# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Galatasaray 1 yabancı daha alıp transferi kapatır gibi geliyo ..

Cevap: # Achille Emana

Gelme ihtimali daha yüksek diye onun için Emana nın gelme ihtimali düşük Ayrılca önceden Türkiye liginde felan fenerde oynadı konuşulacak konu çok o yüzden.

Emana çok zor 10 milyon euro bonservisi var. Adnan Polat ın da dediği gibi bonservissiz yıldız alabiliriz ancak. kısaca belki kiralık olur Emana yani.

Beyler, bizim transferbüdgemiz kaç? bilen varmi?

Kusura bakmayin, off-topic oldu.

en çok bolton'a yakın heralde şu an ... :)

premier leauge'e çok yakışır gerçekten ama galatasaray'da görmek isteriz. :)

Bu kadar çok takıma katılmasını istemenizi anlamıyorum.Adamın kariyeri ve yaşı belli.27 yaşında.Kötü bir futbolcu kesinlikle değil ama bu kadar da önemli biri değil.Zaten Bolton'a gidecek herhalde bide o kadar bonservis ödeyeceklerini de hiç sanmıyorum.

Bu kadar çok takıma katılmasını istemenizi anlamıyorum.Adamın kariyeri ve yaşı belli.27 yaşında.Kötü bir futbolcu kesinlikle değil ama bu kadar da önemli biri değil.Zaten Bolton'a gidecek herhalde bide o kadar bonservis ödeyeceklerini de hiç sanmıyorum.

ama bu devirde emana tarzı oyuncular az var,alabilirsek orta sahamız süper olurdu.zaten bonservisine 10-11milyon civarı paralar veremeyiz..ama iyi bir oyuncu :)

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Öncelikler herkese merhaba ilk mesajım olacak. Geçen gün ntvspor izlerken mehmet demirkol bi portekizli alınacak ve tarafta çok heyecanlanacak dedi ama doğal olarak aklıma deco ve quaresma geldi tabi raul meireles ve joao moutinho'ya asla hayır denmez hayırlsı

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Üstünel, Pino'yu istedi

Fransız sitesinde bu futbolcunun yanısıra Govou iddiası da yer aldı

Fransız internet sitesi footmercato. sport’un haberine göre Galatasaray bu ülkenin transfer pazarında etkin rol oynuyor. Sitede sarı-kırmızılı yöneticilerin Keita'nın ardından Monaco'nun Kolombiyalı 22 yaşındaki yıldızı Juan Pablo Pino için girişimlerde bulunduğu iddiası yer aldı. 22 yaşındaki hücum oyuncusu Pino'nun yanısıra Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, yeniden Lyon’un forveti Govou’yla ilgilenmeye başladı. Üstünel, Govou ile görüştü

Kaynak : Fotospor

Geri
Üst Alt