# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

aferin sana o zaman

Halil & Hamit Altıntop

Görüntüleme: 17,071 Konuyu Başlatan salih atacan

Cevap: Halil & Hamit Altıntop

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.halil adı bugün birçok medyada geçiyor.ben şahsen halilin yerine hamiti isterim

bunuda ben yazmışım dimi ilk mesajın dostum ;)

:D

sen simdi her yeni üye olan kisiye angut mu demek istiyorsun?sevgi ve saygi seviyen ancak bu kadar iste...böyle kisilerin galatasarayli olmasi veya kendisini galatasarayli lanse edipte gercekte galatasaray in g sini bile bilmemesi gercekten son derece üzüntü verici

ben yeni üye olan herkese angut demiyorum son ifademi okusaydın anlardın demek istediğimi

senmi bana öğretecen galatasatasaylı olmayı.ben 89 senesinden beri takip ederim. kimsede benim galatasaraylılığımı tartışamaz.önce sen okuduğunu iyi anla kimseyide kendinle kıyaslama.sevgiyi saygıyı gereken kişiye gösteririm

Abi adam herkese angut dememiski :D sen yanlıs annamıssın ..

tamam usta, halil arkadas yeni üye olmus, yani hos geldin diyecegine, ya bu yeni üyeler de neden transfere hemen yazarlar anlamis degilim diyor...sonra da kendi ilk mesaji ortaya cikinca ya öyle demek istemedim de yok söyleymis yok böyleymis...bi laf ortaya atiyorsan arkasinda dur...lafim sana degil can renkdas

flas flas flas fenerbahce süpriz biriyle anlastı :(:(:(

b-27857-anti_fener_fb_cimbom_gs.jpg

:D:D:D

Vallahi banada sorarsanız bu forumda ilk acınca nereye giriyorsun diye...

1- Metin Oktay Futbol forumu

2- Transfer Dedikoduları :):)

Tartışamaya bir katkısı olucaksa diye söyledim...

tamam usta, halil arkadas yeni üye olmus, yani hos geldin diyecegine, ya bu yeni üyeler de neden transfere hemen yazarlar anlamis degilim diyor...sonra da kendi ilk mesaji ortaya cikinca ya öyle demek istemedim de yok söyleymis yok böyleymis...bi laf ortaya atiyorsan arkasinda dur...lafim sana degil can renkdas

Mahir sende herkesin Galatasarayliligini sorgulamaktan vazgecsen iyi edersin.Ayni seyi 5 6 sayfa önce, sirf bir renktasimiz Harf hatasi yapti diye Galatasarayliligini sorguladin.Ayip.

Abi bazı insanlar (bkz:emre belozoğlu) 25 yıldır hangi takımı tuttuğunu unutuyo .. yaşadığı sevincleri , yaptığı yalakalıkları unutuyo , aldığı kupaların değerini unutuyo .. bırak salih abimizde ilk mesajı kendisinin de transfere attığını unutsun ..kalp kırmak icinmi burdayız :m05:

Mahir sende herkesin Galatasarayliligini sorgulamaktan vazgecsen iyi edersin.Ayni seyi 5 6 sayfa önce, sirf bir renktasimiz Harf hatasi yapti diye Galatasarayliligini sorguladin.Ayip.

tamam hadi galatasarayliligini sorgulamiyorum, peki onun yaptigi güzel mi, yani yeni üyeleri kücük görürcesine, ya ne isiniz var burda der gibi...

halil arkadasa yazdığım ilk mesajdan sonrakini oku bakalım ne yazmışım.önce bi anla boş boş konuşma

Yalnız ben ve bir kaç arkadaş şu an başka diğer arkadaşlar tamamen farklı konularda :):) Artık biri çıksa da bir toparlasa :)

Yeter abiler kardesler. Emanaya dönelim hadin öpüsün barisin.

şimdi emana gelirse harika olur tmm ama yine süpriz bi isim gelecek gibi .. hadi beyin fırtınası yapalım diorm :D :42::ka05:

Geri
Üst Alt