# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Lucas Neill'in gelecegi felan yok. Gelemez zaten, sag bek'e yabanci alacak lüksümuz yok maalesef. Ve oraya takviye de istemiyorum, Serkan Kurtulus, Ugur Ucar ve Sabri Sarioglu yeterli. Tabii, bu uclu'den biri gidecekse, bir Türk oyuncu dusunebilir, mesela Orhan Sam.

Lucas Neill'in gelecegi felan yok. Gelemez zaten, sag bek'e yabanci alacak lüksümuz yok maalesef. Ve oraya takviye de istemiyorum, Serkan Kurtulus, Ugur Ucar ve Sabri Sarioglu yeterli. Tabii, bu uclu'den biri gidecekse, bir Türk oyuncu dusunebilir, mesela Orhan Sam.

Bu adam gerektiginde sag bek oynayabiliyor, ama sag bek oyuncusu degil. Alinirsa da stoperde oynatilir zaten.

anladigim kadriyla biz (taraftar) defansa önem vermiyoruz.

Oysa gecen sezon defansimiz iyi olsa Uefada Finale kadar yolumuz acikti!

Superligde de Kocaeli ve Es Es gibi takimlardan fark yemezdik!

Bu maclarda kaybedilen 9 puan yüzünden Sampiyonluk gitti desem yanlis olmaz herhalde ...

anladigim kadriyla biz (taraftar) defansa önem vermiyoruz.

Oysa gecen sezon defansimiz iyi olsa Uefada Finale kadar yolumuz acikti!

Superligde de Kocaeli ve Es Es gibi takimlardan fark yemezdik!

Bu maclarda kaybedilen 9 puan yüzünden Sampiyonluk gitti desem yanlis olmaz herhalde ...

Geçen sene Skibbe yetersizdi.Bu sene Rijkaard var.

Gecen seneki maclarini bir izle o zaman..

west ham'da daha çok sağ bek oynadı geçen sezon. stoperde genelde upson-tomkins ikilisi görev yaptı. avustralya'da stoperde oynamış olabilir takip etmedim ama bu asıl mevkisinin stoper olduğu anlamına gelmez, stopere alternatif bulunamadığındandır.

Takımı kullanabilmek önemli bir meziyettir.

Skibbe bize Lucescu'dan beri en iyi Avrupa sezonumuzu yasatti. UEFA'dan elendigimizde de takimin basinda Bülent vardi Skibbe degil. Ve arkadasin da belirttigi gibi düzgün bir savunma hattimiz olsaydi kupayi kaldirabilirdik, zira hic bir macta gol atma sorunu yasamadik.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Khalid Boulahrouz & Stijn Schaars

G.Saray'a iki Portakal

Yeni sezon hazırlıklarına start verilmesiyle birlikte transferde tekrar hareketli günler yaşamaya başlayan Galatasaray'da Hollanda seferi...

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in sık sık Amsterdam'a giderek gerçekleştirdiği temaslarda; Hollanda Milli Takımı'nın stoperi Khalid Boulahrouz ile ön liberosu Stijn Schaars'ın menajerleriyle bir araya geldiği öne sürüldü. Frank Rijkaard'ın vatandaşı olan bu iki oyuncudan Boulahrouz, 27 yaşında ve Stuttgart forması giyiyor. Tecrübeli stoper daha önce Sevilla, Chelsea ve Hamburg'da da görev yapmıştı. Schaars ise 25 yaşında ve AZ Alkmaar'da top koşturuyor. Tarzıyla Linderoth'u andıran Schaars'ın transfer edilmesi durumunda İsveçli ön liberonun gönderilmesi gündeme gelecek.

Cim Bom'un işi zor

Bu transfer harekâtında Galatasaray'ın işi hayli zor olacak. Çünkü İngiltere'den Tottenham, Everton ve Aston Villa, İtalya'dan da Sampdoria ile Napoli de bu iki ismin peşinde.

Kaynak : Fanatik

Skibbe bize Lucescu'dan beri en iyi Avrupa sezonumuzu yasatti. UEFA'dan elendigimizde de takimin basinda Bülent vardi Skibbe degil. Ve arkadasin da belirttigi gibi düzgün bir savunma hattimiz olsaydi kupayi kaldirabilirdik, zira hic bir macta gol atma sorunu yasamadik.

Malesef kondisyon yoktu ve sakatlıklar bizi bırakmadı.Kewell stoper oynamak zorunda kaldı ve bence yine de iyi dayandık.

Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill Galatasarayla anlaşmaya vardı transfer henüz resmiyet kazanmadı ama aldığımız bilgiler doğrultusunda Neill'ın önümüzde ki sezon Galatasaray formasını giyiceğini söyleyebiliriz.. Bu gibi haberler çok duyduk gördük blog sitelerine fazla güvenilmiyor Geldiyse de hoş geldi Servet te kalırsa sağ bek oynar süper olur.

Ben neilli tanimiyorum ama 10 yildir Ingilterede oynadina göre ve milli takiminin kapdaniysa billdi birsey vardir

31 yasinda 2 sene, bilemedin, 3 sene oynar.

Neill dogru bir secim olurmu, bilmiyorum valla, ben kararsizim.

Geri
Üst Alt