# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Geminin üstünde neden achille yaziyor ben onu anlayamadim.

Bu Song ile Diabynin asil hangi ülkeden olduklarini bilen varmi?

Song daha çok genç bide alabilir miyiz ya :rolleyes: 1987'li

Diabyi tartışmaya gerek yok.O oyuncuyu kimse alamaz

Ben bişey biliyorumda söylüyorum güvenin siz bu adama;)

adszskr.png
[/URL][/IMG]

Anaaa harbi siteye girince zınk diye song yazıyor orada kocaman...Hemen şu songun videosu varsa bir bakayım :)

58 tane misafirimiz varmış demek kanatlı hayvan familyasıda meraktan uyuyamıyor şu sıralar...

e tabi bunun baykuşu var gece kartalı var çok kanatlı hayvan var geceleri dolanan...

Murat hakli olabilirsin. Geminin üstünde yildiz isareti var kamerununda bayraginda yildiz var, birde achille yaziyor gemide. Achille Emanada kamerunlu. Cokmu sacmaladim :p

58 tane misafirimiz varmış demek kanatlı hayvan familyasıda meraktan uyuyamıyor şu sıralar...

e tabi bunun baykuşu var gece kartalı var çok kanatlı hayvan var geceleri dolanan...

Yalniz o 58 kisinin icinde Aslan'larda var!!! bende eskiden üye olmadan takip ederim forumu, ondan sonra senin gibi yazanlar olunca, ister istemez kizardim :D

Murat hakli olabilirsin. Geminin üstünde yildiz isareti var kamerununda bayraginda yildiz var, birde achille yaziyor gemide. Achille Emanada kamerunlu. Cokmu sacmaladim :p

bence sen görmek istediğini düşünmüşsün...:D

peru bayrağında da yıldız var hatta usa bayrağında 52 tane var...

Haklıyım hocam song gelmeden Galatasaraylı oldu zaten amcasıda Galatasaraylı dogustan Galatasaraylı zaten song:D:D

İÇLERİNDEN BİRİ SONG:D

Ya yalnız bu song benim pek içime sinmedi..Defansif ortasaha bu adam..47 maça çıkmış arsenalle 1 gol 1 asistle oynuyor..Şimdi hemen atlayanlar olmasın song u beğenmiyor diye..Ben sadece aradığımız adam mı diye sormak istiyorum..

Geri
Üst Alt