# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Emre Güngör yerine Gökhan Zan'ı milyon kez tercih ederim.

ciddi misin?? zira şaka yapıyormuş gibi bir hal sezdim!?

Gerçekten ciddiyim.O kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum ben izlediğğim maçlara göre,bazen sizden farklı Emre izliyorum sanıyorum.Ama bu sene belki daha iyi olacaktır bilmiyorum.İzleyip ,görücez.

Gerçekten ciddiyim.O kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum ben izlediğğim maçlara göre,bazen sizden farklı Emre izliyorum sanıyorum.Ama bu sene belki daha iyi olacaktır bilmiyorum.İzleyip ,görücez.

şaşırdımm ... :eek::eek::eek: :)

Umarım yanılırım aslanlar gibi oynar bu sene de,banada kapak olur.:)

Yani Neill Popescu tarzında(onun kadar iyi olacağını zannetmiyorumda oyunu okuyup topu ortasahaya yada 3. bölgeye taşımak açısından) bir oyuncumu peki?

Bu aralar hiç haberi çıkmıyor,vazgeçildi sanırım transferinden.

Servet Gökhan oynayacak gibi duruyor şu anda.Neil'in bek için alınacağını düşünüyorum.

Kim ne derse desin Servet-EmreG. ikilisi Song-Tomas ikilisinden bile daha faydalı olabilir.Eğer sakatlık vs. olmazsa! Çünkü birbirini tamamen tamamlayan oyuncular!

Servet Gökhan oynayacak gibi duruyor şu anda.Neil'in bek için alınacağını düşünüyorum.

Allah yazdıysa bozsun renktaş yaw. Öyle bir defans kurgumuz olursa hiç hoş olmayan durumlar olur lig de değilde özellikle Avrupada. Adam geçen, araya kaçan forvetler dağıtır bizi. Bir de sağ bekte Neil sol bekte Hakan olacaksa gayet ağır bir defansımız olacaktır tümden.

ama Neill-Servet-Gökhan-Balta seklinde bir defans fizik olarak rakip forvetleri ezer, yildirir, bir tane bir hava topu vermeyiz.

Milli takımda Servet Gökhan oynuyor da kötü mü oluyor. Basan orta saha ile o iki adam kuş uçurmaz. Ağırlıkları basan orta saha ile kapanır. En önemlisi forvetleri hem fiziksel hem de psikolojik olarak eşşekten düşmüşe çevirirler. Tabi ani teke tek sarkmalarda ne kadar hızlı olurlar tartışılır. Fakat genel anlamda büyük hayal kırıklığı yaratmazlar.

Olasi bi kontra atakta genellikle iki stoper yakalanacaktir. Son fener macinda yanlis hatrlamiyosam ayaklarinin altindan kacirmisti Gökhan topu.

Valla Servet kalirsa eger stoper almamiza gerek kalmaz.

Neill illa alinacaksa sag bekte oynatilir ve bu durumda cok güclenmis olur defansimiz..O tip bir formasyonun olmasini cok isterdim..

---Neill-----------Servet-------------Gökhan-------Hakan Balta-------

Defans budur

Geri
Üst Alt