Cafer Oruc
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 4.673
- 0
- 1.306
Cevap: # Achille Emana
Bu gece Server değişikliği olmayacakmiydi ? simdi aniden forum kapanmasin
Bu gece Server değişikliği olmayacakmiydi ? simdi aniden forum kapanmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size az önce içinde Haldun Üstünel ve Emananında bulunduğu geminin Somalili korsanlar tarafından kaçırıldığı haberini üzüntüyle vermiştik. Merkezimize gelen son bilgiler Haldun Üstünel'in Somalili korsanlarla birkaç dakika konustuktan sonra güverteye cıktığı ve diğer yolculara sakin olmalarını söylediği sadece geminin rotasında bir değşiklik yapılarak sabah saatlerinde Boğazda olacağız dediği öğrenildi. Bu arada Somalili korsanların Haldun ÜStünel'in teklifini bir takım Galatasaray idman t-shirti ve maç forması karşılığında kabul ettiği de öğrenildi..
Yani arkadaşlar Muhteşem ikilinin durumu iyiymiş..Sabaha buradalar![]()
Birileri forumun kapanmamasi icin direniyor yoksa transfer bugün gerceklesek mi.![]()
bkz: totem
Birileri forumun kapanmamasi icin direniyor yoksa transfer bugün gerceklesek mi.![]()
bkz: totem
Size az önce içinde Haldun Üstünel ve Emananında bulunduğu geminin Somalili korsanlar tarafından kaçırıldığı haberini üzüntüyle vermiştik. Merkezimize gelen son bilgiler Haldun Üstünel'in Somalili korsanlarla birkaç dakika konustuktan sonra güverteye cıktığı ve diğer yolculara sakin olmalarını söylediği sadece geminin rotasında bir değşiklik yapılarak sabah saatlerinde Boğazda olacağız dediği öğrenildi. Bu arada Somalili korsanların Haldun ÜStünel'in teklifini bir takım Galatasaray idman t-shirti ve maç forması karşılığında kabul ettiği de öğrenildi..
Yani arkadaşlar Muhteşem ikilinin durumu iyiymiş..Sabaha buradalar![]()
Iste bu habere ihtiyacimiz vardi,sagol renktas![]()
keita transferi sabaha karşımı açıklanmıştı yoksa benmi yanlış biliyorum
Hatırlarmısınız transfer sezonunun başlarında trkzpor.netin 2 bucuk haberlerinde site kilitlenirdi..Hey gidi günler![]()
Keita transferinden sonra herkes yeni bi klavye almisti.Bkz: F5 tusu![]()
Arkadaşlar emraha gelen bilgilerden biride su an masama ulastı .. 007 önce emanayı bırakacak sonra somaliden oyuncu secimi icin neeskensi alıp afrika yolunu tutacak2 somun ekmeğe anlaşıldığı kulislerde yankılanıyo ..
![]()
Neyse beyler size doyum olmaz ben ufaktan cikayim, iyi geceler![]()
o gece bana en cok koyan ne olmuştu biliyormusun..Sabah kadar beklemiştin sonra uykusuzluğua dayanamadım ve yattım..Baya bir uyumuşum ve Keita transferini telefonuma gelen mesajla öğrendim...Mesaj Fb li bi arkadaştandıAynen şöyle...'' Ulen para yok diye ağlanırsınız gidip Keitayı almışsınız ayıptır ulen''
Deli olmuştu...
Tabi sende eminim barcelonada ki Keita sandin?Yaniliyor muyum?
![]()