# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Kim Kallström

Avrupa'da gideceği son ülke türkiye olur heralde.Gelmek istese klübün bütçesi bonservise yetmez.İmkansız yani

ve istisna çıkabilir yazmıştım ama arkadaş sazan gibi atlamış

Cevap: # Lucas Neill

paragöz olup işini en iyi şekilde yapması mı iyidir yoksa paragöz olmayıp çok paralar alıp iş açısından ahlaksız olması mı iyidir???

bütün futbolcular bu işi para için yapmıyor mu? adam yıllardır yaşadığı ingiltereden vazgeçip buralara gelcek çok normal parayı düşünmesi abartmayın bu durumu...

keşke adam gibi oynasa gelipte...

ve istisna çıkabilir yazmıştım ama arkadaş sazan gibi atlamış

Arkadaş bir tek Zlatanı yazmış ama dahasıda var. Rakam 1-2 yi geçince istisna olmaktan çıkar.

Neyse mevzuyu uzatmaya gerek yok, asıl konumuz Kallström ve bana göre bu adamın son derece yetenekli ve çok iyi bir orta saha oyuncusu.

mükemmel bir futbolcu ama gelmesi çok zor. juninho ve benzema gittikten sonra üçüncü bir yıldızını da kaybetemk istemez lyon. beğenmeyen arkadaşlara da saygı duyarak söylüyorum. bu modelin bi üstü essien'dir. essien'i alamayacağımıza göre gerçi bu da zor ama alabileceğimiz bir futbolcu.

Juninho'nun görevini Ederson yapıyor Lyon'da. Geçen sene Juninho var diye kanada atmışlardı verim alamadılar.. Kallström 5 milyon euro'ya listede diye kendini yırtıyordu bir arkadaş geçenlerde, hala geçerliyse pek uzak değil transfer..

Kim Källström, le milieu de terrain de l’Olympique Lyonnais, figurerait en très bonne position sur les tablettes des Turcs de Galatasaray.

Après l’Olympiakos Le Pirée et quelques clubs anglais, Galatasaray s’intéresserait aussi à la situation de Kim Källström (26 ans), le milieu international suédois de l’Olympique Lyonnais. Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

I.G. (Rédaction Football365.fr)

https://www.mercato365.com/infos-clubs/lyon/article_336655_Lyon-Galatasaray-lorgne-Kallstrom.shtml

Havada Elano haberleri dolaşıyor bu adamın pabucu dama atıldı anlaşılan:D Gene bitmeyen sonuç çıkmayan bir gece olmaz inşallah.

Annesi hırvat,babasıda boşnak doğum yeride İsveç Malmö hatta benim bildiğim Babası türk kökenli boşnak.Anlayacağınız karışık baya

renkdaş türk kökenli boşnak nasıl oluyor benim ailemdede var boşnaklar islama zorlanmış yada islamlaştırılmış slavlardır :D

kallstom gelsin,istanbul'u 10 kere baştan başa yürürüm :D

Kallström süper transfer olur, ben imkansız transfer gözüylede bakmıyorum.

haldun gider lyon pazarlıkı 10 dan başlatır haldun 4,5 milyon euro ya alır gelir :)

cok iyi oyuncu.

ayriyetten iskandinav sorun cıkarmaz sakin bir insandır :D

Geri
Üst Alt