# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Arkadaslar futbolfirtinas demiş ki ;

Evet arkadaşlar tam 1 saat önce 01:15'da bana gelen bir duyumu paylaşmak istiyorum Galatasaray yeni oyun kurucusunu buldu..

İsmi şu anlık bende bilemiyorum ama en yakın zamanda öğrenmeye çalışacağım büyük ihtimal çarşamba sabahı açıklanıcak transferimiz..

Yani futbolcuyu bu da bilmiyor.Oraya bir resim koymak zorundaydı o da deco'yu koymus.Adamda bilmiyor kimin olucagını.

Barış Cenk Akkaya demiş ki ;

Bu akşam gelen bir istihbarat haldun bey çok önemli bir kaç oyuncuyla görüşürken birinde ciddi adımlar atılmış yanlız isim konusunda bilgi alamıyoruz ama önemli bir isim olduğu söyleniyor ve büyük ihtimalle carusca yollanıp alınacakmış yani belkide anlaşıldı kontenjan boşalması bekleniyor saygılarımla..

Aslanyurekliler...

ScoutGs demiş ki ;

Transfer Gemisi Kalktı !

Bunların hepsi ağız birliği yapıcağını sanmıyorum.Belki bildikleri birşeyler vardır.Umarım G.Sarayımız için en hayırlısı ne ise o olsun.

bencede bu fiyata alamayız.gerçekçi olmak lazım şimdi.keitayı 8 milyon euroya almışız.transfer bütçemiz ne kadar bizim.hadi lincolnü satsak ordan para gelcek deriz ama onuda yapamıyoz.

Arkadaslar futbolfirtinas demiş ki ;

Evet arkadaşlar tam 1 saat önce 01:15'da bana gelen bir duyumu paylaşmak istiyorum Galatasaray yeni oyun kurucusunu buldu..

İsmi şu anlık bende bilemiyorum ama en yakın zamanda öğrenmeye çalışacağım büyük ihtimal çarşamba sabahı açıklanıcak transferimiz..

Yani futbolcuyu bu da bilmiyor.Oraya bir resim koymak zorundaydı o da deco'yu koymus.Adamda bilmiyor kimin olucagını.

Barış Cenk Akkaya demiş ki ;

Bu akşam gelen bir istihbarat haldun bey çok önemli bir kaç oyuncuyla görüşürken birinde ciddi adımlar atılmış yanlız isim konusunda bilgi alamıyoruz ama önemli bir isim olduğu söyleniyor ve büyük ihtimalle carusca yollanıp alınacakmış yani belkide anlaşıldı kontenjan boşalması bekleniyor saygılarımla..

Aslanyurekliler...

ScoutGs demiş ki ;

Transfer Gemisi Kalktı !

Bunların hepsi ağız birliği yapıcağını sanmıyorum.Belki bildikleri birşeyler vardır.Umarım G.Sarayımız için en hayırlısı ne ise o olsun.

Transferin olacagini babannem bile biliyor.Calistiklari ve tahmin etmeye calistiklari tek olay transferin hangi gün gerceklesecegi.Yarin bide ben blog aciyim,Flas Transfer geliyor.

Keita'nın bonservisine 4 Milyon Euro verildi digerleri taksite bölündü bu yılki transfer bütcesi en az 10 Milyon desek ki en az o kadardır Emana icin 6 peşin geri kalan 4-5 ne kadar ise taksitlendirilebilir Lucas Neil'in bonservisi yok zaten yani şartlara bakıldıgında olabilecek transferler , duyumlara gelirsek Haldun Üstünel'in kimseye duyum verecegini sanmıyorum cidden işini gizli ve iyi bir şekilde yapıyor

Yalniz bu scoutGS bos bir site degil arkadaslar. Bir cok genc oyuncuyu takip edip öneren kisiler var sanirim bu blogta. Benimde cok samimi bir arkadasimin kardesi sitede adminlerden ama cocuk türkiyede ulasamiyorumda. Bende meraklandim iyice. Insallah sabaha bir transfer görürüz ve bu Emana olur. Biraz tuzlu fiyati ama umut edelim yinede.

Arkadaşlar Emana geçen sezon 7 milyon euro gibi bir rakama transfer olmuş betis'e...Birçok isteyeni var...En kötü ihtimalle 7 den aşağıya satmaz Betis onu...Küme düşmeseler fiyatının yanına bile yaklaşamazdık..Yanlış anlaşılmasın Galatasaray markası her futbolcudan üstündür şu an ki maddi koşulları göz önüne alarak söylüyorum...Yani çok isterim Emana yı ama biraz balon gibi geliyor bana ee tabi ki sponsor vesaire bulunmadıysa??

Katiliyorum bu transfer gercekden cok sor adamlar gecen sene 7 Mio aldilar ve ispanyada süper sezon gecirdi baya talipi var 10 Mio dan asaga olacagini sanmiyorum

bitmedi devam ediyor sabret 2-3 gün daha

daha anlamadım gitti bu yeni üyeler neden transfer bölümüne yazar hemen

nereye yazsinlar salih bey, isterseniz önce sizden izin alsinlar,yalvarsinlar: agam pasam lütfen izin verde transfer dedikodu bölümüne yazayim desinler dimi? Bütün yeni üyelere duyurulur Salih Atacan beyfendiden izin almadan Mesaj yazmak yok

bence deco,emana,vdv olmayacak.yine güzel bir sürpriz bekliyor bizi:asd::asd:

Arkadaslar sözleşmesindeki maddeleri bilmiyoruz yanlız.Sonuçta küme düşen takımın oyuncusu ve birazda olsa değer kaybı yaşamıştır.Sözleşmesindeki maddeler önemli.

Geri
Üst Alt