# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Emana gelmez.Haldun abinin niyeti varsa bile almaz.Çok ortaya çıktı,sevmiyor Haldun abi böyle adamları:D

Kaç kere söyledim,arkadaşlar,Keita Afrika Kupasına gidecek.Emana'yı da alırsak iki oyuncu birden göndermiş olacağız.Bence bunu yapacak lüksümüz yok!

evet ama 2.devrenin başında 2 önemli oyuncudan aynı anda vazgeçemeyiz renkdaş

Biz 2 sene önce Afrika Kupası'na Song'u gönderdik,E.Güngör oynadı Song'un yerine ve Emre Şampiyonlukta büyük pay sahibiydi.Bence çok karamsar olmamak lazım.

Bu Afrikalılar çok uzun süre turnuvalar yüzünden takımdan uzak oluyor diye Brezilyalı aldık.Adam milli takım falan hak getire.Antremana çıkmıyor.

Takmayalım bu turnuva olayını. Yıldızını parlatır iki katına geri satarız. Pozitif düşün pozitif ol...Çünkü Galatasaraylıyız...

Ona Kilit Buna Kilit nerde konuşacaz kardeşim biz konuyu?:mad:

Konuşulacak konu mu var ? Saat 3'te açıklanacak denildi 25 dakika geçti hala tık yok. Üyelerin biraz daha sakinleşmesi açısından kilitledim. Tekrar açacağım ama biraz sinirlerin yatışmasını bekliyorum.

Konuşmamanız için konuyu kilitlemiyoruz.Konuyu kilitlemedeki amacımız herhangi bir tatsızlığı önlemektir.Kilitlemeyi yapmadığımız zaman konu uzuyor ve boş muhabbetler dönüyor , bunun yanı sıra karşılıklı atışmalar , laf atmalar vs. oluyor.

Nerelere gideyim,Kimlere derdimi Diyeyim M.Ş'yi getirin bana :)

Geri
Üst Alt