# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Kemal kardes ben izlemedim ama bilen bir kac kisiye sordum hizli dediler. Belkide siz haklisinizdir yada onlar haklidir bilemiyorum. Sizin kadar kötü düsünmüyorum acikcasi.

Nondanin Neill den hizli oldugunu sanmiyorum.

Kemal kardes ben izlemedim ama bilen bir kac kisiye sordum hizli dediler. Belkide siz haklisinizdir yada onlar haklidir bilemiyorum. Sizin kadar kötü düsünmüyorum acikcasi.

Nondanin Neill den hizli oldugunu sanmiyorum.

Sağ bek için hızı yeterli değil; ama stoper için çoğu defanstan hızlıdır.

Neill'i isteyenler küçük düşünenler. stopere ihtiyacımız yok. sağ bek de gerekmiyor.

izlemeden istemek de ayrı ilginç. gerçi bugün gazeteden gördüğü haberle, Van Gaal'ı 4-3-3'ten vazgeçmiş gibi aktaran bir arkadaşımız da vardı. yazık bilmiyor ki Van Gaal geçen sezon zaman zaman 4-4-2 oynatıyordu AZ'ye.

neill in geleceğini sanmıyorum ismi basına çok yansıdı

Hala tartışılıyor mu yahu...

Neill'i isteyenler küçük düşünenler. stopere ihtiyacımız yok. sağ bek de gerekmiyor.

izlemeden istemek de ayrı ilginç. gerçi bugün gazeteden gördüğü haberle, Van Gaal'ı 4-3-3'ten vazgeçmiş gibi aktaran bir arkadaşımız da vardı. yazık bilmiyor ki Van Gaal geçen sezon zaman zaman 4-2-2 oynatıyordu AZ'ye.

4-2-2 oynatıyodu baktı 9 kişi ile olmuyo sonradan 2 oyuncuyu hadi artık sizde girin oyuna diyordu dimi:D

Peki madem bu kadar yavas bir oyuncu premier lig gibi hizli bir ligde nasil oynamis bu adam?

Peki madem bu kadar yavas bir oyuncu premier lig gibi hizli bir ligde nasil oynamis bu adam?

Videoyu izledin kendin gördün, nasıl oynamış etmiş bilmem. Ama premier ligde oynayan her oyuncu veya her bek hızlı olacak diye bir kaide yok. Kademe anlayışı ve müdahaleleri yerinde ise pekala ağır bir oyuncuda oynabilir. Corluka'da çok çok hızlı bir bek değildir ama dünyanın sayılı sağ beklerinden biridir keza yıllarca Man Utd'nin sağ bekliğini yapan Neville başka bir örnek

Neill hızlıysa bende USAIN BOLT um:D:D:D

edit:ayrıca bu adamı premier ligden isteyen takım yok yani eski hızını kaybettiğini onlarda çözmüşler ;)

Eski hizi olmus olsa zaten bizimle ismi anilmazdi. Ben yinede Gökhan Zan dan daha faydali olacagina inaniyorum. Abarttiginiz kadarda yavas oldugunu sanmiyorum. Zaten ne oldugu belli degil. Biri hizli diyor biri yavas diyor. Birisi normal diyor. Gelde cik isin icinden.

Sırf gökhan zandan iyi olacak diye alınmaz,bana kalırsa süperlig ve bankasyadaki herhangi bir stoper(cimşir hariç:D:D) gökhandan kat kat iyidir.

Neill hızlıysa bende USAIN BOLT um:D:D:D

edit:ayrıca bu adamı premier ligden isteyen takım yok yani eski hızını kaybettiğini onlarda çözmüşler ;)

Sanıyorum Neill'ı izleyen biri çıktı:)

Eski hizi olmus olsa zaten bizimle ismi anilmazdi. Ben yinede Gökhan Zan dan daha faydali olacagina inaniyorum. Abarttiginiz kadarda yavas oldugunu sanmiyorum. Zaten ne oldugu belli degil. Biri hizli diyor biri yavas diyor. Birisi normal diyor. Gelde cik isin icinden.

Videoda 3-4 tane çok net pozisyon var. Neill rakibini yakalamak veya topa yetişmek için sprint atıyor. İzle kendi yorumunu kendin yap.

Ayrıca faydalı olmaz demedim ben de gelirse faydalı olacağını düşünüyorum. İyi bir oyuncudur ama hızlı değildir, olay bu.

Bonservissiz stoper, sag bekte oynayabiliyor. Bundan iyisi samda kayisimi derler yada nasildi o cümle :) Valla Gökhanla bu is olmaz. Uygun fiyata hizli bir stoper bulunursa tabii bende onu tercih ederim ama kulübün maddi durumu ortada.

Sıkıldım artık şu fakir edebiyatından,sırf bonservissiz diye piyasada ne kadar ıskarta varsa hepsini kadroya katacaz nerdeyse:mad::mad:

heleki az önce fenerin aldığı 2 genç oyuncuyu görünce iyice sinirlerim bozuldu.:42::42::42:

Sağ bek ve stoper oynayabilmesi Neill'i cazip kılabilir ama sanıldığı kadar hızlı bir oyuncu değil. Bize hızlı adam lazım ve Neill'in doğru transfer olacağını düşünmüyorum. Bir transfer yapılacaksa orta sahaya yapılmalıdır.

Sıkıldım artık şu fakir edebiyatından,sırf bonservissiz diye piyasada ne kadar ıskarta varsa hepsini kadroya katacaz nerdeyse:mad::mad:

heleki az önce fenerin aldığı 2 genç oyuncuyu görünce iyice sinirlerim bozuldu.:42::42::42:

Nereleri genç, ikisi de 26 yaşında. Brezilya ikinci ligi topçuları. Baktılar transfer yapamıyorlar Avrupa'dan, yine tırışka adamları aldılar geldiler. :) Juan figer yine kazıklamıştır bunları.

Gencmi ikiside 26 yaşında ve bu zamankadar ülke dışına çıkmamışlar.

Geri
Üst Alt