# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Emanaya hic gerek yok baris var bizde, baris 10 tane emana eder....

Beyler herkes kendine göre haklı yeter kısa keselim isterseniz ;)

bencede biraz beyin fırtınası yapalım hem muhabbet olur . anlasılan kimsenin uyumaya niyeti yok:D

sözünün arkasinda durmayi önce ögren sonra gel, konusalim!!!!

ben sözümün arkasındayım.her yeni üyeyi angut diye ifadelendirmek gibi niyetim yok.bu forumda yeni üyelerin bir kısmı gelip bazı duyumlar yada saçma sapan ifadeler kullanıp milleti gaza getirip kavga çıkarıyor.sonrada bakıp bakıp gülüyor bize.

eğer halil arkadaşa yazdığım ilk mesajdan sonrakini okusaydın anlardın ne demek istediğimi hemen zıplamazdın avukat gibi

ben sözümün arkasındayım, ozaman sende okuduğunu anlama kabiliyeti olan biri olarak önce anla sonra mesaj yaz

biz burda Emana'yi konusuyoruz.

f5'liler angut forumunda, o iki brezilyali icin yapilan ilk mesaj cok komik: varmı tanıyan

Ve sonraki mesajlarda cok matrak :D girip bi bakin isterseniz :D

Salih, sende bak su mesajlara :)

Emana gelirse antu'nun hali ne olur ;))

Hiç birşey olmaz arkadaşım...Şu an 70 sayfa emana şöyle emana böyle diye yazı var angut comda..Emana bize gelsin sonra gir gör yazılanları biz akmadık, cristian daha iyi...betisi küme düşürdü...Olacaklar bunlar eminim..

ben sözümün arkasındayım.her yeni üyeyi angut diye ifadelendirmek gibi niyetim yok.bu forumda yeni üyelerin bir kısmı gelip bazı duyumlar yada saçma sapan ifadeler kullanıp milleti gaza getirip kavga çıkarıyor.sonrada bakıp bakıp gülüyor bize.

eğer halil arkadaşa yazdığım ilk mesajdan sonrakini okusaydın anlardın ne demek istediğimi hemen zıplamazdın avukat gibi

ben sözümün arkasındayım, ozaman sende okuduğunu anlama kabiliyeti olan biri olarak önce anla sonra mesaj yaz

aslinda sen hic yazmasan daha iyi olur, mutlumusun simdi halil kaplan ustanin kalbini kirdigin icin???O zaman al forumu istedigin gibi kullan, hadi sana kolay gelsin Galatasarayli!!!

diger renkdaslara iyi nöbetler iyi geceler allah rahatlik versin...

aslinda sen hic yazmasan daha iyi olur, mutlumusun simdi halil kaplan ustanin kalbini kirdigin icin???O zaman al forumu istedigin gibi kullan, hadi sana kolay gelsin Galatasarayli!!!

Aaaa abiler kardeşler...Gece saat 3..Öpüşün barışın...Hepimiz Galatasaraylıyız...

Burasi benim topagim gidin baska yerde tartisin ulan!!!:D

3246Achille_Emana.jpg

Geri
Üst Alt