# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Arkadaşlar bence anlaşılsa bile herhangi bir futbolcuyla Tobol macı oynanmadan acıklanmaz..Konsantrasyon kaybı olmasın diye..Nöbet tutmayalaım bence bosuna bir kaç forum daha dolaştım da herkes nöbette yine :) Derseniz ki ben niye burdayım? Ben hep burdayım :)

Yalniz bu scoutGS bos bir site degil arkadaslar. Bir cok genc oyuncuyu takip edip öneren kisiler var sanirim bu blogta. Benimde cok samimi bir arkadasimin kardesi sitede adminlerden ama cocuk türkiyede ulasamiyorumda. Bende meraklandim iyice. Insallah sabaha bir transfer görürüz ve bu Emana olur. Biraz tuzlu fiyati ama umut edelim yinede.

Bir tanidiklari varmi kulupte? Yoksa butun siteler gibi atiyormular?

nereye yazsinlar salih bey, isterseniz önce sizden izin alsinlar,yalvarsinlar: agam pasam lütfen izin verde transfer dedikodu bölümüne yazayim desinler dimi? Bütün yeni üyelere duyurulur Salih Atacan beyfendiden izin almadan Mesaj yazmak yok

sen avukatımısın arkadasın?forumda o kadar önemli başlık var.transfer elbet olacak bugün yarın.sen niye zıpladın anlamadım.gerçi sende yenisin ondandır

bu tepkiyi vermemin sebebi bazı angut kuşlar foruma sızıp milleti gaza getirip kavga ettiriyor.kavganın başlangıcıda hep transfer işlerinden çıkıyor

ben üye olurken takımın durumuna bakarım.mevcut oyuncularla ilgili yorum yaparım.transfer nasılsa olacak niye zıplayam hemen transfer başlığına

transfer dedikodu bölümü bence baya bir üye cekiyordur. Cünkü insanlar merak ediyor, ve bazen sadece ziyaretci olarak takip ediyorlar. yada bazen kendi yorumlarini eklemek istiyorlar. Istediklere yere yazarlar. üye, transfer bölümüne mesaj yazabilmesi icin, en az oyuncular hakinda 50 mesaj yazmasi gerek diye bi kural yok....

ben üye olurken takımın durumuna bakarım.mevcut oyuncularla ilgili yorum yaparım.transfer nasılsa olacak niye zıplayam hemen transfer başlığına

aferin sana o zaman

Halil & Hamit Altıntop

Görüntüleme: 17,071 Konuyu Başlatan salih atacan

Cevap: Halil & Hamit Altıntop

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.halil adı bugün birçok medyada geçiyor.ben şahsen halilin yerine hamiti isterim

bunuda ben yazmışım dimi ilk mesajın dostum ;)

aferin sana o zaman

Halil & Hamit Altıntop

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.halil adı bugün birçok medyada geçiyor.ben şahsen halilin yerine hamiti isterim

Uff Uff Ufff:D

Bir tanidiklari varmi kulupte? Yoksa butun siteler gibi, atiyormular?

Genellikle genc oyunculari yönetime tavsiye ediyorlar diye biliyorum. Yanlista hatirliyor olabilirim. Ama bahsettigim cocugu iyi tanirim bos konusmaz. Yalniz kendisi izine gitmis Türkiyeye, ulasamiyorum. Yoksa biraz bilgi alirdim kendisinden.

sen avukatımısın arkadasın?forumda o kadar önemli başlık var.transfer elbet olacak bugün yarın.sen niye zıpladın anlamadım.gerçi sende yenisin ondandır

bu tepkiyi vermemin sebebi bazı angut kuşlar foruma sızıp milleti gaza getirip kavga ettiriyor.kavganın başlangıcıda hep transfer işlerinden çıkıyor

sen simdi her yeni üye olan kisiye angut mu demek istiyorsun?sevgi ve saygi seviyen ancak bu kadar iste...böyle kisilerin galatasarayli olmasi veya kendisini galatasarayli lanse edipte gercekte galatasaray in g sini bile bilmemesi gercekten son derece üzüntü verici

ve ne tuhaftirki, sende ILK mesajini transfer bölümüne yapmissin:

==> https://www.gscimbom.com/forum/tran...6-halil-amp-hamit-altintop-32.html#post282002

312 N°'lu mesaj

Bence yorumlara biraz dikkat ;)

aferin sana o zaman

Halil & Hamit Altıntop

Bu duruma, halk arasinda bisey deniyor... :D

Flaş Flaş Flaş....Emana ve Haldun Üstünel'i taşıyan gemi Somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı.....Ayrıntılar AZ SONRA....

:):):):)

aferin sana o zaman

Halil & Hamit Altıntop

doğrudur ben yazdım.ama bu sıralar foruma yeni katılanlar ya duyumla gelir ya başka şeylerden dolayı.ortaya laf atarlar ondan sonra ortadan kaybolurlar.millet kavga eder o kişide bakar bakar güler bize

anlatmak istediğim bazı angut kuşlar foruma sızıyor.ortalık karışıyor

ozaman senden özür dilerim arkadaşım

sen simdi her yeni üye olan kisiye angut mu demek istiyorsun?sevgi ve saygi seviyen ancak bu kadar iste...böyle kisilerin galatasarayli olmasi veya kendisini galatasarayli lanse edipte gercekte galatasaray in g sini bile bilmemesi gercekten son derece üzüntü verici

Abi adam herkese angut dememiski :D sen yanlıs annamıssın ..

Geri
Üst Alt