# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Kim Kallström

Sadece ve sadece defansın ortasında oynayacak bir adam lazım bu takıma. Ne çabuk unuttunuz Uğur'u? Uğur, Sabri, Serkan o bölgeyi idare eder. Sadece bir stoper şart bu takıma.

-------------Servet-----Transfer---------------

---Uğur-------------------------------Hakan---

Gibi bir defans hattı olsun işte. Hem sağ bek, hemde stoper'de oynayan bir eleman alıp ne yapacağız? Sağ bek oynatırsın atağa destek veremez, stoper oynatırsın hata yapar. Alalım onun yerine savunma gücü yüksek olan, savunmadan iyi top çıkartan bir elemanı sonrasını bırakalım takıma işte.

Sadece ve sadece defansın ortasında oynayacak bir adam lazım bu takıma. Ne çabuk unuttunuz Uğur'u? Uğur, Sabri, Serkan o bölgeyi idare eder. Sadece bir stoper şart bu takıma.

Gibi bir defans hattı olsun işte. Hem sağ bek, hemde stoper'de oynayan bir eleman alıp ne yapacağız? Sağ bek oynatırsın atağa destek veremez, stoper oynatırsın hata yapar. Alalım onun yerine savunma gücü yüksek olan, savunmadan iyi top çıkartan bir elemanı sonrasını bırakalım takıma işte.

Aynen katılıyorum Okan'a.Sağ bek iyi kötü idare edilir.Sabri'yi saymazsak Uğur ve Serkan var.Bu ikisiyle bile sağ bek bu sene götürülür düşüncesindeyim.Maddi imkanlar elveriyorsa bir stoper alınmalı bence.

Ne Uğur Ne Sabri Ne Serkan o bölgeyi pek idare edemez defans kalitesiz Ne Servet Ne Zan iyi defanslar değil kaliteli futbolcular karşısında dahada kötü oynayabilirler hücum hattı ise kaliteli

Ben de aynen katılıyorum.Hem stoper,hem sağ bek oynayan adam almaya gerek yok.Sabri,Uğur,Serkan yeterli sağ bek için.Sene başında stoper ihtiyacı olduğunu düşünüyordu herkes;Servet gidecek diye G.Zan alındı,sonra Servet gitmedi çoğunluk tatmin oldu.Ama sıkıntı var dediğimiz defans hattına gelen tek oyuncu G.Zan oldu sonuçta.G.Zan'a dan yeni bir Servet beklentimiz olabilir ama böyle bir takım kurmuşken bu riske girilir mi?,girilmez bence...

Gelmesin, dengeler şaşmasın.

Hem rakipleri bu kadar da üzmeyelim. :)

Bize sadece Nonda 'nın yerine forvet lazım.

Defans hattında Emre x 2, Gökhan, Servet, Semih 5 'lisine (hatta Hakan Balta da burada değerlendirilebilir) güveniyorum.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in Elano 'yu aldığımızdan haberi yok galiba.

Gelmesin, dengeler şaşmasın.

Hem rakipleri bu kadar da üzmeyelim. :)

Bize sadece Nonda 'nın yerine forvet lazım.

Defans hattında Emre x 2, Gökhan, Servet, Semih 5 'lisine (hatta Hakan Balta da burada değerlendirilebilir) güveniyorum.

Servet ve G.Zan Galatasaray düzeyindeki defanslar değil gibiler Servet üst düzey olmayan forvetler karşısında fiziğiyle bir nebze iyi oynayabilir ancak G.Zan'ın hiçbir özelliği yok gibi ki iyi forvetler karşısında Servet'inde ondan pek farkı kalmaz sanırım ileri ve geri arasında uçurum olduğunu neredeyse futbol ile ilgilenen herkes söylüyor Nonda'nın yerine forvet gerekiyor ancak öncelikle defans hattına gerek ya da E.Güngör oynayabilir

Ben de böyle düşünüyorum ancak oraya en başta G. Zan alındı zaten.

5 tane stoper var takımda. alacaksan Emrelerden birini yolla ya da Semih'i.

Kallström içinde gerek yok diyorum :rolleyes:

Emreler'de,Semih'te G.Zan ve Servet'ten daha iyi oyuncular ikiside şu camiaya uygun adamlar değil yönetimin belkide hatası Zan'ı almak olabilir yeni alındığı için geri gönderemiyorlarda sanırım

varya elano üzerine buda gelse varya off derim aman derim harikulade derim müthiş derim enfes derim mükkemmel derim herbişeyi derim dünyanın sayılı orta sahalarından biri oluruz derim :P

Cevap: # Lucas Neill

Renkdaslar su neillin servetden zandan ne farki var allah askina..hic guzel bir transfer olmaz..ve rijkaardin neilli isteyecegini hic zannetmiyorum..topu oyuna iyi sokabilen, agir olmayan, servet ve gökhandan hizlisini istiyoruz diger yandanda neilli konusuyoruz!!

Haldun isini bilir, güvenim sonsuz!!!

+1905

ne neilmiş be gelmiş kac yaşına paragoz herif hala naz yapıyo nedne bu adamın uzerinde bu kadar duruldu anlamadım

Renkdaslar su neillin servetden zandan ne farki var allah askina..hic guzel bir transfer olmaz..ve rijkaardin neilli isteyecegini hic zannetmiyorum..topu oyuna iyi sokabilen, agir olmayan, servet ve gökhandan hizlisini istiyoruz diger yandanda neilli konusuyoruz!!

Haldun isini bilir, güvenim sonsuz!!!

+1905

Coloccini harika olurdu.

Bonservisi elinde eyer transfer etmek isteseydik cokdan bitterdi onunla ilgilendimizi bille düsünmüyorum

Kim Kallström filan demeyin kuşların forumlarında ağlama sesleri geliyor :D adamlar psikolojik bunalım içindeler :GOOL:

Geri
Üst Alt