray iç transferde önemli bir transfer hamlesi başlattı. Sarı-Kırmızılılar Bursaspor'un Ümit Milli takımın iki genç yıldızı Sercan ve Volkan için Yeşil-Beyazlı kulüple pazarlığa başladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetici Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'dan 2 genç oyuncuyu resmen istedi. Dün akşam Akmerkez'deki Papermoon Restorant'ta bir araya gelen her iki kulüp yöneticileri iki genç oyuncunun transferi için sıkı bir pazarlığa oturdular. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de talip olduğu Sercan'a karşılık Bursaspor'a 3 oyuncu + 3 milyon Euro önerdiler. Galatasaray Kulübü ayrıca Volkan için de bir oyuncu + 1 milyon Euro teklif etti. Böylece Sarı-kırmızıllar iki genç için Bursaspor'a toplam 4 oyuncu ve 4 milyon Euro teklif etti.

Kaynak : DHA

Geri
Üst Alt