# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Bulent Uygun'un bu kadar futbolcuyu nereden topladigi belli oldu.

Volkan ama bence Bülent Uygun'a da konu açılsın.:D ben hala şaşkınlıklar içerisindeyim.:D:D

Açılırsa orda konuşalım burda konuşulması uygun dğeil ayrıca burası Galatasaray forumu.

Cevap: # Lucas Neill

Ya yok Emre daha iyi sakatlanmazsa :D:D sanki t.d karşımda gibi konuştum Rijkarda güveniyorum defans sorunu yaşamıcaz bu yıl sanki.

Emreler-Neill-Gökhan olursa stoper olarak bu seneki sıkıntıların hiçbiri son bulmaz.

Carvalho out, Lucas Neill in. As a Chelsea fan, I feel sick. burda chelseali taraftar neilli ricardo carvalhoya tercih ediyor sizinde anlıycağınız gibi:D varın siz düşünün neillın nasıl bir oyuncu olduğunu inş gelirde kewelle birlikte rakiplerin sol kanadını yol geçen hanına çevirirler:D

Carvalho out, Lucas Neill in. As a Chelsea fan, I feel sick. burda chelseali taraftar neilli ricardo carvalhoya tercih ediyor sizinde anlıycağınız gibi:D varın siz düşünün neillın nasıl bir oyuncu olduğunu inş gelirde kewelle birlikte rakiplerin sol kanadını yol geçen hanına çevirirler:D

Carvalho'nun Inter'e gideceğini düşünerek demişlerdir. Ayrıca son cümlede "Bir Chelsea taraftarı olarak canımı sıktı bu iş." diyor.

o zaman chelsea alıyor neilli buradan bu anlam çıkıyor :D

Bence bulur neden öyle düşünüyorsun açıklar mısın?

Hepsi ağır.Emre değil diyebilirsiniz ama onun sağı solu belli olmuyor.Kesinlikle riske atılmamalı ve çok sağlam bir stoper alınmalı.Geçen sene Meira varken bile savunma berbattı.Bu şekilde olursa çok daha kötü sonuçlar doğurabilir.Bu biraz da oyuncuların performansına bağlı tabiki belki bir süre çok iyi idare edebilirler ancak risk alcak durumda değiliz.

Neill toparlar defansı. Meira kadar yumuşak değil, hatta bazen biraz fazla sert, topu da en az onun kadar iyi sokar. Sağ bek oynayabilmesi de en büyük avantajı. Ama yine de Neill ile beraber gerçek bir sağ bek alınması gerekiyor.

aydın bonservisiyle verilmemeli o zaman ya da başka bir futbolcu verilmeli :)

Aydın,Volkan'dan çok daha kaliteli bir oyuncu,kesinlikle bonservisi verilmemeli..

Aydın mı hayır ya o çocuk çok iyi. Aydın Özgürcan ve Cafercandan çok şey bekliyorum. Cafercan hakkında bilgisi olan varmı?

Geri
Üst Alt