# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Bu haberi yapan adamın beraber çalıştığı bir Blackburn Rovers taraftarı herifin annesi, Blackburn'un hocası Sam Allerdyce'ın kardeşinin dişçisiyle birlikte çalışıyormuş (!!!!) ve herifin söylediğine göre Neill Blackburn'e geri dönebilirmiş. Ebesinin örekesi yani... :D

Altta da %100 başka bir kulübe gidecek, çünkü takımından ayrıldı, %25 ihtimal Blackburn'e gider, ama Kewell olduğu için İstanbul'a gelmesi daha büyük olasılık diyor.

Hicbir siteye girmeden direk gscimbom forumunu aciyorum mansette yeni transfer vardir ümidiyle :)

Ama her seferinde sagolsun süleyman demirel hayallerimi yikiyo :D

https://www.ntvmsnbc.com/id/24980181/

'Neill Galatasaray'a yakın'

Avustralya basını, savunmaya yapılacak takviye için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, West Ham United'la sözleşmesi sona eren Lucas Neill ile anlaştığını iddia etti.

Avustralya basını Neill'ı milli takımdan arkadaşı Harry Kewell'ın ikna ettiğini yazdı.

Avustralya televizyon kanalı SBS'in internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray’ın Lucas Neill ile anlaşmaya vardığı ve yıllık 3 milyon Euro'ya yakın bir ücret alacak Avustralyalı futbolcunun gelecek hafta Almanya kampına katılacağı iddia edildi.

Haberde, West Ham United'da 2.5 yıla yakın forma giyen Neill'ın kararında, milli takımdan arkadaşı Harry Kewell'ın da etkili olduğu belirtildi.

Neill'ın, Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın yardımcılığını üstlenen Johan Neeskens faktörünü de göz önünde bulundurduğu vurgulandı.

Neeskens, 2006 Dünya Kupası'nda, Avustralya Milli Takımı'nda Guus Hiddink'le birlikte çalışmıştı.

Ayrica;

https://theworldgame.sbs.com.au/aussies-abroad/gala-poised-to-swoop-for-neill-200651

Neil icin yillik 4 milyon euro ?

Bu topcuya gicik olmaya basladim yauv ben. Gelmis anasini satayim 31 yasina, sanki bir dunya yildiziymis gibi tonlarca para istiyor! (4 milyon yalandir tabi ama yinede cok istiyormus bu herif) Sadece ve sadece parayi dusunen bir topcu bu.

tabii neill gibi tecerübeli ve sağlam bi adama 4 milyon euro vereeğine gidip lincoln e verdiğin gibi sakat bi owen a vermek daha iyi..:cool:

tabii neill gibi tecerübeli ve sağlam bi adama 4 milyon euro vereeğine gidip lincoln e verdiğin gibi sakat bi owen a vermek daha iyi..:cool:

Adam sakat degil. Bunu papagan gibi tekrarlayip duran arkadaslarin amaci ne bilmiyorum ama kendisi su an saglam, kronik bir sakatligi da yok.

Sakatlığı geçti. Son iki sezonda 60'tan fazla maç oynadı 20 gol attı. Bilindiği kadarıyla Man City, Hull, Olimpiakos ve Galatasaray istiyor. Yeterince takım sırada bence.

Lucas Neill Aslan oluyor

Avustralyalı stoper Lucas Neill'in Galatasaray'dan gelen teklife olumlu yanıt vermeye hazırlandığı öğrenildi. Eğer Neill Cimbom'a gelirse, bu transferde vatandaşı Harry Kewell'ın payı da büyük olmuş olacak.

Avustralya'da yayın yapan SBS adlı televizyon kanalının haberine göre Cimbom, özellikle de Harry Kewell'ın katkılarıyla bu transferi birkaç gün içerisinde bitirebilir. 2007 yılından bu yana forma giydiği West Ham United'la olan sözleşmesi dolan ve İngiliz kulübünden gelen yeni kontrat teklifini reddeden tecrübeli savunma oyuncusunun, Galatasaray'a oldukça yakın olduğu vurgulanıyor.

SBS'in Türkiye'deki kaynaklarına dayandırdığı haberde, Lucas Neill'ı ikna eden isimlerin başında, Galatasaray'ın Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell'ın yeraldığı vurgulandı. Lucas Neill'ın Galatasaray'dan yılda 4 milyon Avustralya Doları (2.2 milyon euro) kazanacağı, bu arada imza dolayısıyla takıma katıldığı anda maaşın yanısıra bir miktar da transfer ücreti alacağı öne sürüldü.

Bu arada Neill'ın, Guus Hiddink'in Avustralya Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemdeki asistanının Johan Heeskens olduğu ve tecrübeli oyuncunun, artık Galatasaray'da Rijkaard'la birlikte görev yapan Hollandalı futbol adamıyla o dönem birlikte çalıştığı, bu nedenle G.Saray'a sıcak bakmasında, Neeskens'in varlığının da kaydadeğer bir rol oynadığı vurgulandı.

Kaynak: Goal.com

ondan dimi kapış kapışş herkes owenı almak için kuyrukta...

Kuyrukta kimin oldugu beni ilgilendirmiyor, ki kuyruga girenler seni arayip haber mi veriyor da bu kadar biliyorsun?! Adam sakat degil sadece, gecen sene bütün maclarini izledim ordan biliyorum.

Kuyrukta kimin oldugu beni ilgilendirmiyor, ki kuyruga girenler seni arayip haber mi veriyor da bu kadar biliyorsun?! Adam sakat degil sadece, gecen sene bütün maclarini izledim ordan biliyorum.

newcastle de 38 maçın 21 inde oynamış... neredeyse ligin yarısını sakat geçirmiş...

newcastle in sitesine girersen görürsün...

4m olan avustralya doları bu zimbambe doları gibi birşey değeri düşük.

1.4 milyon € dan fazla etmez bu adamın yıllıgı

newcastle de 38 maçın 21 inde oynamış... neredeyse ligin yarısını sakat geçirmiş...

newcastle in sitesine girersen görürsün...

Ben adamin canli verlilen bütün maclari izledim. Newcastle'in oynadigi lig maclarinin nerdeyse hepsinde vardi, kupa maclariyla birlikte 30'un üstünde mac oynadi gecen sene.

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/1397/michael-owen/default/2008/leistungsdaten.html

Neyse konu bu degil zaten, adami istemeyebilirsin ama bunun mantikli bir sebebi olmali, zaten sakat gecen sene de 5 mac yapmis demek pek gercekci degil.

Geri
Üst Alt