# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

renktaşlar bu arada şu etiketleri bi okuyun şimdi dikkat ettimde epey güldüm gece gece :D

amuda halay çektirir, at hayvanı, emana, fener zenci sever, isminin baş harfleri gmb olan futbolcu, kara bela, sürpriz isim gmb, sırıksız sırıkla atlar, zenci gücü

özellikle işaretlilere dikkat...

ilk 2si benden kardes :D:asd:

scout gs ye gittim forumlarında özel mesajla birinden zorla öğrendim ama yemin ettirdiler :D diyim emana değil geçin box to box yaşı henüz genç

Yeni ortasaha oyuncusuna kavuşmak üzere Galatasaray.Anlaşılma noktasına gelindi.Yönetim,Bilhassa Haldun Üstünel bu transfer için çok yoğun çaba harcıyor.Bu hafta içi netlik kazanmasını beklediğimide söyliyebilirim sevgili ziyaretcilerimize.

Bir Başka duyum.

Az önce emananın videosunu izledim,bu adam bildiğin FORVET ya:D:D

Paso gol atıyor,dehşet bişey,kesinlikle ortasahaya düşünülmeli,şu bayram tutumlu ile hemen irtibat kuralımda aurelloyu filan sallasın bize emanyaı getirsin.:f50::f50::f50:

edit:tekrar izledimde bu adam gelirse baroşun rekorunu kırar:D:D

yav yemin işi bu vallahi bu öle şakaya getirilmez kim vurduya gideriz maazallah :D

Patrick Vieira - Inter

Steven Gerrard – Liverpool

Michael Ballack - Chelsea

Stephen Appiah - Fenerbahçe

Barry Ferguson - Rangers

Maniche - Athletico Madrid

Baraja – Valencia

Michael Carrick – Manchester United

Anderson – Mancester United

Lucas – Liverpool

Mascherano - Liverpool

Michael Essien - Chelsea

Alexei Smertin - Fulham

Stiliyan Petrov - Aston Villa

Frank Lampard - Chelsea

Xavi, Iniesta, Yaya Toure, Keita - Barcelona

Mehmet Topuz – Kayserispor

Marouane Fellaini – Everton

Julio Arca – Middlesbrough

Gareth Barry – Aston Villa

Alberto Aquilani – Roma

Jean Makoun – Lille

Achille Emana – Real Betis

Jeremy Toulalan – Lyon

Nuri Şahin – Dortmund

Ever Banega – Valencia/Atletico Madrid

Fernando – Bordeaux

Reo Coker – Aston Villa

Joao Moutinho – Sporting Lisbon

Abou Diaby - Arsenal

Bunlardan biri mi :p

box to box oyuncular :D:D

Az önce emananın videosunu izledim,bu adam bildiğin FORVET ya:D:D

Paso gol atıyor,dehşet bişey,kesinlikle ortasahaya düşünülmeli,şu bayram tutumlu ile hemen irtibat kuralımda aurelloyu filan sallasın bize emanyaı getirsin.:f50::f50::f50:

edit:tekrar izledimde bu adam gelirse baroşun rekorunu kırar:D:D

Kardes zaten adamin attigi golleri toplayip video yapmislar. Paso gol atiyor demen komik olmus acikcasi..:D

scout gs ye gittim forumlarında özel mesajla birinden zorla öğrendim ama yemin ettirdiler :D diyim emana değil geçin box to box yaşı henüz genç

Bune ya daha 6 mesajın var ve duyum alıysosun ilginç:p:p:p

Kardes zaten adamin attigi golleri toplayip video yapmislar. Paso gol atiyor demen komik olmus acikcasi..:D

O laf işin geyiği ama bu adamoyunu iki yönüyle baya iyi oynuyor.

Sevgili Halil,

Söylememek için yemin etmeni ve bu sebeple bu ismi bize vermek istememeni anlıyorum ve saygıyla karşılıyorum. Lakin öğrenmeden önceki merakının aynısını ve belki de daha fazlasını şu an yaşadığımızı tahmin ediyorsundur. Senden ricam ufak da olsa bi bilgi vermen. Oynadığı lig, hangi ülkenin vatandaşı olduğu gibi. Sonuçta bunlar için edilmiş bir yemin de yok.

Saygılarımla...

Bune ya daha 6 mesajın var ve duyum alıysosun ilginç:p:p:p

ben duyum aldım fln yazmadım dostum gsscotun verdiği ismi forumlarında zorla da olsa öğrendiğimi yazdım elmayla armutu karıştırmaya gerek yok yazıonuz şuraya ama boş şeyler

diğer arkadaşlardan özür diliyorum merağınızıda anlıyorum çünkü 1 kaç saate kadar aynısı bende de vardı ama şöyle diyebilirim yaşı emanadan daha genç yetenekli box to box nitelikte resimlerden aslında kolay bulabilirsiniz herşeyi açıklyor gibi bende sonradan farkına vardım :D

Geri
Üst Alt