# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

bence orta saha'ya oyunun iki yönlü oynayabilen bir oyuncunun alınması sağ bekten daha önemli. uğur-serkan-sabri bu bölgeyi rotasyonla doldururlar. ayrıca zor durumda kalırsak linderoth da sağ bekte güzel performans gösteriyor.

Linderoth' u Arda, Mehmet Topal ile beraber orta üçlüde oynatmak istiyorlar.

Cevap: # Lucas Neill

İstikrarlı oynarsa Linderoth bize çok katkı sağlar.Dün biraz 2-1 lik Bjk maçını izledim,adam sahanın heryerine koşmuş.

sağlam ve istikrarlı bir linderoth bu ligin en iyi ön liberosudur diyorum ben hep ama benim demek istediğim bu istikrarı sağlayacağına, eski performansına döneceğine, tekrar sakatlanmayacağına güvenilebilir mi? ben pek güvenemiyorum.

Cevap: # Volkan Şen

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bursasporlu oyuncu Volkan Şen’den vazgeçtiklerini açıkladı.

Antrenman sırasında Rijkaard’la sohbet eden Sezgin, Volkan için iki kez girişim yaptıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade etti. Beşiktaş’ın İsmail Köybaşı transferine de gönderme yapan sarı-kırmızılı idareci, “Biz İsmail için ilk teması yaklaşık 4 ay önce kurduk. Ancak karşımıza yüksek bir maliyet çıktı. Beşiktaş 6.5 milyon euro bonservis ve iki futbolcu karşılığında bu transferi yaptı. Bu inanılmaz bir rakam” ifadelerini kullandı. Adnan Sezgin, İngiliz golcü Michael Owen’ın transfer gündemlerinde olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: www.milliyet.com.tr

Antemanda öyle bir konuşma geçti diyelim, bunu milliyet nerden biliyor.Resmi sitede verilmiş olması gerkmiyormu bu haberin.İnanmak için ne sebebimiz var ki?

Volkan Şen ile Sercan Yıldırım şu anda Türkiye piyasasındaki transfer edilebilecek en iyi 2 oyuncu...Sercan'ı vermeyeceklerini açıkladılar! Geriye Volkan kalıyor...Bu transferin bitmesi lazım yoksa Aziz yine olaya el atabilir!

Piyasa çok şişti. Oyuncu alacağız diye aptalca saldırmanın gereği yok. Yöneticiler şu ana kadar çok mantıklı hareket ediyorlar.

Volkan için niyetleri varsa transfer sozonu sonuna doğru son bir teklif yapılır, olursa olur olmazsa olmaz. Bizim yurtiçi politikamızda bu var. Fiyatı yüksek oyunculara önce ayak teklif yapılıyor bir süre bekleniyor ve son teklif yapılıyor. Kimsenin peşinden koşmak yok yani.

# Andrea Caracciolo

Caracciolo iddiası

Galatasaray’ın İtalya Serie B ekiplerinden Brescia’da forma giyen Andrea Caracciolo’yla ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan Bresciaingol.com adlı internet sitesinde yayımlanan haberde, sarı-kırmızılıların İtalyan kulübüyle temasa geçip 27 yaşındaki oyuncu ile ilgili bilgi istedikleri ileri sürüldü.

Daha önce Palermo, Sampdoria gibi takımlarda top koşturan Caracciolo, forvet mevkinde oynuyor. Brescia’da geçen sezon 41 maçta 18 gol atma başarısı gösteren İtalyan futbolcu ile ülkesinden Bologna ve Fiorentina kulüplerinin ilgilendikleri belirtildi.

Kaynak : Milliyet

Cevap: # Andrea Caracciolo

Al sana yeni bir iddia daha. Her transfer döneminde 2.000 kişiyle ilgileniyoruz ve sadece 3-4 tanesini alıyoruz :(

mesele kaç gol attığı değilki.18 gol atsa nolur 28 gol atsa nolur.

İyi bir topçu olsaydı 27 yaşında hala 2.lide oynamazdı. Tamamiyle uydurma bir haber.

düşünsenize haldun üstünelin sülalesini bile ikna ettik dediği adamlar caracciolo ile khizinashvili olsun.allah göstermesin.

bu adamı football manager oynayanlar az çok bilirler...orada iyi ve yararlı bir oyuncu olarak göze çarpıyor! ama gerçekte hiç izlemedim,ne dersem yalan olur...zaten haber de yalan,o yüzden susayım!:p

Geri
Üst Alt