# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

benim de içimde o geçiyordu.Ama sonra ilk 11deki muhtemel yabancıları saydım 5 etti.

yani orta sahaya da yabancı adam alınabilir.

aurelio sadece tahminim açıkcası gelmesini istemem, yanlış bulurum.

leo-kewell-keita-baros-linderoth-nonda-lincoln (hala sözleşmeli futbolcumuz ve kontenjan kaplıyor kadro dışı da olsa)

gördüğün gibi 7 yabancımız var bir tane daha transfer olabilir.

lincoln ve nonda +2 olurlar. neill de gelirse ilk 11'de;

leo-neill-linderoth-kewell-baros-keita olurlar. tam 6.

yani yapılacak orta saha transferi yerli olmalı o zaman. tabii kimse gönderilmeyecekse.

ne Neilmış ya 2 senedir bu Neil ismini görmekten midem bulandı

bence bu adam bıze yaramaz,dusunulmuyo bence gerekte yok acıkcası servet kaldıysa sag bek olarak ugur yada serkan la devam edılmelı.merak etmeyın sampıyonlar lıgınde oynamıcaz yanı yıldız alınmalı aklından cıkın bıan once.onedenle ugurla devam edılmelı.

hersene aynı isimler lucas neil ,julio baptista ,ricardo olıveira insan yeni heyecan arıyor bu sene Babeldi yeni heyecan yakında onunda modası gecer:D

onunda modası geçer yakında bak mesela baptistanın adı hiç geçmedi acaba Haldun abi onumu getiricek:D

Ahh ahh...(derinden iç çektimde sen duyamadın tabi:)

Babel'in seneye kendini kanıtlayamaması için dua etmek lazım o zaman.Yoksa çok zor...

Serdar eyilik bu akşam ne yapacak çok merak ediyorum.İnşallah oynarda bizi daha çok heyecanlandırır.İki seneye Arda nın yerini alır inşallah.

Dün akşam dedim sizlere böyle haberlere inanıp uykusuz kalmayın diye,ben rahat rahat uyudum,yalan olduğu belliydi çünkü.

bence bu adam bıze yaramaz,dusunulmuyo bence gerekte yok acıkcası servet kaldıysa sag bek olarak ugur yada serkan la devam edılmelı.merak etmeyın sampıyonlar lıgınde oynamıcaz yanı yıldız alınmalı aklından cıkın bıan once.onedenle ugurla devam edılmelı.

ben de öncelikle bir orta saha alınmasından yanayım.

sağ bekte o kadar sorun çekmeyiz. küçük kaptan-serkan-sabri rotasyonlu şekilde işletir orasını.

Lucas Neill gelebilir yüksek ihtimalle. Sağ bek'te kaliteli ve tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var.

bu gece 04 te transfer açıklancak. yeni oyuncu şuan bisikletle kampa gidiyormuş. karısınıda almışlar önden haldun abi konvoy ediyormuşmuş muş muş muş da muş.

melih bey yine sıkar bir palavra merak etmeyin.ama bu sefer milleti gece 3e kadar bekletmese daha iyi olur.

Cevap: # Achille Emana

fenere yedirmemeliyiz bu adamı topal-emana muhteşem

Geri
Üst Alt