# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

E söyle o zaman dostum :o

Banane...Bana da özelden mesaj atın...sora ben size binbir türlü naz yapıp kendimi nimetten sayayım....:)

İsim flan öğrendiğim yok arkadaşlar..Gereksiz yere bazı vatandaşların bazı yerlerini kaldırmayalım diy dikkat cekeyim dedim..

sinirlenmeden edemiyorum. yahu öğrensek ne olacak be arkadaş. hey allahım ya! sanki devlet sırrı saklıyorlar. gazeteler o kadar yalan haber yaparken rahatlıkla şu gelecek bu gidecek derken bi tane isim de siz söyleyin madem biliyosunuz. biri geliyor ama kim olduğunu söylemem lafı en iğrendiğim laf oldu yeminle. tepkim şu scoutgs.com'daki adamlara...

emrah ismail ykdan sana allah belanı versin sarkısını yolllardım ama yollamıcam:D

Hayallerimi yikmayan bir sen kalmistin sende yiktin be dostum :D

arkadşlar isim yada ipucu ki belkide direkt bilseniz bile ben artık ismi geçtim nasıl olsa bir kaç güne çıkar isim, benim ve renktaşların çoğununda asıl merak ettiği bu isim gerçekten bomba mı? mesala keitadan daha bomba bir isim mi? ve sadece box to box değilde ne derece yararlı olur en ii özellikleri(şut,çalım vs.) tarzı güzel bir inceleme bana bu gece uyuyabilmem için yeterli olacaktır en azından bilmem anlatabildim mi?

Geri
Üst Alt