# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Can oldu olacak sor artık Diaby mi bu adam? Zaten çözüldü iş. Hala bütün bu duyumların vs uydurulmuş olması ihtimali -az bi ihtimal değil hem de bu- canımı sıkmıyor da değil. Diaby gerçekten bize gelecek gibi duran bir oyuncu değil.

arkadaşlar bana gelen mesajı paylasayım siz yorumlayın ...

Songggg gelecek dertlerrrr bitecekkkk durmakk yokkk yollaaa devammm:007::D

Transfer Arsenal takımından bir oyuncu.Benden bu kadar.Ne zaman açıklanacağını veya öbür teferruatları ben bilmiyorum çünkü ben de blog'un ana sayfasındaki yazının içindeki ipuçlarından yola çıkarak buldum bu ismi. dedi ... oğuz yüksel dedi ..

Senin canin saolsun bee ama song gelmesin diaby gelsin.

Song diaby den 2.500 daha pahali. Ne diye songu alsinlar:confused:

reis orası kagıt üstünde bi site bi hükmü yokki kewell 6,5 mn € diyo mesela satabilirmiyiz onu o kadara veya alex 12 dio o assagı yukarı tahmini bi site

Diaby imkansız arsnal taraftarının bir kısmı pnun için fabregastan bile iyi diye yorum yapıyor

Transfer Arsenal takımından bir oyuncu.Benden bu kadar.Ne zaman açıklanacağını veya öbür teferruatları ben bilmiyorum çünkü ben de blog'un ana sayfasındaki yazının içindeki ipuçlarından yola çıkarak buldum bu ismi. dedi ... oğuz yüksel dedi ..

Bu cocuk Songada diabyede yok dememismiydi ya? Yoksa benmi yanlis hatirliyorum kardes.

O da bizim gibi sadece şifrelerden yola çıkmış. Demek oluyor ki pek bir geçerliliği yok. Püff...

ya diabynin hayali bile güzel renktaşlar ama bencede sadece hayal maalesef, eğer gerçekten arsenal ise geriye bir song kalıyor onun bölgesindede mehmet topal mustafa sarp ve tobi olduğunu düşünürsek biraz gereksiz gibi duruyor bana her ne kadar genç yetenekli olsada, biraz hevesim kırıldı açıkçası...

ya diabynin hayali bile güzel renktaşlar ama bencede sadece hayal maalesef, eğer gerçekten arsenal ise geriye bir song kalıyor onun bölgesindede mehmet topal mustafa sarp ve tobi olduğunu düşünürsek biraz gereksiz gibi duruyor bana her ne kadar genç yetenekli olsada, biraz hevesim kırıldı açıkçası...

dur renkdas hevesini acıyım biraz bekle videosu gelio

Traş dedik anlamadınız ..

Bakın şimdide ipucundan çözdüm deniliyor

Bir kere ipucu ne lan ? Bulmaca mı çözüyoruz?

Traş !!

.

Diaby çok zor bence de. Pek bi aşama kaydedemedik bu ismi bulma konusunda. Bütün bu muhabbeti Emana konusunda yapmak da ilginç oldu.

Resimlerden, ipuçlarından Arsenal'i çıkarmış, bundan da o kadar emin öyle mi? O kadar emin olacak ne bulmuş sorması ayıp ipuçlarından? Arsenal ismini herkes bir şekilde çıkarmış zaten nasılsa, bu adamın farkı neymiş?

Geri
Üst Alt