# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Kim Kallström

gelirse bizim sistemimize uyumlu bir futbolcu.Oyuna her zaman orta saha hakim olmalı...

G.Saray'ın son bombası!

Blumer Elano'yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Galatasaray, şimdi de Lyon'un tecrübeli futbolcusu Kim Kallström'ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in iddiasına göre, Galatasaray Kallström'ü kadrosuna katmak için Lyon ile görüşmelere başladı.

İsveçli yıldız için 6 milyon avro ödemeyi göze alan Galatasaray'ın, en geç bir hafta içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kallström için Olympiakos'un da devrede olduğu ve İsveçli oyuncu için 7.5 milyon avro'luk bonservis bedeli ödemeyi kabul edebileceği ileri sürüldü.

Orta sahanın her yerinde başarı ile forma giyebilen oyun kurucu Kallström, Juninho'nun Lyon'dan ayrılmasından sonra takımın beyni konumuna geldi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde 291 maçta 70 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray, Lyon'dan geçen sezon Milan Baros'u 5.5 milyon avro'ya, bu sezon da Kader Keita'yı 8.5 milyon avro'ya transfer etti.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Ben bu habere inanmıyorum..Bence sizde inanmayın..Bu haberi yapan acaba bizim kadroyu biliyormu..Şuanda tek eksik savunma agırlıklı bir oyuncu ha olursada forvet iyi olur..

Kallström haberi dogru ise kesin yemdir..Ona verecegimiz para ile üst düzey savunma oyuncusu alırız...Mensah rahat alırız..Çok yönlü bir savunma lazım bize..sag bek'i rakipler çözüyorlar..Heleki hızlı takımlara karşı zorlanabiliriz

Cevap: # Kim Kallström

Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık gibi bir şey bu haber:D Lyondan biri gelecek ama bu haberlere bakılırsa:D

collocciniye hayır demem :D yada iyi bir forvet

artık transfere doyduk :D ben hala elano transferinin şokundan çıkamadım :D

Baumsong lyon'un savunmada en iyi adamı..Lyondan biri gelecekse Mensah olabilir..Cris sakatmı acaba..

Forvet transferi yapılacağını Kallström gelsin daha iyi olur.

Baros olmadığı zaman Elano sağ açıkta oynayabiliyor.

Keita forvete geçer.

Orta sahada tam çift yönlü adamlar olur.

Elano'dan sonra kesinlikle gereksiz bir transfer olacağı görüşündeyim.. Kallström'e verilecek paraya yazık olur; o paraya gidip stoper alsak daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

Bu tarz bir transfer beklemeyin artık!Sağ bek veya stoper mevkiinde oynayan futbolcular dışında bu başlığa futbolcu eklenmemesini talep ediyorum artık!

Bu haberi yapma amacı nedir , haberlerde ligin provasını mı yapıyorlar hani GS daşşak geciyor hesabı :D

Elano transferinin sonrası gereksiz olur sağ bek istiyorum ben ısrarla başka bölgeye oyuncu gereksiz.

Gerektiğinde sağ bek oynayabilen bi stoper lazım bu takıma.

M.Topalın yanına onun kadar iyi bir önlibero gerekirAyhan,Barış ve M.Sarp bu takımda ancak yedek olurlar as kadroda değil.

sağlam bir sağ bek daha akkılıca duruyor. sebebi ise şu, iyi bir sağ bek ters kademeyide iyi bilir, biz böyle bir transfer yaparsak hem gökhanın açıklarını kapatan hemde hucumda takımı destekleyen bir sağ bekimiz olur. tam da buna ihtiyacımız yokmu?

O da gelirse artık varya...Zaten Elano'dan sonra panik atak yaşıyorum :D

Geri
Üst Alt