# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

bütün spor haberlerinde ismi geçti bugun anlaşmaya çok yakınmışız ben fazla izlemedim nasıl bir futbolcu acaba ?bence bize bir orta saha birde forvet lazım sağbek öyle veya böyle idare ederiz

taş gibi adam..cidden taş gibi..galatasaray'ın yapabileceği en iyi transferlerden biri..

Defansımız 30 yaş üzerine çıkar oda gelirse ve hızlı forvetler bizim maçlarda şov yapmaya başlarlar.

Defansımız 30 yaş üzerine çıkar oda gelirse ve hızlı forvetler bizim maçlarda şov yapmaya başlarlar.

Zaten geçen sene bazı maçları kaybetmemizin başlıca sebebi buydu, Es-Es, Bursa, Sivas bunların forvetleri bizim savunmayla dalga geçer oldu, song gittikten sonra defansı bi türlü düzeltemedik, bize Song gibi biraz daha genç bir stoper lazım.Tamam kademe anlayışları güzel ama ağır olduktan sonra istediğin kadar kademe bil.Song bu sebeple çok hoşuma giderdi.En azından topa vurdurmazdı yaa.

defansımız ne ara 30 yaş üstüne çıktı :D en fazla 28 var şuan :p

Defansın tecrübelisi makbuldür. Geçen sene gençtide ne oldu.

Zaten geçen sene bazı maçları kaybetmemizin başlıca sebebi buydu, Es-Es, Bursa, Sivas bunların forvetleri bizim savunmayla dalga geçer oldu, song gittikten sonra defansı bi türlü düzeltemedik, bize Song gibi biraz daha genç bir stoper lazım.Tamam kademe anlayışları güzel ama ağır olduktan sonra istediğin kadar kademe bil.Song bu sebeple çok hoşuma giderdi.En azından topa vurdurmazdı yaa.

Bence dediğinle ilgili değil o maçlardaki gollerin yenmesi olayı.Bence o goller takım savunmasının zaaflarından yendi ki takımda Uğur-22, H.Balta-25, Servet-28 Neill gelirse 31 ortalamada 26 civarı olur yani 30 nerde acaba...

beyler adam 30 lu yaslarin sonunda diiil basinda nedense bizde 30 a gelen yasli bitik oluyor ki ben buna katilmiyorum ve neil`in tamda aradigimiz daha dogrusu ihtiyacimiz olan adam olarak goruyorum hem dr hem dc ozelligi olmasi bizim icin harika diger dc arkadaslari dusunursek cok degisken bi defans dortlusu izleye biliriz.

benim kafamda collocini var.eğer olursa iyi olur.hem hızlı hem güçlü hemde iyi oyun kuran biri

neill kötü değil elbette.ama ağır kalıyor biraz.ama oyunu geriden kurması savaşçı yapısı öne çıkıyor.birde rakiplerini yıldıran bir yapısı var.defansın sağında ve ortasında oynaması da avantajdır bizim için.bence yönetim ve rejkaart defansa öncelik vermişse en iyisini yapmışlar.servet ve zanla bu işin olamayacağını gördüler

bu arada bazı arkadaşlar defansın yaşı 30u buldu demişler.yanlış yorum yapmışlar.eğer olursa bi tek neill 31 yaşına olacak

zaten savunmaya kaliteli genç hızlı birini bulmak zor.bulsanda kolay kolay alamazsın

savunma halledilirse geriye kalır ortasaha

..VE FRANK RİJKAARD ONAY VERDİ LUCAS NEİL G.SARAY'A GELİYOR..

Turkspor.net transferin ilk başladığı günlerde G.Saray'ın Lucas Neil ile görüştüğünü yine ilk kez duyurmuştu. Ancak kararı yeni teknik adamın vermesi için Neil, transferi dondurulmuştu.. Rijkaard'ın göreve gelmesi ile birlikte Lucas Neil seçeneği hep kenarda kaldı.. Hollandalı Teknik Adam özellikle kamp dönemindeki hazırlık maçlarında, takımı gözlemledi.. Ancak defans zaafı S.O.S veriyordu.. VE RİJKAARD LUCAS NEİL'E ONAY VERDİ.. TRANSFER NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK.. işte TURKSPOR.NET FARKI İLE SON GELİŞMELER..

Spor medyası ve bir çok internet sitesi LUCAS NEİL İKNA EDİLİYOR.. LUCAS NEİL G.SARAY'A GÖZ KIRPIYOR başlıklarını atarken, turkspor.net Rijkaard'dan önce görüşülen Lucas Neil ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, kararı yeni Teknik Adamın vereceğini ısrarla yazmış, LUCAS NEİL GÖZ KIRPMIYOR, BAVULUNU TOPLAMIŞ G.SARAY'I BEKLİYOR diye yazmıştı..

Rijkaard'ın transfer planında Lucas Neil önceliği yoktu.. Hollandalı teknik adam , eldeki futbolcularla defanstaki zaafları gidereceğini planlıyordu. Bunun için Neil alternatifi hep kenarda tutuldu.

Ancak gerek kamp dönemindeki hazırlık maçlarında, gerekse Tobol karşılaşmasında eldekilerle özellikle sağ savunma tarafının güvencede olmadığı bir kez daha ortaya çıkınca, G.Saray'da futbolun patronları ve Rijkaard LUCAS NEİL için karar verdi..

BU HAFTA ORTASI BİTMESİ BEKLENİYOR..

Lucas Neil için hareket planı yapıldı. Karar verildi.. Haldun Üstünel, Avusturalyalı futbolcunun menajeri ile işi bitirmek için İngiltere'ye gidiyor.

Turkspor.net istihbarat kaynaklarının verdiği son bilgilere göre, transferin Çarşamba ya da Perşembe günü bitmesi bekleniyor..

Turkspor.net

Not: Bu sitenin özellikle Galatasaray ile ilgili transfer haberleri genellikle % 80 - % 90 doğru çıkıyor..

Geri
Üst Alt