# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Valla yanlış bilgi vermek istemem..Benim uykum yok muhabbette güzel ondan burdayım..Transfer falan beklemiyorum:)

Anlıyorum. Ben genelde bu saatlerde izleyici olarak katılırım muhabbete kısa süreler, ancak bu geceki yoğunluk beni işkillendirdi yine bir duyum var diye. Neyse, açıklarlarsa öğreniriz eninde sonunda :)

Anlıyorum. Ben genelde bu saatlerde izleyici olarak katılırım muhabbete kısa süreler, ancak bu geceki yoğunluk beni işkillendirdi yine bir duyum var diye. Neyse, açıklarlarsa öğreniriz eninde sonunda :)

FutbolFirtinasi transferin yarin gerceklesecegini,ScoutGs ise verdikleri bazi ipuclari ile Emana yi transfer edecegimizi söylüyor.

Yalniz en son somalili korsanlarin elindeydi gemi.

Emrah daha ayrintili bilgileri vermedi :D

yatmadan önce biraz daha gülümseteyim dedim sizler bir angut saheseri daha

Arjen Robben pazar Acıbadem de saglık kontrolünde

Acıbadem yönetiminden alınmıs bir haberdir.

Robben in gelisi %90 artık. Boylece sampiyonluk garantilendi.Fenerbahce nin ilacıdır Robben

:D:D:D

Evet arkadaşlar tam 1 saat önce 01:15'da bana gelen bir duyumu paylaşmak istiyorum Galatasaray yeni oyun kurucusunu buldu..

İsmi şu anlık bende bilemiyorum ama en yakın zamanda öğrenmeye çalışacağım büyük ihtimal çarşamba sabahı açıklanıcak transferimiz..

https://futbolfirtinasi.blogspot.com/

Evet arkadaşlar tam 1 saat önce 01:15'da bana gelen bir duyumu paylaşmak istiyorum Galatasaray yeni oyun kurucusunu buldu..

İsmi şu anlık bende bilemiyorum ama en yakın zamanda öğrenmeye çalışacağım büyük ihtimal çarşamba sabahı açıklanıcak transferimiz..

acayip uykum var simdi tam yaticaktim yapmasinlar boyle...

En sonunda bende açıcam böle bir blog..Ama küfürlerden korkuyorum...Türk insanı bazen cok yaratıcı olabiliyor küfür konusunda :):)

ezikfb301ar0.jpg

Seviyeyi de ayaklar altına aldık ama :):):)

yok renktaş daha yeni onların seviyeye indin fazla inme :2aloh1:

yatmadan önce biraz daha gülümseteyim dedim sizler bir angut saheseri daha

Arjen Robben pazar Acıbadem de saglık kontrolünde

Acıbadem yönetiminden alınmıs bir haberdir.

Robben in gelisi %90 artık. Boylece sampiyonluk garantilendi.Fenerbahce nin ilacıdır Robben

:D:D:D

aslında dün bizim burdaki sağlık ocağında tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçti.sonra bizim eve geldi 2 bardak çay içti sonra gitti:asd:

bunlar kendini akıllı sanıyor.adamın bonservis fiyatı 30 milyon euro yaşı 25 yada 26.gitse çoktan biri kapmıştı

keita transferi sabaha karşımı açıklanmıştı yoksa benmi yanlış biliyorum

Geri
Üst Alt