# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Fenerbahçe bu adamı ne yapacak ki. Onlara kesici türünden biri lazım. Mesela Marco,Diarra gibi.

Emana bizim ihtiyaç duyduğumuz biri;ama onlar ne yapacak anlamadım.

Fenerbahçe bu adamı ne yapacak ki. Onlara kesici türünden biri lazım. Mesela Marco,Diarra gibi.

Emana bizim ihtiyaç duyduğumuz biri;ama onlar ne yapacak anlamadım.

azize "galatasaray talip oldu kaptırmayalım, talibi çok olduğuna göre iyi oyuncu alalım bir yerde oynar nasıl olsa" mantığıyla transfer yaptığı için. :D

Bu haber Mehmet olan Çiftçi'nin FB aşıklığı nezdinde yazılmıştır.Bunların alayı böyle...

Fenerbahceye gidermi bilmiyorum ama 2-3 hafta once antuda Emana Galatasaray yolunda diye bir topige kotu oyuncu,iyi olsa Betiste oynamazdi,takimi kume dustu gibi yorumlar yazan ezikler simdi gelse mukemmel olur tarzi yazi yaziyorlar.Suana kadar hic yazmadigim bir kelimeyi yaziyorum bunlar harbi ezik.

Fenerbahceye gidermi bilmiyorum ama 2-3 hafta once antuda Emana Galatasaray yolunda diye bir topige kotu oyuncu,iyi olsa Betiste oynamazdi,takimi kume dustu gibi yorumlar yazan ezikler simdi gelse mukemmel olur tarzi yazi yaziyorlar.Suana kadar hic yazmadigim bir kelimeyi yaziyorum bunlar harbi ezik.

Angutlar her türlü rezilliğin altına imza atıyorlar. Şimdi yaptıkları çok mu?

beyin olmadığı için yorum yaparken mantıklı düşünemiyorlar. gururluyum galatasaray gibi bir takımı tuttuğum için, embesil sürüsünün içinde olmak dünyanın en kötü duygusudur heralde. iyice acıyorum bu febelilere.

hepsi mal bunların.keita için de aynısını yaptı ezikler.

arkadaşlar LUTEFEN ANGUTLARDAN Konusmayın :D rezıller ne olacak ıste 1 ay once cok ıyı bır oyuncu keıta dıyorlardı febe alabılırmı alması zor yazmışlar şımdı bıze gelıce angutluk yapıyorlar

Emanaya Fenerin ihtiyacı yok...Zira Emre-Emana ve Alexli bir ortasaha ve önlerinde 2 forvet çıkarlarsa düşünemiyorum...Yol geçen hanı...

Emana tam bizim aradığımız kan...

Bizim ilacımız:

Emana,Hamit,Ballack veya sağlamn bir Appiah(örnek)/(ama çok beğeniyorum kendisini ne kadar fb deyken kıl olsam da...)

Appiah'tan haber varmı beles alabilsek cok güzel olur

Geleceğine ne çok sevineceğim insan , gelirse bizi çoşturur düşüncesindeyim. :)

Poulsen reddederse Emana'ya yönelecekmiş fb.

en az 9-10 m euro isterler yani olmaz bu iş...Keita ile bu senenin pahalı transferini yaptık...

Geri
Üst Alt