# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Lucas Neilli almıssız galiba... 2-3 gun içinde imza atmaya geliyormus.

West Ham'ın Avustralyalı kaptanıyla her konuda anlaşma sağlandı. Neill'in menajeri pazartesi İstanbul'a gelerek transferi sonlandıracak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'ın Avustralyalı kaptanı Lucas Neill ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Neill'in menajerinin pazartesi günü İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceği ve transferi sonlandıracağı belirtilirken, Neill'ın Avustralya Milli takımından arkadaşı Harry Kewell'la birlikte direkt olarak Almanya kampına katılacağı gelen haberler arasında.

ÜÇ MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Galatasaray'a gelmesi beklenen Neill, sağ bek stoper ve defansif orta saha görevlerini üstlenebiliyor. Transferinde aracı olduğu bildirilen Kewell'la çok iyi dost olan Neill, West Ham'dan önce Blackburn ve Millwall formaları giydi. 'Görev adamı' kimliğine bire bir uyan Neill, hırslı futboluyla beğeni topluyor.

Serveti satıp 30 küsür yaşında adam almak bana saçma geliyo bence bu transfer olmasın.

Bonservisi elinde olduğu için öncelikli olarak tercih edilecektir. Senelik ücreti 1.5-2 Milyon arasında tutulabilirse gelmesinde sakınca görmüyorum, hatta sağ bek ve stoper oynayabilme özellikleri olduğundan faydalı olur kanaatindeyim. Her zaman Premier Lig'de veya Championship'te alıcısı olur. Göndermek istediğimizde de sıkıntı çekmeyiz.

Kaynak sabah ise kesin olanbirsey yoktur..Sabah-Fotomaç aynı yayının gazetesi..

Senderos hem daha genç,daha hızlı,daha güçlü,daha uzun.3,5-4m bonservis için 30 yaşındaki adamı almaya değmez.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Kimse gelmesin ulan istemiyorum kafayı yedim zaten transfer diye :D

https://www.youtube.com/watch?v=DxcIIdBw5Eo

Zamaninda kus avlamis Lucas Neill. Bize gelirse, kara kargalar ve sari ciyanlar can derdine duser artik. Bence buyuk ihtimalle defansa alacagimiz yabanci oyuncu Lucas Neill olacak; Senderos'u alacak kadar paramiz oldugunu sanmiyorum(Servet takimda kalirsa).

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Sakin olmakta fayda var. Takımımız için en iyisi yapılacaktır.

Dedikodularla ilgili yorum

Arkadaşlar, ben diyorum ki, yönetim Rijkaartı transfer sezonunun hemen başında takımın başına getirerek doğru bir iş yapmıştır.Bence hoca bütün oyuncuları görecek ve gönderilecek futbolcuları kendisi belirleyecektir.Bundan sonra transferle ilgili nasıl adım atılacaksa hocanın bilgisi dahilinde olacaktır.Takasta kullanılacağı söylenilen futbolcularla ilgili kararıda yina hoca verecektir.Ve iddia ediyorum, yabancı transferinin bu kadar uzamasıda hocadan kaynaklanmaktadır.Eğer takımın başında şu an hoca olmasaydı birkaçtane yabancı transferi yapmış olurduk.Bence hocanın kararının beklenmesi son derece doğru ve akılcıdır.Ben böyle düşünüyorum ve böyle olması gerektiği kanaatindeyim.Bu sebeple, çıkan haberlerin hiç birine inanmıyorum.

Cevap: # Volkan Şen

G.Saray'da Sercan ve Volkan harekatı!

Galatasaray iç transferde önemli bir transfer hamlesi başlattı. Sarı-Kırmızılılar Bursaspor'un Ümit Milli takımın iki genç yıldızı Sercan ve Volkan için Yeşil-Beyazlı kulüple pazarlığa başladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetici Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'dan 2 genç oyuncuyu resmen istedi. Dün akşam Akmerkez'deki Papermoon Restorant'ta bir araya gelen her iki kulüp yöneticileri iki genç oyuncunun transferi için sıkı bir pazarlığa oturdular. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de talip olduğu Sercan'a karşılık Bursaspor'a 3 oyuncu + 3 milyon Euro önerdiler. Galatasaray Kulübü ayrıca Volkan için de bir oyuncu + 1 milyon Euro teklif etti. Böylece Sarı-kırmızıllar iki genç için Bursaspor'a toplam 4 oyuncu ve 4 milyon Euro teklif etti.

Kaynak : DHA

Bu 3 oyuncu hikayesine de bitiyorum. 3 oyuncu + 3 milyon euro diye teklif mi olur? Ben Bursa'nın yerinde olsam Galatasaray bana böyle bir teklifle gelse, "Dalga mı geçiyorsunuz, isimlere göre değişir cevabımız" derim. Öyle isimsiz teklif olmaz. En azından şu 4-5'inden istediğiniz 3'ü falan derler. Yani, 3 oyuncunun isimleri teklifin değerini dağlar kadar değiştirir sonuçta. Eğer isimler belliyse, ki belli olması lazım yoksa çok saçma, onları da öğrenin öyle yazın. 3 oyuncuyu kimden öğrendiyseniz de oyuncuların isimlerini onun bilmesi lazım. Dalga geçer gibi "3 oyuncu + 3m Euro" yazmayın...

Cevap: Dedikodularla ilgili yorum

Bakınız Kalli..

Istanbul a dondukten sonra Necati,Orhan,Cihan a elveda...

Kewell Neill'i getiriyor

Galatasaray'ın, Avustralyalı futbolcu Lucas Neill ile her konuda anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin 19 Haziran 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'da forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Neill'in menajerinin pazartesi günü İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceği ve transferi sonlandıracağı belirtilirken, Neill'ın Avustralya Milli takımından arkadaşı Harry Kewell'la birlikte direkt olarak Almanya kampına katılacağı gelen haberler arasında.

ÜÇ MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Galatasaray'a gelmesi beklenen Neill, sağ bek stoper ve defansif orta saha görevlerini üstlenebiliyor. Transferinde aracı olduğu bildirilen Kewell'la çok iyi dost olan Neill, West Ham'dan önce Blackburn ve Millwall formaları giydi. 'Görev adamı' kimliğine bire bir uyan Neill, hırslı futboluyla beğeni topluyor.

Kaynak : Sabah

Geri
Üst Alt