Cafer Oruc
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 4.673
- 0
- 1.306
Cevap: # Achille Emana
Emanaya hic gerek yok baris var bizde, baris 10 tane emana eder....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam gerilmeyin daha fazla.Emana vardi bi aralar ona ne oldu.![]()
emana tarihe karisti bazi kendini bilmezlerin yüzünden
sözünün arkasinda durmayi önce ögren sonra gel, konusalim!!!!
2 gün önce antrenmani kacirmis ve hakkinda cesitli transfer söylentileri varmis.
https://www.goal.com/en/news/12/spa...ez-and-achille-emana-miss-real-betis-training
biz burda Emana'yi konusuyoruz.
f5'liler angut forumunda, o iki brezilyali icin yapilan ilk mesaj cok komik: varmı tanıyan
Ve sonraki mesajlarda cok matrakgirip bi bakin isterseniz
![]()
Saka yapiyosun galiba![]()
Emana gelirse antu'nun hali ne olur)
Tabi saka yapiyorum, baktim konu dagiliyor emanayla ilgili birsey yazayim dedim![]()
ben sözümün arkasındayım.her yeni üyeyi angut diye ifadelendirmek gibi niyetim yok.bu forumda yeni üyelerin bir kısmı gelip bazı duyumlar yada saçma sapan ifadeler kullanıp milleti gaza getirip kavga çıkarıyor.sonrada bakıp bakıp gülüyor bize.
eğer halil arkadaşa yazdığım ilk mesajdan sonrakini okusaydın anlardın ne demek istediğimi hemen zıplamazdın avukat gibi
ben sözümün arkasındayım, ozaman sende okuduğunu anlama kabiliyeti olan biri olarak önce anla sonra mesaj yaz
Yüreğimize indiriyordun![]()
aslinda sen hic yazmasan daha iyi olur, mutlumusun simdi halil kaplan ustanin kalbini kirdigin icin???O zaman al forumu istedigin gibi kullan, hadi sana kolay gelsin Galatasarayli!!!