# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

bu takima acilen kaliteli bir golcu lazim saygilarimla

Cevap: # Lucas Neill

Üstünel'in Neill harekatı

Galatasaray'a transferi yılan hikayesi dönen Avustralyalı savunmacı Lucas Neill için Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel bir kez daha düğmeye bastı. Sarı-kırmızılıların teklifine Haziran ayı başında sıcak bakan ancak daha sonra sözleşmesinin sona erdiği West Ham ile tekrar masaya oturan Neill'i ikna etmek için Üstünel'in yarın İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

ZOLA DA BASTIRIYOR

West Ham'ın İtalyan teknik direktörü Gianfranco Zola, "Neill'ın bizimle kalmasını diliyorum. Bizim için ne kadar önemli olduğunun farkında" diyerek Avustralyalı yıldızın takımda kalması için kulüp yönetimine baskı yaparken, Galatasaray cephesinde oyuncuyla kontağı milli takımdan arkadaşı Harry Kewell yürütüyor.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın defansın göbeğinde ve sağ bekte oynayabilen Lucas Neill için "Bizim jokerimiz" olabilir yorumu yaptığı ve Sabri-Alparslan'ın sağ ve sol bekte yer aldığı sarı- kırmızılı takımın savunma dörtlüsünün yüksek toplarda zorlanması nedeniyle Avustralyalı oyuncunun transferinin bitirilmesini istediği kaydedildi.

Lincoln'ün sözleşmesini feshettikten sonra yabancı transferinde önü açılan Galatasaray'ın Lucas Neill'in imza atması halinde Tobias Linderoth'u gözden çıkartacağı öğrenildi. Sezon başından beri takımla birlikte çalışan İsveçli ön liberoyu Kazakistan'a götürmeyen Rijkaard'ın Kongolu golcü Nonda'nın ise kalmasını istediği ifade edildi.

Kaynak : Sabah

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Galatasaray’da Yönetim, oyunculara verdiği sözü tuttu ve 1.5 milyon Euro ödeme yaptı. Ayrıca Başkan Adnan Polat’ın, kalan ödemelerin tamamının 15 Ağustos’ta verileceğine dair söz verdiği öğrenildi. Futbolcuların ücretleri konusundaki sorun ortadan kalktı ama bu kez de transfer kilitlendi. Çünkü Yönetim’in yeni futbolcular için kaynak arayışına girdiği ancak para bulamadığı için şimdilik sıkıntılı bir süreç geçirdiği bildirildi. Hatırlanacağı gibi Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Rijkaard’a senelik 4 milyon Euro, Keita’ya 5 milyon Euro bonservis ve senelik 2.2 milyon Euro, Gökhan Zan’a 950 bin Euro ve Mustafa Sarp’a ise 500 bin Euro verecek.

eyvah eyvah biz transfer beklemeyelim

kaç yıldır neill haberleri okuyoruz ya..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, “transferi kapattık gibi görünüyor” sözlerine rağmen İngiltere’den Lucas Neill iddiası geldi.

İngiltere’de yayımlanan Daily Star Sunday Gazetesi’nde yer alan habere göre, West Ham United forması giyen Avustralyalı oyuncu Lucas Neill kulübünden ayrılıyor ve vatandaşı Harry Kewell'ın da katkısıyla Galatasaray’a transfer oluyor.

Daily Star Sunday’in haberinde, West Ham menajeri Gianfranco Zola’nın, Neill’den vazgeçmek istemediği ve bu yüzden sözleşmesi sona eren futbolcuya, takımda 1 sezon daha kalması yönünde teklif yapıldığı ancak daha sonra kulübün “u dönüşü” yaparak bu teklifi geri çektiği ileri sürüldü.

Gazete, bu gelişmeyle beraber Lucas Neill için West Ham United defterinin tamamen kapandığını belirtirken, 31 yaşındaki oyuncuya yakın bir kaynağın, “West Ham konusu tamamen kapandı. Galatasaray’a gidecek gibi görünüyor” dediğini iddia etti.

maraton

Ben istemiyorum, 31 yasinda ve cok para istiyor.

Mutlu son yakın

Galatasaray, defansın sağı için düşündüğü Lucas Neill'in işini bitirmek üzere. Avustralyalı futbolcunun West Ham'ın teklifini reddettiği ve Sarı kırmızılı ekibe gelmek üzere olduğu öğrenildi.

İngiltere'de yayın yapan Daily Star gazetesinde yeralan haberde, Avustralyalı futbolcuya yakın bir kaynağın, Neill için sarfettiği, "West Ham işi yattı. Görünen o ki Galatasaray'a gidecek" şeklindeki sözlerine yer verildi. Neill'ın, West Ham United'ın sözleşme yenileme konusunda ilk başta isteksiz davranması ve daha sonra birdenbire çok bastırmasını samimiyetsizce bulduğu, bu nedenle de İngiliz kulüpten gelen teklifi reddettiği ifade ediliyor.

Öte yandan durumu öğrenen Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel'in, yarın İngiltere'ye giderek Lucas Neill'in menajeriyle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Neill transferinin, önümüzdeki hafta içinde kesinlik kazanması bekleniyor.

31 yaşındaki Lucas Neill, 1996 yılından bu yana çağrıldığı Avustralya Milli Takımı'yla bugüne dek toplam 50 resmî karşılaşmada forma giydi. Neill, 2007 yılından bu yana yeraldığı West Ham United'dan önce Blackburn Rovers ve Millwall takımlarında oynamıştı.

Goal.com

Abi Neill gelsin ya bizim bu savunma ile başımız çok ağrır.!

bizim kaç yabancı oyuncu hakkımız kaldı 2 yabancı alabilirmiyiz kimseyi göndermeden ?

Basında en çok ismi çıkan adamlardan biri de bu. Ben bu transferin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.

Geri
Üst Alt